34

DARDAMAN

преди 7 години

Navremeto sme imali car svinar /IVAILO/ v momenta imame prezident lubitel kravar SLEDVASHTIA MOJE DA E PADAR

33

Червен Звездю

преди 7 години

Че защо, нашето с поколения червено ***-Мегле,ще търси десно кандидатче-президентче,пред кого се показва или може би пак търси да се облажи???????

32

ШибиРиби

преди 7 години

Чета за профила на кандидата и си мисля за Азис.

31

Анонимен

преди 7 години

Към 18 Би било прекрасно . Смелчак Президент . Би увеличил с Президентска Надбавка пенсиите на възрастните хора . Но и децата у нас знаят , че нашият президент е все някакъв вид близец .

30

Анонимен

преди 7 години

"Защо ни показвате това лапацало да ни разваля съботното настроение?"Защото това е работата на средствата за масова дезинформация. Да заблуждават, да отклоняват вниманието към всякакви политически и не само политически трупове. Да представят изопачена картина на реалността. А "българските" са особено старателни в своите усилия. Всеки ден се убеждаваме в това.

29

Анонимен

преди 7 години

На това Лапацало трябва да се въведе График , кога да се поназва и кога не . Наистина ми развали настроението . МАЙКА му МЕЧКА .

28

Анонимен

преди 7 години

Не се излагайте , бе. Левивичарката търси десен . Те , дамите все е нещо търсят . Едва ли , ли Госпожа Кунева знае какво е това ляво или дясно в политиката .

27

EUSSR

преди 7 години

Ако може и гей парадите да води , така ще доказва че е истинскивраг на Путин.

26

Анонимен

преди 7 години

Очакваме да ни го докарат от САЩ.

25

Потресен

преди 7 години

Защо ни показвате товао лапацало да ни разваля съботното настроение?

24

позитано 20

преди 7 години

Разбира се че трябва да бъде евроатлантик родолюбец , а не русофил гъзолизец. Не дай боже да е от БСП , тогава ще е " обединител" на нацията с Русия.

23

Виготура

преди 7 години

Първо трябва да е евроатлантик, подчинен на чужди и интереси и после "родолюбец", колкото да слуша народна музика. Същото важи и за червената шайка, чийто кандидат първо трябва да се закълне във вярност на Москва и после да се бие в гърдите, че е "родолюбец". От такива "родолюбци" сме стигнали дъното и нормалните хора се изнасят от тук. Време е да закрием ***.

22

профил на профилите

преди 7 години

Ако трябва да е от провинцията , на около петдесет и малко ,както и да има няма сто и двадесет кила бих си помислил ,че ме гледа отнякъде

21

Aff

преди 7 години

Smeli sa samo chujdencite...obikaliat kontinentite pesha...ili s velosiped...kayak...:-)

20

Анонимен

преди 7 години

Какво търси Гангрена Кунева ?

19

Mojitobir

преди 7 години

Smel....s 4-5 braka ili poveche...s 20-30 jeni...ili poveche ...deto da gi izdarja i osiguriava, a te da go komandvat i da mu laskat renometo na glavnokomandvast pred bg naroda...:-):-):-):-):-):-):-)

18

Ауслендър

преди 7 години

Тая като я видя и ми се повръща...!

17

ognyanz

преди 7 години

Като допълнение към предното: Кунева търси "евроатлантик", което ще рече "продажник" като нея самата. Заради нейното продажничество затворихме трети и четвърти реактор в Козлодуй и сега плащаме скъп ток.

16

Анонимен

преди 7 години

Що ли ни губят времето и парите с такива предизвестени избори? Ясно е, че на финала ще е балотаж между ГЕРБ и ***, за чий...са други кандидати? Само пилеят нашето време и пари.

15

PD

преди 7 години

Интересно! А всъщност не и трябва смел а неумен.Всъщност истинското значение е:"Търсим неумен, с некъв авторитет ( които да загуби, докато се отъркваме в него), и с некви пари (с които да си плати кампанията, щото ние не даваме. Ние само вземаме). А накрая, да обере политическата отговорност, щото ние винаги сме "ни лук яли ни мирисали""Интересно дали все пак няма да намерят :-)