11

Ники

преди 7 години

"USA противоракетен щит?" Авторът на статията запознат ли е с българския правопис или сме преминали към американския?! Или пък не е доучил. Ами тогава да не писателства.

10

Анонимен

преди 7 години

До ShoppРусия и Китай да не инвестират в американски акции и ценни книжа.Бойкот на долара.Крадени на технологии и привличане на мозъци от САЩ и Европа.

9

Анонимен

преди 7 години

"Сонджу се намира в планинска местност на 300 км югоизточно от Сеул, отбелязва ТАСС."Какво общо има ТАСС с Южна Корея и САЩ?Този сайт да не би да е българска редакция на Телеграфната агенция на Съветския съюз ?Или редакцията се бои да не би да сгази лука в угодната на Кремъл интерпретация на фактите ?

8

ким сун

преди 7 години

Политика на сдържане,тоест никой няма право да се развива.Само САЩ могат да разполагат бази и системи навсякъде по света.Октопода е станал прекалено голям и не може да бъде спрян.

7

Как

преди 7 години

...Русия започва изпитването на релсотрон...Добре, могат да постигнат ускорение, ама как ще ги насочат? Всички знаем, че ракетите на РФ компенсират неточност с голяма мощност.

6

Анонимен

преди 7 години

Единственият коз ли?Русия започва изпитването на релсотрон, който ще позволява да се ускоряват материални тела до скорост 11 км/сек. Тази скорост е била достигната още при първия опит и от руската академия на науките обещават да публикуват видео на демонстрационния изстрел на електромагнитния ускорител.

5

TPE3BEH

преди 7 години

Единствения коз за международно изнудване започва да се изплъзва на руснаците и китайците и те започват да вият на умряло, веднага щом някой извади защитна система против ракети.

4

Дуранди

преди 7 години

Руските специални части са заловили командир на ИД който е признал, че ИД се финансира от САЩ и СА!

3

Анонимен

преди 7 години

Рублата набъбна, доларът се спаруши. Кери е умислен и решен да умилостиви поне руснаците. Утре пристига на двудневно посещение в Москва със станалия вече традиционен голям червен дипломатически куфар. Миналият път не можа да излъже Путин и удари на камък. И Пердоган удари на камък.

2

Калина до 1

преди 7 години

Очевидно твоят мозък е много нищожен, за да го купи някой, но за сметка на това е зомбирано управляем от хора, които плащат, за да ги възхваляват, от една страна, и от друга - да плюят по противника.Няма лошо-всеки си има демони, но за твоите- потърси медицинска помощ!

1

Анонимен

преди 7 години

Явно и там има купени хора на руснаците.