80

Духаст селинджъри

преди 7 години

пък полицайте да бяха казали коя му е колата - марка и регистрационен номер и другия път аз да го спра наглия депутат и да го снимам с на....ни ***

79

Духаст селинджъри

преди 7 години

Жалка картинка сме , всичките партии все с *** пълнят изборните листи , толкова няма ли образовани хора от малцинствата , ама и те като нас са вдигнали ръце и мижгат да ги лъжат , щото ако си отворят очите трябва да си хванат пътя за някоя бяла държава.

78

аз

преди 7 години

отрежете ушите и носа на наглия депутат.

77

Анонимен

преди 7 години

Дай на пр.остака власт и той ще покаже какъв е!Така е като всички * станаха по-важни от българите-нали имат защита от ПРОДАЖНИЦИТЕ НА БХК!

76

а истината е:

преди 7 години

Вместо да спре, Методиев помахал със среден пръст на полицейските служители и продължил, като дори увеличил скоростта на движение.

75

Анонимен

преди 7 години

A na Mityo ochite mu prelivat 100 litra kruv i go spasiha narkodilura ,bg murafeti

74

Анонимен

преди 7 години

Г-н Александър Методиев - Бат Сали е продукт на ТВ "Нова" и един от нейните символи. Той не е нито по-добър, нито по-лош от други символи като А. Цолова, Викт. Николаев, Л. Крумова, Г. Шикерова... Както и от официалните и задкулисните собственици на ТВ "Нова". Накратко, Бат Сали е член на управляващия България "елит". Това обяснява всичко...

73

Гунчо

преди 7 години

След две три години Румъния ще бъде една от привлекателните страни за живеене. Познайте от раз защо,,!!!!!

72

Владо

преди 7 години

С тоя ритах навремето, та той не можеше да се подписва, та ще ми разправят - САЩ били държавата на неограничените възможности - глупости на търкалета .

71

Анонимен

преди 7 години

До 77 , ето заради такива ПРОФЕСОРИ като теб няма да се оправим скоро

70

Анонимен

преди 7 години

Депутатите носят административна отговорност! Могат да им съставят актове!!

69

УМЧО

преди 7 години

НЯМА ЛИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ! ТЕЗИ ДНИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ НЕГРАМОТЕН РОМ ОТ СТОЛИПИНОВО Е В КОМИСИЯ ПО ОБРАЗОВАНИЕ, КУЛТУРА И ОЩЕ НЕЩО ПОДОБНО И ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ 500 МИЛИОНА ВЪВ ВРЪЗКА С ДЕЙНОСТТА СИ! ХА ПОЗНАЙТЕ КАК ЩЕ ГИ РАЗПРЕДЕЛИ ТЕЗИ ПАРИ, КАТО СИГУРНО СЕ ПОДПИСВА С ПАЛЕЦ! ОТДЕЛЕН ВЪПРОС Е -КОЙ И КАК ЩЕ ГИ "УСВОИ" ТЕЗИ ПАРИ!

68

Не се

преди 7 години

заблуждавайте!Това ако беше Сидеров щеше де се тръби като водеща новина по всички канали и канализации дни наред,щяха да се изказват Цацаровци,Борисовци и Бъчваровки щеше по най-бързия начин да се внесе искане за сваляне на имунитет!Но този примитив и да беше бил полицаите те само щяха да си подложат и другата буза и всичкото чудо за три дни!

67

Покажи картата

преди 7 години

Въздъхнал дядото и се отместил...След 5 минути: бяга Волен, краката му едва докосват земята и крещи нечовешки... зад него мощно и сигурно го догонва едър бик... Дядото, се обляга на високата ограда, запалва си цигара и вика на Сидеров:- КАРТАТА, ПОКАЖИ СИ КАРТАТААА...

66

www

преди 7 години

До АнонименОт това измъкване няма. Аз обаче се опитах да обърна внимание на нещо друго. Същото е и в градския транспорт. Същото е и по съдилищата. Ако сте от голям град (София, Варна), не може да не Ви е направило впечатление, че контрольорите скачат като по филмите срещу майки с деца, срещу младежи с багаж и по-културно изглеждащи хора, но никога не скачат на група клошари или пък на хора с криминална външност. Последните не са страшни за това има телефони, вика се полиция.Помахал им?!

65

Анонимен

преди 7 години

Ако не са Българеещите се роми ще са Турчеещите се роми , тоест ако не е Бат Сали ще е Цветелин Кънчев

64

www

преди 7 години

Първо, какво е станало точно, няма как да знаем. Това до сега е полицейската версия: работили, вършили си работата, имало хулигани...Второ, според полицейската версия, полицаите не са спрели нарушител с Мерцедес, който дори им бил помахал, но са спрели микробус с роми.Трето, какво трябва да направи един нарушител на обществения ред, не дай Боже - терорист, така че да се го притесняват полицейски служители?И четвърто, ако казаното от полицаите е истина, по закон са могли да го арестуват!!!

63

ined

преди 7 години

Ще я видим тая цацаратура дали ще се справи с някакъв нагъл мангоп

62

Анонимен

преди 7 години

Те затова ромите се заканват да ни вземат Държавата , защото ги галим с паче перо .

61

Анонимен

преди 7 години

На бас, че няма нищо да му направят, това не е Сидеров. Може дори полицаите да накажат и да инструкитират другите да не го закачат повече.