73

Лечение

преди 7 години

Каква полза да се констатират страховете на българите? Страховете на българите са от вътрешното беззаконие и беззащитност на честта, живота и имота на хората, и външната беззащитност, защото ни унищожиха армията.Страховете на българите са създадени от престъпна политика, водена от всички правителства. Защо нямаме армия, защо нямаме ефективна полиция, защо са дадени привилегии на цеганите, защо беше убита икономиката, защо нямаме своя външна политика?Всичко това трябва да се поправи !!!

72

Анонимен

преди 7 години

до кръстоносецПитайте израелците как живеят толкова години оградени от ислямисти, Пръста им е все на спусъка. Друг начин няма. Ако се отпуснат в толерантности ще изчезнат от лицето на земята. Днес целия свят започва да разбира какво е ислямски терор и за какво са говорили израелците. Все още има много заблудени хора, които не знаят да пазят своя живот и живота на своите близки. С ислямисти не се говори. Те разбират единствено езика на насилието. Рязане на глави им е стара традиция

71

кръстоносец

преди 7 години

Единственият ми страх е че може да ми се наложи да убивам хора ако стане война.

70

моджо

преди 7 години

Ми от какво да се страхуват?

69

Анонимен

преди 7 години

десетки готини учиха народа да обича родината и сега искат да го научат да заобича държавата. няма как са стане...

68

Анонимен

преди 7 години

До 76Ами московските мекерета та 09.09.1944г.кой ги избира? Народа, дето го тероризирахте и избивахте? И прекръстихте охридските българи на македонци.

67

Анонимен

преди 7 години

Този с мустачките е националСОЦИАЛИСТ= комунист.Комунистите разстреляли синовете на Райна княгиня, защо били български царски офицери. Ами султански или московски ли да бъдат?

66

Анонимен

преди 7 години

Мога да заменя Русия със САЩ за любима държава ... не ме кефи нито Русия , нито руснаците !

65

и идва 1944

преди 7 години

Има нещо символично в случая от 1925 г. Куполът на църквата се срива върху едни неразкаяли се грешници и престъпници. какво по-голямо доказателство, че дори на Бога те са омразни. Обърнете внимание! Не са загинали на улицата, в парламента, в двореца, в театъра. А КУПОЛЪТ НА ЦЪРКВАТА СЕ Е СРИНАЛ ВЪРХУ ГРЕШНИЦИТЕ!!! Какво по-голямо доказателство от това, че самият Бог е отвратен и погнусен от тях и ги наказва сурово. А те вместо да се покаят за престъпленията си, извършват нови убийства. И идва

64

Анонимен

преди 7 години

Срещу узурпаторите на властта каквито са тези от 1923-1925 г са оправдани всякакви форми на съпротива и дори въоръжена борба. защото те са незаконно на власт, никой не ги е избирал. И след като са узурпирали незаконно държавната власт и не желаят да се откажат от нея, всякакви средства за борба с тези престъпници е напълно оправдана, дори е задължителна. Докато бъдат свалени от местата, които незаконно заемат. Кой ги е избирал за депутати и министри? Никой! Избрали са Стамболийски,а не Цанков

63

Анонимен

преди 7 години

добрутро овци.И затова след 09.09.1944г избиват фабрикантите и сега в социалното ЦК на Нинова само милионери

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 72На хората убити в Света недля през април 1925 г мястото им не е било изобщо в църквата, а в затвора, където е трябвало да лежат за незаконен държавен пре4врат. Дори според мен на въжето им е било мястото. та те са едни престъпници, какво са търсели в Света неделя. самият Господ не е изтърпял тази тяхна гавра с Бога, хора с изцапани с невинна кръв ръце да влизат в божия храм. Самият Бог с ръцете на атентаторите е сринал купола върху грешниците и престъпниците.

61

Ако ...

преди 7 години

Фактически главните организатори и вдъхновители на държавния преврат от 9.06.1923 г са по това време затворници в Шуменския затвор. Където излежават справедливи присъди за националните катастрофи и загуба на наши български земи през 1913-1918 г. Обаче на тях не им се лежи в пандиза заради предателството им. Извършват преврата на 9 юни и излизат от Шуменския затвор на 10 юни, като сетне много от тях стават министри в следващите самоназначили се и самоизбрали се правителства на превратаджиите

60

Анонимен

преди 7 години

Ало, червената си баба ли лъжеш. Къде е 23г. къде е 25. Тогава московските мекерета Димитров и Коларов драснаха кибрита и избягаха в Русия. На това разчитате и сега, но не можете избяга-тук ще ви ...

59

Якошиба Накушетка

преди 7 години

Най-големият страх на Българина е , че не смогва да изхранва и даде образование на децата си!А от зад го дебнат монополите готови всеки момент да забият ножа още по-дълбоко.

58

да,но...

преди 7 години

До 68То у нас НЯМА И НИТО ЕДИН УБИТ АМЕРИКАНЕЦ, нали? Напротив англоамериканциуте избиха 2000 софиянци, НО ИМА ПАМЕТНИК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕТЦИ В СОФИЯ НАЛИ ТАКА?

57

Анонимен

преди 7 години

до 66Няма по-големи лъжци от московските мекерета .У нас няма убит ни един червеноармеец а стотици са паметниците им. Борците против монархизма направиха коалиция с царя.Един ром казал:Ако не беше 9.09 и аз на 10.09 щях да съм пратизан.

56

Ако ...

преди 7 години

Ако нашите дядовци бяха храбри и смели мъже като турците,а не страхливи жени, щяха да осуетят незаконния държавен преврат на 9 юни 1923 г извършен от шепа криминални престъпници, лежали в Шуменския затвор заради националните катастрофи и загуба на територии през Балканската и Първата световна война. Тогава нямаше да я има и Гражданската война в България 1923-1944 г и стотици хиляди българи нямаше да загинат заради деветоюнските метежници, заслужаващи смъртна присъда и бесило.

55

Анонимен

преди 7 години

А като говориш за атенатата на комунистите, защо не се върнеш малко преди това - Извършва се преврат, Премиерът Александър Стамболийски, избран с 90 % от гласовете на народа е зверски убит, наръган е 90 пъти с ножка, отрязан му е половия орган. Народът въстава, избухва Септемврийското въстание, което е удавено в кръв. Марица е била цялата червена от кръв и задръстена от трупове. Тогава комунистите извършват атентата. Но, нека да обясня защо, а не да манипулираш хората с лъжи.

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 64Сатанинското дело е съвсем друго, каквото светът не познава до 9 юни 1923 г когато банда криминални престъпници извършват военен преврат срещу избрания от цяла България министър-председател Александър Стамболийски. Превратаджиите убиват Стамболийски след жестоки инквизиции, а сетне започват да трепят безразборно българския народ, та чак до 1944 г, тоест деветоюнците са и едни еничари, избиващи собствения си народ цели 20 години. И не 200 са жертвите им, а над 20 000, дори 200 000