40

хахах

преди 7 години

"Мдаа", как полицаите да го арестуват за хулиганство като тоя има имунитет? Тяхната вина е, че не са го погнали като не е спрял на палката, но нали сме в България и много добре знаят, че по този начин само проблеми ще си навлекат.

39

Наблюдател

преди 7 години

26 години такива като т.н. "Хелзински комитет" учиха "новоримляните"че са недосегаеми от законите, че българите са длъжни да им плащат сметките a и да им търпят безобразията! Съответно имат за целта крадлив представител в НС, които е и законодател! Вълкът ще учи овцете да са вегани!! Нищо чудно вече Сали-то да се има за Богоизбран и Недосегаем!

38

не

преди 7 години

не става дума за полицаите. Те своето са го направили - вдигнали са стоп палка.. НО КАКЪВ Е онзи народен избранник, който не се подчинява на полицейско разпореждане, а се подиграва на МВР?!!! Защо Сали не е спрял, защо се има за нещо повече от България?!

37

80665

преди 7 години

"Законова пречка за наказателното преследване на Александър Методиев е обстоятелството, че към настоящия момент той е народен представител в 43-то Народно събрание и в това си качество се ползва с имунитет."АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО! Който го е казал това да се уволни за некомпетентност.

36

Промяна

преди 7 години

Видно е, че е нужна промяна в закона! Да се премахне имунитета на депутатите! Откъде накъде, няма да се търси отговорност от някой извършил престъпление?! Те затова си мислят че са над закона! Дай му на пр0ст човек власт, па му гледай сеира!

35

45184

преди 7 години

Какви са тия глупости бе, някой няма ли най-после да обясни на шапкарите, че имунитетът е за парламентарна дейност!!!

34

не

преди 7 години

не е интересно откъде депутата има телефона на полицейския началник(той вероятно Бат Сали го е назначил), въпросът е какви са тия от футболния отбор, че знаят тел-а на бат Сали и той веднага тича да ги спаси от глоба? Значи не спира на стоп-палка(не зачита българската власт), но вътре в анклава, веднага идва да козирува. Има нещо много гнило.

33

Анонимен

преди 7 години

много ясно че няма да го гонят, виждат кола да прави забранена маневра, вдигат палката ии се усещат кой е.Дори да е с личната си кола знаят че и да го спрат абс. нищо не могат да му направят щото е с имунитет. Това да не ни е разказа за другаря от соца, където го спрели написаил му акт и после разбрали че е министър еди кой си, а той си казал "ами да карах с превишена скорост и ме глобиха и си платих акта".

32

Цецо

преди 7 години

И само да добавя... не е лошо на депутатите да им се изнесе лекция относно правомощията им! Явно доста от тях не ги знаят, не знаят и докъде се простират...

31

Жоро

преди 7 години

на дръвникаАа...

30

Цецо

преди 7 години

Според мен първо трябва да накажат полицаите, че не са спрели нарушител, а после да ги наградят, че не са се поддали на натиск от страна на пишман-депутат... Поздравления и за Главния прокурор за бързата реакция!

29

Мдаа

преди 7 години

Някой беше казал: Не сме народ, а ***! Ето още едно доказателство!Някакъв си *** "народен представител" ще се прави на господ, и ще си надвишава правата?! Ами те полицаите са си виновни. Арестувай го за хулиганство, пък после да си развява картата колко иска! Целия народ ще застане във ваша подкрепа! Свършили сте си работата! А като се държите като мишоци, така ще се гаврят с вас разни Сидеровци, Салита и тем подобни ***!

28

Чигов

преди 7 години

Законодателната власт откога има власт над изпълнителната власт?

27

Александър

преди 7 години

Мааке ти 'ромска'. Бой, бой .. не е цивилизовано но и тоя не е част от цивилизацията ,така ще се оправят нещата !

26

Анонимен

преди 7 години

За наказване са и полицаите. Как са го оставили да си продължи? Защо не са съобщили в ефир какво се е случило - не спиране на стоп палка, марка и модел на автомобила, рег. номер, движението му с ръка. После чак се е върнал и им е искал сметка за свършена работа? Размахвал карта, провокация, дебилност. Дано да има микрофон патрулката и камерата да е заснела какво се е случило - стига записа да не хване крака. Наглост!

25

Анонимен

преди 7 години

Очакваме и тоя да копа градинки и мие паметници.

24

Дешев

преди 7 години

Оня ден на изхода от София куките вдигнаха палка на един бус, който най-вероятно не ги видя и продължи по пътя. Пуснаха веднага синя лампа и тръгнаха да го гонят. А тоя хайдук не им спрял и са си казали айде здраве да е, този е с джип сигурно е голяма клечка.

23

Анонимен

преди 7 години

При Бат Сали токът е най-евтин. Освободете го.

22

Балтона

преди 7 години

Колега шлифер, ти бъркаш.Боко е шеф на мнозинството в парламента. Те са там именно заради него, щото народа олицетворява герп основно с Бокича Ако иска широка народна подкрепа може да обещае че снеме депутатския имунитет и да го направи, ако не в този в следващия парламент.

21

Някой

преди 7 години

"Вместо да спре, Методиев помахал с ръка на полицейските служители и продължил, като дори увеличил скоростта на движение. След около 10 минути..."Само мен ли ме притеснява това изречение? Как така няма да спре, и полицаите няма да направят нищо? Това е толкова абсурдно, че чак не мога да повярвам. Той можеше и 100 кг наркотици да превозва, можеше даже и труп, както и всякакви неща. Как така ще махнеш с палка, той ще ти махне, ще увеличи скоростта, и ти ще седиш и ще гледаш тъпо?