107

Шоп

преди 7 години

До АнонименЖоппин, ти знаеш ли, че за такива публични декларации може да влезеш в панделата?--------------Коя точно моя декларация е подсъдна бе, го ведо путинско? Гледай да не ти се случи това, което си пожелаваш, а именно да ме срещнеш.

106

Анонимен

преди 7 години

В отношенията между държавите трябва да съществува реципрочност. Например бъргарският посланик във Вашингтон трабва да може да изрази възмущението на Българския Парламент за това, че в САЩ няколко хиляди МОМЧЕНЦА биват изнасилвани от католически и протестантски поповеГОДИШНО! Да, ама не, седят клетите и мълчат като добре възпитани зад.ници!

105

Анонимен

преди 7 години

До Шоп 150Жоппин, ти знаеш ли, че за такива публични декларации може да влезеш в панделата? А там не потупват по рамото, а ти хвърлят едно одеало връз горния израстък, за да не се чуват много възторжените ти стенания. Мен и другиса ме наричали руски агент. А истината е, че ако под "Агент" се подразбира друго, а не ш.п.и.он.ин, да, такъв съм и чакам с нетърпение да те срещна и просветя!

104

Анонимен

преди 7 години

I vizi da niama i samoletnia bilet da mi platiat, pak niama oa otida v USA. Ne mi se iadat bezvkusni GMO hrani obilno poleti s ketchup y gorchica za da imitirat vkus. A che i da plashtam zatova, ha ha ha

103

razgradski pop

преди 7 години

с виза или без виза...това са глупости...човек, който е готов да похарчи най-малко 2-3 хиляди долара за едно пътуване до САЩ, ще бъде спрян от 100 долара за една виза, така ли?

102

zoro

преди 7 години

Ако поддържаме докрай позицията да не ратифицираме търговските споразумения, визите няма начин да не паднат, ама силно се съмнявам

101

Анонимен

преди 7 години

До майка ви хамериканскЩОМ РУСНАЦИТЕ ИСКАТ ВИЗИ НА НАС ТО ТОГАВА ДА НЕ СТЪПВАТ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ВИЗИ И ТЕ . ТА ДАЖЕ ИЗОБЩО ДА НЕ СТЪПВАТ ТУКА НЕ ГИ ИСКАМЕ СЪС СКАПАНОТО ИМ МИСЛЕНЕ ДА СА НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ И САМО ВОЙНИ ДА СЪЗДАВАТ ГАДНИТЕ РУСКИ РЕПТИЛИ

100

майка ви хамериканск

преди 7 години

ЩОМ ПУМЯРИТЕ ИСКАТ ВИЗИ НА НАС ТО ТОГАВА ДА НЕ СТЪПВАТ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ВИЗИ И ТЕ . ТА ДАЖЕ ИЗОБЩО ДА НЕ СТЪПВАТ ТУКА НЕ ГИ ИСКАМЕ СЪС СКАПАНОТО ИМ МИСЛЕНЕ ДА СА НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ И САМО ВОЙНИ ДА СЪЗДАВАТ ГАДНИТЕ ХАМЕРИКАНСКИ РЕПТИЛИ

99

Анонимен

преди 7 години

Всички страни изискващи визи за български граждани, трябва да влизат в България САМО С ВИЗИ! КАЗАХ!

98

Наблюдател

преди 7 години

Щом европейската комисия се прави на ударена, то парламентите на Бг и Румъния би трябвало да не одобряват никакви търговски споразумения между ЕС и САЩ и Канада докато не се въведе реципрочност в изискването на визи.Значи, като стане дума за солидарност, Макарелката иска всички да приемат тапамбуките, които тя извика, а иначе да го дъxaмe за визите!?

97

Анонимен

преди 7 години

Нито очакваме, нито искаме! Ако имаме национално достойнство режима за издаване на визи по искане на граждани на САЩ трябва да бъде огледално сложен. Нека имаме воля и достойнство да го направим!

96

Беден,но горд!!!

преди 7 години

На 99% от българските граждани не им пука дали ще има визи или не.Въпроса е принципен.Ние граждани ли сме на ЕС?България пълноправен член ли е на ЕС?В ЕС всички членки ли са равнопоставени,спазва ли се европейската харта за правата,или някой са по-европейци?Защо се изтъкват икономическите последствия за Европа пред законите на ЕС.Нима България не понесе милиарди евро загуби точно заради тези закони?И следва най-важния въпрос:Защо ни е това членство което ни носи само лишения и унижения?

95

Анонимен

преди 7 години

визи за българия има, пък и никой не е хукнал за там. гледайте си руските туристи.

94

Анонимен

преди 7 години

До опетковШа са сетиш опетков, точно затова има откази. И най-много се натискат за там точно тея които се правят на русофилчета тук на които най-вероятно е била отказана виза.

93

опетков

преди 7 години

Проблемът с визите за САЩ не е политически а икономически. Основната причина да има откази е защото прекалено голям брой българи остават за постоянно в САЩ след като са влезли с еднократни визи.

92

опетков

преди 7 години

До Шоп: Мога да ти кажа: Руснаците не дават визи на индивидуални посетители.

91

Анонимен

преди 7 години

Имат двама-трима на хранилка в европейския парламент а работят срещу Европа. Нещо не схващам...

90

Анонимен

преди 7 години

Не са големи фенови на комунизма ушанkа. И какво значение има че са "представени" в ЕП ?

89

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЩо, в САЩ това престъпление ли е да поддържаш политическа партия която има депутати в Европейския парламент, САЩ нали бяха-------Не е престъпление, просто не ти дават виза...

88

Анонимен

преди 7 години

Вие четете ли се, като пишете? Да разменим подписа си под ТТИП за някакви келави визи?!??? Да се поставим под пълна икономическа зависимост и реално загубен суверенитет под диктата на трансатлантически компании, да се вкараме доброволно като безгласни донори срещу....ВИЗИ ?!???