102

СеСеКаТоваСиТи

преди 7 години

До 111Значи, Ганчев е мутра от село Микре пък Божков е честен бизнесмен... заслужавате си съдбата чорбенца..., но иначе си прав не е редно нап да увисне с 14 млн. които ние ще платим

101

Анонимен

преди 7 години

Изглежда Борисов изпитва неистов страх от това да остане извън властта.Залогът е е голям,но точно какъв,само той си знае!

100

Светло бъдеще

преди 7 години

Да се маха и да идва Нинова, да рестартира Белене,да и спрат евро фондовете и държавата да фалира. После 600 лева ще е мечта за заплата,както беше и 2005год.

99

Анонимен

преди 7 години

Кого плаши тоя ...За всеки един ще гласувам но да не е от герб или дпс!

98

народа

преди 7 години

Ами то има ли разлика м/у Митьо Очите и Бойко. На Митю преляха 200 л. кръв, ако се наложи и на Бойко 200л/пази боже/, а мен ме карат да си плащам системите със солената вода.

97

Саниране или смърт!

преди 7 години

Краят наближава, моля без драми.

96

ЕЕЕЕ.....

преди 7 години

ЕЕЕЕ.ЖЕЛАЯ ВИ НЕУСПЕХ ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ЗАГУБИТЕ БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА

95

L.

преди 7 години

ББ дали осъзнава, че само Президентът може да свиква предсрочни избори?Това, което Борисов може да направи е да предаде мандата на следващите политически сили, които да опитат да съставят правителство, а именно БСП и ДПС. Не се научи тоз човек на правила и закони за толкова години и това си е.

94

Анонимен

преди 7 години

Президент на България ще е Хилари Клинтън или Доналнд Тръмп. Май Хилари

93

Гладен редактор

преди 7 години

Ей не пуска кокала тоя бе, голем дзвер излезе....Значи ако не стане президент, понеже вече ще е напуснал поста министър председател - ще иска предсрочни избори, ще ги манипулира както винаги и пак ще командва в държавата... На тоя му трябва дупка между очите за да се укроти, инак - няма спиране

92

Анонимен

преди 7 години

Че нима Росен Плевневлиев беше партиец? Той бе излъчен от правителство с мандата на Герб, но също като Дянков нямаше партийна книжка.

91

Хаха

преди 7 години

Продължава да се взима за голямата работа, ако загуби ще е най-добре за всички ни и няма да гласуваме на предсрочните парламентарни избори.

90

Бранник

преди 7 години

Както казва Бойко бъдещият президент ще е независим. Той няма да се вслушва в съветите на посланика на остров Аруба.

89

нема такава държава

преди 7 години

ако ни хвърлишп отново в хаос и служебно правителство ще се самоубиеш политически....но това вече са ти го казали съветниците.....така че стига драми, и не се дръж като лигла! избралисме те - действай, дай резултати!

88

Анонимен

преди 7 години

Този направо се сащиса.

87

Ужас

преди 7 години

Стига ,стига вече с тези глупави маньоври.Пак ни плаши.Стига-не мога да спя от страх,че ще има предсрочни избори.Лелее какво ще правим,ако случайно Бойко загуби-катастрофа-голяма катастрофа-ще закрием държавата.Без Бойко няма живот-край!!!!!!!!!Не го дразнете-ладете го по косъма,че такъв тапигьоз няма да намерим!!!!!!!!!!!!!

86

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за националистите, ще върнат казармата ще накарат турците и ромите да работят ангаря демек за безпари като едно време и може би ще просперираме. Сами толкова можем, видяхте за 26 години.

85

Анонимен

преди 7 години

До Unufri . Първо искам Да те поздравя за името което си избрал. А сега по въпроса, твоят идол Бб явно разчита че хората забравят за съжаление не всички. Помниш ли какво каза Кокинов на Бб, че той лично си е избрал Цацаров, да не говорим как избраха Колев за шеф на АСъд, как ГЕРБ преизбраха подуправителите на БНБ, същите които разрешиха ограбването на КТБ.К ак Бб каза за Пеевски че е само успял млад мъж. Стигат ли факти?

84

Анонимен

преди 7 години

до 92 Работя в склад, приемчик съм, а жилището съм наследил от дядо ми и баба ми- преписано на мое име. Нещо друго?

83

Бойко М. Борисов

преди 7 години

Страхлив народ, качествен живот за мен.