11

Анонимен

преди 7 години

И от споделянето и от хубавия секс по между им.

10

Анонимен

преди 7 години

И ги къпеш в бял крем. А с твойта на високосна година ил.. въобще.

9

Анонимен

преди 7 години

Някои си говорят много. И секса им е ок. От споделянето ли е?

8

gost

преди 7 години

Често пъти съм си задавал един въпрос какво намери едно момиче да се върне при бившия си потърпевш съм от една такава на млади години ме заряза връзка не сме имали но само приятели та се питам какво ли намери тя в тоя които я остави ми незнаино кво е правил щото и аз не съм бил на тия партита но както и да е минало заминало само се питам дали се сеща като се засечем за доброто или са им промили ушите с глупости

7

Девил

преди 7 години

Сексът е още един проблем (ако се замислите, ще установите, че е точно така) в без това натоварения и изнервящ живот. Малко удоволствие, чието отсъствие носи поредица от проблеми. От друга страна живота без секс, е къде-къде по-спокоен.

6

Анонимен

преди 7 години

А въздържанието? Въздържанието ги връща в първи клас. Забравят блаженното удоволствие правенето усета от секса. Нормална връзка е за тях. Правенето на редовен качествен секс и всичко си е наред. Като имаш приятелка е друго. Секса си е редовен мирогледа е друг спокойствието е от съществено значение.

5

Анонимен

преди 7 години

До 2Не считаш ли че прекомерното гледане правене на порно самозадоволяване води до това. Не моженето. Желанието и стремежа.

4

gost

преди 7 години

Ми ко гажето е стиснато и не връзва а връзва на друг че онзи я черпил и плещил глупости и такъв случаи имам с бившия макар сега нее снего се питам далу сеща за другия щото се сещам аз като я видя макар да ме минава като пън щото оня незнаино кво приказвал *** сега женен за друга а ни аз ни тя сме женени а

3

Рус и синеок младеж

преди 7 години

Добре аре ми кажете как да се напише коментар под такава статия без да бъде изтрит и да те банат за един ден да не можеш да пишеш коментари? Тия статии са много провокиращи.

2

Анонимен

преди 7 години

*пpoститyткa*Дума като дума, какво толкова?

1

Препоръка

преди 7 години

По-добре потърсете ***.Терапевтите взимат много повече пари.