42

Sando

преди 7 години

Значи съгласен съм че цената на тока от АЕЦ е със най-ниската цена, но да не забравяме колко струва централата. Базовата мощност не съм съгласен, че не достига особенно през лятото. Ако утре студения синтес стане факт, за какво ще ни е тоя АЕЦ. Пак да продължиме да пазаруваме от Руснаците. Германия се отказва от АЕЦ, не вярвам базовите им мощности да са ТЕЦ, по- скоро ВЕЙ. Не съм убеден че ни трябва атомна бомба, която прави ток, за толкова много пари.

41

123

преди 7 години

Ето така се говори да седнем, да обсъдим, да решим ане като тиквата само аз,аз,аз СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА изисано е на най- неправилното място в България а именно -народното събрание

40

Анонимен

преди 7 години

До такива като SandoВсяка една държава има нужда от базови мощности за производство на ток. Базовите мощности са ТЕЦ и АЕЦ. В България с затварянето на ТЕЦ Варна базовите мощности не достигат. Лицензите на двата реактора на АЕЦ Козлодуй изтичат скоро и както се тутката може и да ен се подновят, но даже и да се подновят, една АЕЦ не се строи за ден-два и строежа трябва да започне много години преди затварянето на АЕЦ Козлодуй. АЕЦ Белене беше започната точно навреме, но пусти глави демокраДски.

39

Анонимен

преди 7 години

Sando не разбра ли всичко е до цената. Някой спомня ли си когато ни говореха, че цената трябва да стана 5 цента. И какво е екологичното на един ТЕЦ сигурно пушека и пепелта. Защо не ревете да се затворят ТЕЦовете

38

Sando

преди 7 години

До анонимен 54. Не мога да разбера какво му е ясното за втори АЕЦ, Заводите не работят, населението намалява, енергоспестяващите технологий се развиват по- бързо от всякога, няма на кого да продаваме освен на Македония, така че се чудя защо е толкова ясно.

37

Анонимен

преди 7 години

Тия иди0ти умора нямат...

36

Анонимен

преди 7 години

Не ревете и когато чехите ще ни одерат с претенциите си за нарушени инвестиции в ТЕЦ Варна. Справка статията "ЧЕЗ съди България за стотици милиони евро"

35

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че България отдавна имаше нужда от постояването на втора АЕЦ. Ясно е, че втора АЕЦ ще се построи, просто не можем без втора АЕЦ. Въпросът е защо България губи толкова много средства с тази врътка? Отговорът явно е в това кой взима комисионните. Някой ще ги вземе за подаряването на закупения вече реактор. Същият ще ги вземе и за да се построи втора АЕЦ. Този, който ги е взел на времето за АЕЦ Белене, отдавна не е на власт. Сега е друга мафия.

34

Анонимен

преди 7 години

Защо не ревахте, когато плодородната земя се зася с фотоволтаици? Ако тока от Белене са плаща като на фотоволтаиците, няма ли да се окаже, че това е най-печелившата инвестиция? Все не приятни въпроси.

33

Анонимен

преди 7 години

Цялата БСП е бъде вкарана в концлагер Белене.

32

Анонимен

преди 7 години

"Столетницата върви и се озърта. Уви тя става все по дърта. И като изгубена държава се носи само слава, слава." Р.Ралин

31

Анонимен

преди 7 години

На крадците вече ескперти ли им викате в бесипету :))))

30

Анонимен

преди 7 години

Отъняха им гушките на камуняките и за няколко рубли и майките си ще продадат.

29

Анонимен

преди 7 години

До атомА ако гръмне някоя в Румъния, Турция или друга държава в Европа ... тогава какво ?!?

28

Анонимен

преди 7 години

За правилна и хармонично развита устойчива икономика в една държава са нужни не "пари",а специалисти,кадри със знания,умения,опит,труд,честност и отговорност!Примери- Япония, Швеция,Китай!Докато БГ се управлява от "специалисти" от Симеоново,АОНСУ,ВИИ "Карл Маркс",юристи,социолози,философи и друга "ентелектуална па-плач" от СУ, всички до един с възпитание и манталитет на тези от Околовръстното, положението ще е такова!Необходима е кадрова революция в управлението и на БГ, и на ЕС!

27

учуден

преди 7 години

Как е възможно една българска партия да има дневен ред само АЕЦ и отношенията с Русия. Това ли са единствените проблеми за решаване?

26

88

преди 7 години

Бедната БКП. Спряха им кранчето за крадене на държавни пари чрез обръчите от фирми по край Белене

25

Анонимен

преди 7 години

Проекта Белене всички искат да го строят.Само че затова трябват пари.Кой ще даде парите?

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - "Със същия успех БСП могат да поискат и да възкресят Живков."Дали не е по-добре да вземат да се съберат с Живков.

23

Анонимен

преди 7 години

"Столетницата предлага експертна помощ на кабинета"а-а! Нема нужда от експертната им помощ. Като искат АЕЦ, да дадат парите за централата. Безвъзмездно!