11

Тошу

преди 7 години

До Гошу Имала е и индийски рупии, но не е могла да ги довлече балите до терасата ...

10

Георги сс

преди 7 години

До АнонименАз проблеми нямам ,тази същата баба за ,която ти говоря когато почина мъжа и трябваше да се изнася първо при мен дойде.Проявих човещина и помогнах да го свалим от 3 етаж.Какви ли не услуги съм и вършил безплатно.Каква склероза и деменция ?Това са злобни вечно хленчещи старци,скътали пари ,които доста често ги намират след смъртта им.

9

георги сс

преди 7 години

Ако на тази баба си и съсед и поисксш 20лв на заем,никога няма да ти даде.Тези дъртаци се мислят за големи дяволи,но бай *** яко ги дере.Вчера в лидл поисках от една тъкава *** 20лв ,исках ги за детска дреха казах и след малко ще ти ги дам.Стиснатата бабка ми изнесе лекция ,как да си пазя парите.Обясних и ,че вкъщи имам пари след като се приберем и ги давам.Не та не ,най искрено и пожелах среща с аломангал.

8

Иван Джамбазов

преди 7 години

Е това не е новина! години наред тия измами вървят,и все още има *** да се ловят.Докато има наивници ще има и измамници! Имала пари а нямала акъл! Сега ще имаакъл,но няма да има пари! В природата нищо не се губи,само се видоизменя.

7

norm

преди 7 години

Щом и рубли е кътала, ясно е какъв е умствения и багаж.

6

Анонимна

преди 7 години

Стига вече с тези лъжи откъде бабата ще има тези пари-хората нямат пари за хляб, а вие ги изкарвате богаташи.

5

ха-ха-ха-ха...

преди 7 години

До 3Няма да е в гроба, защото нашите цветнокожи другари предвидливо ги отървават от тази им грижа

4

Анонимен

преди 7 години

имАла - дала...От този случай и от всички останали следва, че измамниците имат докга точна информация за финансовите възможности на потенциалните си жертви.Пита се в задачката:Кой има достъп до такава информация?Отговор:банкови служители, нотариуси,служители в селските пощи,селски кметове и т.н. Такива хора пряко, или косвено знаят, кой има влог в банка,чия пенсия е по-голяма,кой е скоро е продал имот...От там би трябвало да почнат, от организацията, а не да ми показват *** телефонни"таланти

3

Анонимен

преди 7 години

Тия пенсии всичките богати бре...по 5 по 8 по 10 бона скатали...иначе ревът че нямат пари и на хляб и кисело мляко я карат. мама ви скръндзлива стисната дее.ба изкуфяла. у гроба си ще си ги взимат тия пари...

2

Гошу

преди 7 години

Ха-ха-ха, това с рублите ме уби :) А индийски рупии нямала ли е в наличност, да метне и тях :)))

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на апашите! Тия дър.тите трябва да се скубят докрай. Това им е наказанието за чутовната им простотия.