16

Анонимен

преди 8 години

Американците са гадни ***.

15

Панко

преди 8 години

Гражданската война в клоаката, защо не е водеща новина?

14

Анонимен

преди 8 години

До ВладиНе трябва ли първо следствие за полицаите убили двамата в Луизиана и Минесота? И след това съд да си каже думата? Откога правосъде се раздава без следствието да е приключило и с куршуми на улицата? И как можеш да оправдаеш убийството на 5 полицая които са пазели простестиращите. Един от заловените снайперисти е казал че иска да стреля по бели хора. Много хора тук не разбират какво става.

13

Анонимен

преди 8 години

13 IDVA VREMETO KOGATO V EVROPA NIAMA DA IMA BELI HORA S TAZI POLITIKA NA PRIEM NA BEJANZI OT AFRIKA I AZIA TOGAVA DA GI PITAM USA OTKADE SHE VZIMAT BELI IMIGRANTI XA:XA:XA................................GOLIAM KEF SHE E

12

Паметлив

преди 8 години

Снайперова демокрация за вътрешен пазар?След толкова много износ би трябвало американците да вкусят от собствения си продукт,белким им се услади!Време е да разберат какво им е на другите,дето им го стоварват най-редовно!А сега дозата бе доста добра,с Майдански размах,не е лошо начало!

11

Влади

преди 8 години

Не обичам черните, но това , което става в Далас е справедливо отмъщение за последните убийства. Чувството за безнаказаност у белите полицаи ги прави брутални убийци. Днес трепят черни, утре всеки, който просто не ги кефи. Не става така. Затова е и това отмъщение и със сигурност ще стресне полицаите-убийци. Око за око, зъб за зъб! Нещо в Щатите се разпада, щом стават такива неща...

10

Анонимен

преди 8 години

А зашо не и нешо контролирано,нали Тексас искаше да се отдели,след като го оплоскат и оглозгат пак ше се присъедини,нема накъде ше има работа и потене тежък е товара и от магарето на слона ше натоварят като разтоварателна товарателна бригада.

9

gta 19

преди 8 години

Ако на САЩ им спре притока от "бели" бежанци от Стара Европа са свършени , икономически , политически , военно и всякак , по зле и от ЮАР ще е въпреки крайбрежните бунгала по милион долара всяко.

8

Тежка Сланина

преди 8 години

Пак са ИДИЛци. Споко. Възползваха се от момента. ИДИЛ вече цели военни и полицаи. Не са ***.

7

SS

преди 8 години

До АМАНВ Далас танк няма. Американците си пращат танковете по света да трепят хора несъгласни с техните виждания и да налагат демокрация зорлем. Дано им се наложи да върнат някой танк и на собствена територия.

6

анонимен

преди 8 години

Това е великата американска демокрация.Нещо им се зацикли краденето от други държави,вече почти целия свят им разбра мирната политика и те изкуфяха.Всеки ден убийства,цели семайства се затриват,гърмят се по улиците,в училищата.Абе весело и щастливо си живеят хората в страната на необятните възможности и граждански свободи!!!!!!

5

АМАН

преди 8 години

в Далас Танк няма ли????Бил се барикадирал... да минат през него като през ***... Бойко такива бързо ги Оправчше... разни ми ти Чакъри и други Самозванци

4

чети

преди 8 години

До ИмамЯвно не си запознат с правата на човека в САЩ,прочети ако намериш патриотичния закон и ще разбереш в какъв лагер живеят хората там.

3

Имам

преди 8 години

чувството,че голяма част от цветнокожите искат да си извоюват абсолютна безнаказаност,каквото и да извършат!

2

сега

преди 8 години

Майдана в САЩ започва Русия е вложила 5 милиарда рубли за да настъпи демокрация и свобода в САЩ...

1

Анонимен

преди 8 години

""Хамерикан Износа на Демокрация" се завръща при износителя ко да праиш,каквото направиха хамериканците в Афганистан,Ирак,Либия,Сирия-хаос,насилие и тероризъм,това започва да се случва и в САЩ.Накрая ще се окаже,че и без висок стандарт на живот и "прехвалена комбойска демокрация и цивилизованост" в доста "нецивилизовани страни",където не е стъпил "демократичния комбойски военен ботуш" се живее много по спокойно и щастливо."