4

РВ

преди 7 години

Е ако скороста е причината,то значи всичките 50 водача трябва да са карали с превишена скорост и без нужната дистанция. Защо само двама обвиняват? Да обвинят всичките 50 и да ги осъдят че са катастрофирали и че не са изчистили маслото от платното.

3

Партиен член

преди 7 години

Всички участници в това ПТП говореха че има разлято нещо.Това обаче е без значение за разследващите.Важното е държавата в случая да не е виновна.При едно " разследване" ако няма масло на пътя може да се " докаже " че има , и обратното .Всичко зависи от интереса.Колко ПТП са станали по вина на състоянието на пътя? И ако има такива кой е понесъл отговорност и каква?Този тунел от години е в състояние в което в друга държава да е затворен от години но , тук несъобразената скорос решава всичко.

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Аз вярвам и смятам че всеки бг сел*так трябва да се научи да носи отговорност за постъпките си.Много добре си спомням какъв рев беше когато стана инцидента че имали "нещо" на пътното платно , май масло било.Само че когато има разследване това не може да се скрие (имало ли е или е нямало).Сега освен за убийство по непредпазливост трябва да ги съдят и за лъжесвидетелство.пандиз докато им окапят зъбите в зандана за тези баламурници.

1

Анонимен

преди 7 години

Някой вярва ли на това!