9

Факт

преди 7 години

Дали Тръмп ще стане президент не зависи от самите избори,а от волята на Господарите* на Америка!Тия същите стоят и зад неразбориите в Близкия изток,терора в Европа,финансовите катаклизми и какво ли не!Защо им е нужно това?Защо им е абсолютната власт над света?И сега държат повечето пари и контролират почти всички правителства!Явно вече им е малко да са Богоизбрани...Сега искат самите те да са със статут на Богове!Не ни остава нищо друго,освен да се надяваме,че Господ няма да приеме амбициите им

8

Pinochet

преди 7 години

Бавно , бавно, много бавно западния свят почва да осъзнава реалната заплаха .Исляма.Колко ли още жертви трябват да се осъзнае напълно??????

7

Анонимен

преди 7 години

"Всяко терористично нападение налива вода във воденицата на милиардера"Да не би да се внушава, че господин Тръмп организира провеждането на предизборната си кампания чрез терористични нападения.

6

Анонимен

преди 7 години

TRUMP ! TRUMP ! TRUMP ! Обама нанесе най големи щети на човечеството. Неговите мюсюлмани и арабски пролети разказаха играта на Европа.

5

Анонимен

преди 7 години

Странно как тия атаки са полезни и за Русия както каза Жириновски.Кой ли стои зад тях.Не напразно Путин бомбандира опозицията на ислямска държава.Някак си трябва да му се отплатят.

4

Анонимен

преди 7 години

до 3 Ами не е точно така. Дик Чейни беше с доста власт.

3

Анонимен

преди 7 години

Вицепрезидентът няма никаква роля. Той е само заместник-президент. Например, ако *** ухапе Тръмп по носа и в следствие на кървящата рана се получи инфекция, водеща до генетична мутация и прогресивни сърбежи, последвани от неизбежна кончина на Тръмп, чак тогава вицепрезидентът ще има роля!

2

Анонимен

преди 7 години

Още по интересен е евентуалния вицепрезидент Майк Пенс. Ултраконсервативен, християнин, антигей и с много сериозен управленски опит в щата Индиана.

1

Анонимен

преди 7 години

Еее, не. Не ми се вярва той да ги прави тия. Според мен ислямистите си ги правят, а той само печели на техен гръб.