64

Анонимен

преди 7 години

Российские бомбардировщики уничтожили три склада боеприпасов и вооружения, крупный полевой лагерь террористов, четыре боевые машины пехоты, три танка, восемь автомобилей с крупнокалиберными пулеметами, большое количество боевиков "Исламского государства" (ИГ, ИГИЛ,ДАИШ)Значи, компоти, а не копютри! Скоростни тежки бомбардировачи, 6 на брой и колко бели са направили. Всичко това заснето, документирано. Но швинете пищят и лъжат, което не е ново за тях, както и че наши повтарят лъжите с упоение.

63

Анонимен

преди 7 години

70 Не не е ясно и никога няма да бъде ясно как може да се бомбардит жени и децаСкачате като бомбардира Израел Газа но тук защищавате тези които бомбардират.

62

Анонимен

преди 7 години

72 Борянке и кои са тези други средства за масова информация , ТАСС ли или САНА

61

Боряна

преди 7 години

САЩ са върлили 35 милиона долара за пропаганда срещу Русия. Нашите продажници естествено гледат да усвоят парите. Хората с чест и морал седят настрани от тази смърдяща помия и вярват на други средства за масова информация. За съжаление нашите не са о тях

60

Боби

преди 7 години

До Анонимен 65 продРуснаците имат и 100кг по-малки осколъчни бомби - да това е така но те се ползват от многопозиционни бомбодържачи - които не осигуряват особенна точноси и се ползват за КИЛИМНИ БОМБАРДИРОВКИ(каквито са правили САЩ ВВС през втората световна война и Виетнам) Един самолет Су-25 примерно носи 8*4 ОФАБ-100 или 32 парчета които се пускат последователно по двойки за да се покрие по-голяма площ.Или про образа на Касетъчните бомби от големи калибри

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69значи руски самолети са ударили мазните главорези, финансирани от демократична Америка и нейния сателит Саудитска Арабия, които крадат петрола на Сирия, който е нейното национално богатство, и го продават за жълти стотинки на западните си благодетели.Сега по-ясно ли е?

58

Анонимен

преди 7 години

67 Значи руски самолети са ударили бежанския лагер , нали така

57

Анонимен

преди 7 години

The rebel base in al-Tanf was hit twice last month by Russian air strikes, even after the U.S. military used emergency channels to ask Moscow to stop after the first strike, U.S. officials said.64 Кое не е вярно Боби , че има там база или че са бомбардирали руски самолети

56

Анонимен

преди 7 години

63 А кой според теб е уарил бежанския лагер-------------Не е ударен бежански лагер, а сборище на терористи, които се прикриват като се локализират близо до лагера. Цитат: "В лагера се намирали много семейства на тези бунтовници, пише БТА". Значи терористите се крият зад жени и деца. Типично по западен маниер.

55

Анонимен

преди 7 години

Бежански лагер на омерената опозиция

54

Анонимен

преди 7 години

63 А кой според теб е уарил бежанския лагер

53

Боби

преди 7 години

Отностно новината - Пълна с противоречия - Мястото където се събират трите граници на Сирия, Йордания и Ирак няма нищо(като населени места) там в Пустинята са се събрали поне 60 000 бежанци - само питейна вода как им досттавят не знам да не говорим за храни и то втора година това - АБСУРД НЯКАКЪВ. Сто километра по на запад на границата между Йордания и Сирия има обработваеми земи и населени места колкото щеш обаче там няма бежанци ... Пореден АБСУРД. Ей някой ни взема за много глупави.

52

Анонимен

преди 7 години

В българския език въпросително изречение се съставя с частицата ЛИ, а не с интонация!Руски изтребители ударили ЛИ са бежански лагер?Не, не са! Но трябва да си заработим надника, за да си купим хормонално месо и дунапренен хляб от Кауф*ланд. А и бира в пластмасова бутилка.

51

Боби

преди 7 години

Отностно спекулациитеВ Сирия има под 20 Руски самолети(Су-30/34/35) и няколко десетки хеликоптери сега. Това е достатъчно. Основнта маса Су-24/25 с които започна кампанията са върнати в РФРусия не ползва Касетни бомби в Сирия(Вярно е снимани са Касетни бомби окачени под Су-34 но някой да беше прочел какво пише на тях?) ползващи ОСКОЛЪЧНИ ЕЛЕМЕНТИ СРЕЩУ ХОРА - Ползва обаче запалителни касетъчни бомби които са идеални за поразяване на рафинерии и прочие нефто свързани цели на ИД.

50

Анонимен

преди 7 години

До АниИ защо, умничкото на мама, Империята на злото ще потъне в дън земя? Глупавите клишета омръзнаха, не разбра ли? Повтаряте всяка лъжа да изнемога! Разбира ти кратунката от геополитика...

49

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли писна всеки ден да каляте Русия?

48

Боби

преди 7 години

До Ани 52Ани Много умно, но не вземаш втредвид няколко неща - Сирия при най-добри прогнози до две години няма да се умиротвори дори Утре като по чудо целия ИД да бъде екзекутиран. След това трябва да се РАЗМИНИРА, Да се възстановят СПЕШНИ Тръбопроводи за ВОДА за хората и Прочие Възстановителни дейности. Чак след това ще се мисли как и от къде да се прокара нов Тръбопровод за каквото и да е от който и да е. А един тръбопровод се строи години с дължина над 1000км(500 от които в Сирия)

47

Анонимен

преди 7 години

Как са познали че са Руски - видели са как возят Путин!

46

Анонимен

преди 7 години

да бе, да. всеки ден загиват мирни жители от руските ракети!

45

123

преди 7 години

"БУНТОВНИЦИ" А?