90

Анонимен

преди 7 години

Агентите на НАДправителствените организации(НПО) на финансовия *** Сорос трябва да разберат едно нещо. В Дома на Стопанина неканените гости нямат думата. Ясно ли е?! Нямат думата!!! А Стопанин тук е Българския народ. Не "българските граждани", както е политически коректния термин на антибългарските политици и медии, а именно Българския народ. И след като Народът не желае да приема още хрантутници и нелегални мигранти, то така ще бъде. Имаме тук предостатъчно "римски" ***.

89

Бау

преди 7 години

Ей, светнете се малко повечко.Бежанците бягат от ИД, нали.Защо ИД ще дава пара за Динко? Той не помага на бежанците, какво са толкова загрижени. Истината е че пречи на тяхни хора да влизат през нас към Европа и да бумтят с бомби.

88

Абу Али

преди 7 години

Време е селяните и балъците да разберете, че тъпотиите, които говори Волен, минават безнаказано, защото той има депутатски имунитет. За вас тези изцепки не са безплатни.

87

Абу Али

преди 7 години

До Динко ГЕРОЙПогледнато чисто технически псевдобежанците са престъпници и нашественици, по смисъла на нелегалното преминаване и Динко е прав, че те са реални престъпници.----------------Съжалявам, но нещо не си разбрал.По-добре си трай. Вичките му изказвания попадат в параграфа "разпалване на етническа вражда" и престъпление от омраза. Факт.

86

Анонимен

преди 7 години

Обърка Динко работата на каналджиите, които плащат на ГЕРБ и си намери белята.

85

Маджар

преди 7 години

локиране на Прецедентството, блокиране на улици и булеварди, повсеместно из всички градове на България. Нападение и разгром на офисите на БХК в България? Залавянетио на работещите за БХК и публичната им екзекуция? Окошарване на прокурор Маджарова в собствнеият й дом? Колко бикини ще смени Маджарката от страх? Аз мисля, че цял гардероб не би й стигнал! Всичко зависи от нас! Ако ни колят един по един, като овцете, всички ще свършим един ден в месокланицата!

84

Маджар

преди 7 години

Една откровено антибългарска организация, чуждестранен агент, има правото да завежда дело срещу истински Българи и това дело да влезе в съда. Това означава само едно: държавата подпомага БХК в дейността му срещу Българите и за нея 'бежанците", незаконно преминаващи държавната граница са много по-важни от самото местно население. Тактиката в случая е проста, подобни като Динко д абъдат ударени и унищожени един по един! Но я си представете многохиляден протест в негова защита, блокиране на НС, бло

83

Динко ГЕРОЙ

преди 7 години

До Абу АлиА бе *** ти ли ще ми говориш какво е презумция за невинност! Това е понятие в правния мир, касаещ едно съдебно производство, а не презумция по възбрана на мнение, когато то е негативно относно една или друга група от хуманоиди, в рамките на изказано мнение! Погледнато чисто технически псевдобежанците са престъпници и нашественици, по смисъла на нелегалното преминаване и Динко е прав, че те са реални престъпници. Али- Мали какъвто си имате си родини, стойте си там и СИ "ОРЕТЕ" НИВАТА!

82

PD

преди 7 години

Да проясня дилемата:Законопослушният гражданин на Империята, облагодетелстван от властта, безродник е склонен да пожертва благото на род и родина, в името на върховенството на закона.Свободолюбивият, не приемащ несправедливостта за норма, е склонен да действа, въпреки ясното съзнание за сблъсък, със властта и интересите на гореописаните.Драмата е вековна, а Българите, познайте от коя страна са били Винаги!Истинските Бели/Светли/Божи хора - Българи, с които Бог сключи завета на Свободната воля.

81

popa

преди 7 години

Баси политиците няма ли кой да чуе народа бе, няма ли кой да забрани БХК и да ги осъдят за дейноста провтив БЪЛГАРИЯ ?!?

80

От Варна

преди 7 години

Сега ще видим как човека ,защитил публично България е подложен на смачкване от страхливци,дупета и родино-продавци,не-българи.Приканвам за национална подписка в негова защита !А ти ,който заплашваш със добре охранени ,спортно изглеждащи младежи си заври заплахите отзад-от практика знам че подобни анаболни мутанти са само напомпан въздух.

79

Анонимен

преди 7 години

Ямболски байчар от Сините камани

78

Афанаси

преди 7 години

Това преля чашата, "държавата " взема страната на терористичната групировка БХК, която проповядва подмяна на населението и ислямизиране. Нямаме друг избор освен освен да помолим Императора да ни изпрати подкрепления и да се бием за живота и страната си

77

Анонимен

преди 7 години

А аз ако почна да целувам Американското знаме дали ша помислят че съм Американец

76

Анонимен

преди 7 години

И тоя мисли, че като целуне трибагреника и изпее химна с пиянски рев, че това погасява всички престъпления, които е извършил.Забелязвам, че бая народ се объркал на тази тема.

75

Анонимен

преди 7 години

Голяма част(около 2 млн.)има избягали в Ливан. Около 3млн. има в Турция. Повечето си стоят там и чакат положението да се успокои за да се върнат, към Европа напират само тези които имат някакви роднини вече там. Основната маса напъплила ЕС е от либийските брегове. Тези идващи от Турция не са повече от 300 000, а и след споразумението рязко намаляха. Стига с параноята!

74

ТОЙ

преди 7 години

Господа от Хелзински комитет, бъдете много внимателни, движейки се по улиците..............

73

до 101

преди 7 години

Съгласен съм с теб,но обясни ми ти или някой който е по-умен от мен,защо не бягат в Саудитска Арабия,Кувейт или Израел(имащ обща граница със Сирия),защо като стигнат просперираща Турция, с един от най-високите БВП гледат да я напуснат по най-бърз начин?

72

Конституция на РБ

преди 7 години

Чл. 13 (1) Вероизповеданията са свободни.(3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.Нали знаете какво казват по американските филми - всичко, което кажете може и ще бъде използвано в съда. Така че, ако Динко си мълчеше щеше да му се размине.Все пак да не забравяме, че тези хора бягат от война, в коята цивилните са или жив щит, или бъдещи роби.

71

загрижен

преди 7 години

Прокуратурата първо да отговори на въпроса, как е възможно през една уж добре охранявана граница, постоянно да минават нарушители и в същото време разни самозванци да си присвояват задълженията на държавата? Пази ли се тази граница, или не се? Защитена ли ни е националната сигурност, или не? Ако отговорите са не и не, то кой е виновен и какво ще предприемете срещу него?