95

Анонимен

преди 7 години

"Германците" от ТУРСКО-БОСНЕНСКО-ГАНАЙСКО-ИСПАНО-ПОЛСКО-ТУНИЗИЙСКИ произход щяха да правят чудеса и велики подвизи в мача с ФРАНЦИЯ. Вместо това наблюдавахме как те тичаха цял мач като ИЗОГЛАВЕНИ КОНЕ,имаха 80 на 20 % притежание на топката и не можаха 1 път да вкарат поне почетен гол. То с тичане като побесняло куче из целия стадион шампион не се става!Както и исландците-като мятат тъчове като корнери ,та кой знае какво! С НАРОДНА ТОПКА си мислеха ,че могат да стигнат до финала! ФУТБОЛЪТ Е ИГРА НА ВКАРАНИ ГОЛОВЕ! Безидейните и кьопави германци вкараха много малко на това първенство! Ето защо

94

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с немската машина ли? Просто немската машина вече се прави в турция.МуахахахахахахахахаааааааДойдоха африканските монтьори и я разглобиха.Един въпрос напира в мен. Защо това първенство се нарича европейско?

93

Деси 2

преди 7 години

не дамо съдията, а и всички французи снощи са такива ,особено черните!

92

Деси

преди 7 години

Съдията е *** де ра. ст. Мачът е купен и французите са като съдията. Щом домакинът ще става шампион всеки път, да ги спират тия първенства. Освен, че са уредени, мачовете бяха и СКУЧНИ!

91

Анонимен

преди 7 години

101 Рицоли ти виновен че Щайгата играе в наказателното си като баскетболист, нали?

90

До 92

преди 7 години

Питай Рицоли

89

Анонимен

преди 7 години

oще като видях 4е съдията е италианец и на 30-та минута изгасих телевизора!!това беше както на нас ни сложиха французин на ма4а срещу италия 1994-та!

88

Обективен

преди 7 години

Мафията УЕФА съсече Бундестима за финал така, както мафията ФИФА съсече България за финал на световното в САЩ!!!

87

Анонимен

преди 7 години

Ще ги съсече ами... тъпите немци много си повярваха. Някой трябваше да ги свали на земята и не... съдията не е виновен. Гледах и предишни мачове на Германия - играха много мръсно и подмолно - особено оная *** Боатенг. Заслужено не са на финал. Не знам как изобщо световни шампиони станаха...

86

Шуши

преди 7 години

ох, на гризман как искам да му гризна сладкото френско пишле хихи много е сексииии

85

Фиорентина

преди 7 години

91 -жаба кажи на майка си .Кой от скуадрата е жаба бе боки. Де Роси ли -риммския вълк или Кандрева на Лацио. Ако виждаш заговор ето ти тема те не играха с/у каските иначе щяха да ги размажат с 5:0

84

Анонимен

преди 7 години

Тия черн.илки от Франция ги накъсаха само със спринтове...мнооого въздух!

83

Анонимен

преди 7 години

Питам к'во стана с немската ви машина??? Муахаахахххаа

82

Анонимен

преди 7 години

Точно пък ще назначат жаба за съдия, след като точно немците отстраниха жабите. На полуфинал да се даде такава дуспа е просто смешно, а в началото на мача при препъването на крос, жабата мълча като пукел. Изцяло тенденциозно съдийство и нагласена работа като цяло. А и тези французи 2-*** бели имаха, в това ли се е превърнала Европа?

81

Анонимен

преди 7 години

Щайгата играе УМИШЛЕНО с ръка. Не може при центриране от корнер, топката да лети 20 метра и ти да си вдигнеш ръцете за да я посрещнеш едва като е на 2 метра от теб и да казваш, че е неумишлено.

80

Фиорентина

преди 7 години

Трябваше и съотборника на Роналдо да играе- Бензема щеше да ги строши . Какво ще кажете за Пайет-нямам думи супер футболист! За Гризман мисля че навъртя повече километри отколкото Баерн за целия сезон и така де от примера дивизон си бях фен на Атлетико заради Гризман. На финала петлите ще смачкат Португалия зрелищно.Погба -1-ви голмайстор залагам.

79

Българин

преди 7 години

Да, германците определено играха под възможностите си в този мач, Льов изглежда не избра печелившата тактика, а и многото кадрови проблеми в отбора си казаха тежката дума. Но все пак французите да ги бяха били с игра, а не мафията УЕФА да им подарява голове и да ги бута на финала. Това го очаквах още преди началото на първенството и за съжаление се случи. Жалка и тъжна картинка.

78

Анонимен

преди 7 години

до 84Изместване имаше от страна на Жиру към Нойер само в болния мозък на Нойер и теб, тъ.пак сляп. Я виж , че няма даже и минимално изтласкване на тялото на Нойер отстрана на Жиру, чобан.ин сляп предубеден заслепен.

77

Анонимен

преди 7 години

Как могат да сложат жабар за съдия? Ами да бяха сложили исландец. Мафия

76

Анонимен

преди 7 години

До БългаринВиждам, че си много недоволен и те е яд за загубата на швабите! Вземи изпрати протестна нота до УЕФА, че 2-та гола на французите са "нередовни" и Рицоли е "попречил" на швабите да си вкарат положенията и се успокой!