122

Анонимен

преди 7 години

Хайде, отваряйте изборните бюра, да ви сменяме, че не се трае повече!

121

Тиквеник

преди 7 години

Тиква, ти си основният проблем на Българската държавност, защо ти е да чакаш президентските избори?! Подай оставката си сега!

120

Анонимен

преди 7 години

Ако загубя, губи цял народ. Ако спечеля - печеля само аз!

119

Анонимен

преди 7 години

А дано, ама надали! Дори и да ги загубите, пак няма да дадеш оставка, Тиквич! Знаем ти приказките и непоклатимото мнение

118

Мирослав

преди 7 години

Този все по-малко започвам да го харесвам... Първия мандат барем направихте нещо, ами втория? От 2г нищо... Само увеличения на държавния дълг и на това-онова, но не и на заплати или пенсии! Бойко вземи се стегни, защото хората ще те изгонят накрая с камъни!!! А кой ще е президент изобщо не ми пука, той без туй нищо не прави освен да налага вето на някой закон когато му се каже от парламента!

117

анонимен

преди 7 години

Ако загубя,аз ако загубя-лицето държава ако загуби !!!!!!!Боже прибери си вересиите,този наистина яко си е повярвал,че всичко зависи от неговото АЗ.Стадо,стадо голяма демокрация направи няма що,и "демократ" до "демократа".За тази държава дето си я направихме и Сталин ще ни завиди.

116

Анонимен

преди 7 години

След всяка победа на избори, ГЕРБ ни увеличават нещо и ни съдират поредната кожа. Винетки, билетче, да не забравяме и лобистките им закони.Жална ни майка, ако спечелят на следващите избори.

115

Voda vazduh

преди 7 години

Kak nema v rbg edin chovek da blagodari na darjavnite slugi za edno hubavo nesto v rbg?! I da svetne neide s edin happy like az haresvam x, y, z!:-):-):-):-)

114

Анонимен

преди 7 години

На този субект му дай само да заплашва , да се хвали , и да се оплаква като че ли някой му е виновен нали цялата власт е в ръцете ти бе кратуняк направи така че хората да те харесат ! Това не е поведение на държавник който само хленчи !

113

Паметлив

преди 7 години

А,3 месеца са много време!То Баце си мени мнението по 2-3 пъти на ден,та дотогава ли?Колкото до ***-хич да не се надява на дуел,естествено Боко няма да си остави партията на Цецо,оня само това чака!

112

ЦК на БКП

преди 7 години

У грешка си ,Бацко ! Загубиш ли президентските ,губиш и следващите-ефектът на доминото...

111

АЗ

преди 7 години

На Борисов му е ясно, че на всяка цена, с бой, с лъжи, с мошеничество, с фалшиви гласове ТОЙ трябва да спечели, иначе ще дойдат другите и ще му видят сметката за всичко що е направил заедно с неговата дружинка, плюс, като спре да го пази НСО, веднага ще го посетят сърбите, дето им е взел пари и ги е прецакал.

110

Бойко

преди 7 години

Ако загубя губя само Аз ако спечеля губи цял народ .

109

Вейдър,Дарт Вейдър

преди 7 години

Тоя хитрец толкова се обигра че поколения ще си отидат под мъдрото му ръководство...сутринта го гледах по бтв и ми се прищя веднага да пусна бюлетината...какво остава за малоумния му електорат...

108

beks1

преди 7 години

ЧИСТ РЕКЕТ <АМА ТОЙ Е СВИКНАЛ КАТО МУТРА ДА РЕКЕТИРА>ИЛИ С ДОБРО ИЛИ С ЛОШО.

107

анонимен

преди 7 години

И едните и другите които спорят по казаното от кратуната да се успокоят защото това което е казал както винаги не е окончателно.Както винаги тои днес казва едно ,на другият ден се отмята и говори съвсем друго.И всеки ден е така.Обича да е медиина звезде и вечно да се хвали облъчвайки простолюдието колко много се работи от МС и какви големи успехи има през неговото управление.

106

Анонимен

преди 7 години

до 110За всеки един ще гласувам но да не е от герб или дпс! вие ушaнките сте ясни, че ще гласувате за когото ви каже путин, ама що не си ходите у масква?

105

Анонимен

преди 7 години

До 123Има да чакаш ***

104

Анонимен

преди 7 години

Don4ev v gerb lelja tanja don4eva samo sa mutrigovori ne i puka na tsn4eto ta gerb boiko gotvi don4ev president bg onaja lubovnizats mu kmetiza v gabrovo kak e. Fandakova kade 6te hodi v selsko u4ilischte li. Ili v nskoe pisolstvo vejdi go prati v berlin kulturno atasche e balgarski i nemski ne snae ama prevoda4 schte vseme ot tv sneja tripera

103

Анонимен

преди 7 години

През 1989 г. всики бяха възмутени от факта,че Тодор Живков е бил на власт цели 45г.Този от снимката,както е тръгнало има намерения да управлява повече от Тато. Ако това не е жив тоталитъризъм,нека някой друг да каже какво е!