16

Анонимен

преди 7 години

Ако го бяха изчесали навреме в Тунис, нямаше да стане така. Но продължавайте да разпъвате плакати с "Добре дошли" на тази гмеж!

15

Василев

преди 7 години

Български полицай не можеш го излъга така лесно, ще трябва да се охарчиш и с някой лев.Агент Сакс, ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 7 години

"бил пропуснат да мине, защото той е излъгал, че карал сладолед"??? Тая френска полиция в детската градина ли е?

13

Анонимен

преди 7 години

Още като стана тая работа и ми бе ясно, че ще правят, ще струват да го изкарат нещо различно от изперкал ислямски терорист. Най-удобно да е някой депресар, психо, с проблеми, хомофоб или кавото и да е, само сакън да не е ислямски терорист. Нщо, че е викал "Аллах акбар" и че не е, да кажем, финландец или боливиец, ами по някаква случайност - мюсли.

12

до 10

преди 7 години

от тях 9/10 не са БГ граждани, останалата 1/10 са докарани от Пазарджик - като нама джамия, пътя и кой от където е по народност

11

Нищо работа

преди 7 години

Дребни провиненийца: заплахи, кражба, употреба на оръжие. Особено последното. Явно действително е трябвало да сгази стотина души, че да се сетят да го накажат.

10

Да ама не

преди 7 години

А днес в центъра на София десетки мюсюлмани демонстрираха, че им е малко една джамия, като за петъчна молитва бяха заели с килимчета почти целия тротоар пред джамията обърнати със задните си части към всички под нетърпимо силния вой на уредбата, която озвучаваше целия район. Най-малко им пука от това, че нарушават наредби на общината за обществения ред .....

9

1234

преди 7 години

нещете наш Асан, ама той такива залуми не прави, малко кражба, далавера ама чак 84 човека - Ц

8

Шаран БГ

преди 7 години

Е-е, вече е познайник на полицията,и като сладоледаджия, и като терорист ! Да си го запишат, че да не го забравят!! Щом е румънски или български гражданин - вън! Добре дошли на всички ***!! А бе то голяма любов, голямо нещо -- туй френската любов ! И все към такива ***... Бъдете сигурни, че след някоя -друга година, някое от копелдаците му ще повтори бащиния "подвиг" "

7

Анонимен

преди 7 години

Баси тъпите франсета. Нашите ало апаши да се насочат към Франция, големи пари ще направят. Щом полицаите вярват на всичко което им се каже какво остава за останалото население.

6

Анонимен

преди 7 години

По времето на фюрера разпитите приключваха бързо, а информацията беше винаги достоверна.

5

Анонимен

преди 7 години

Не е убиец, а войник. Американски генерал или президент който бомбардира Дамаск или Триполи убиец ли е.

4

Анонимен

преди 7 години

пуснете е каката да ражда още 3 ч... та

3

ss

преди 7 години

Пуснали го да мине,защото излъгал,че не е терорист..

2

Анонимен

преди 7 години

Три наследника???Мани, мани! The end!

1

Анонимен

преди 7 години

"вчера крайбрежният булевард е бил затворен за движение, но камионът, управляван от нападателя Мохамед Булел, е бил пропуснат да мине, защото той е излъгал, че карал сладолед за хората, събрали се там за националния празник на Франция."Брадат талибан с камион, който няма как да е за сладолед влиза без проверка на документи в затворен за авт0мобили участък, пълен с хора, предвид, че Франция от ноември била в извънредно положение. :)И френския посланик обяснява колко "сериозни" им били службите