9

Анонимен

преди 7 години

До ЛОШОНе той, а някои други преди него. Четете внимателно преди да коментирате!

8

Анонимен

преди 7 години

- "НЕ съм ял бе..." и гледа с невинните очи на Лупий...Майтапа на страна, от вътрешен човек знам че в козлодуй работите са Мнооого дебели - Яко се краде.

7

ББ

преди 7 години

Разчистване на лични сметки, но от висотата на трибуната в народното събрание!

6

Анонимен

преди 7 години

Този господин не го познавам, но съм склонен да му вярвам, защото на скоро "освободиха" от длъжност мой близък, изпълнителен директор на голяма компания, само защото отказа да подпише договор с никому неизвестна фирма, по проект който трябва да смени цялата IT структура на въпросната компания. И това при положение, че на обществената поръчка се явига куп други кандидати с доказан опит и инсталации в сектора. Ако си честен и работиш за благото на компанията, бързо бързо те разкарват....

5

ksarax

преди 7 години

Като видя "бореца" за правда Кадиев от мултигруп спирам да чета.

4

ЛОШО

преди 7 години

В други сайтове пише че този *човек* се е заиграл с Украинци , те са му бутнали як Подкуп и добре че ДАНС се намесила .Ако е реализирана сделката с Киев щяхме да се озъбим когато Козлодуй се Взриви .И си мисля - Държавноста в лицето на Институциите трябва да отговори на този Въпрос , за първи път имаме Новина че се е Подготвял Терористичен Акт от *бели якички * .Президента да не ръси тъпизми а да Отговори .

3

до 1 Коментирайте, д

преди 7 години

Имам личен въпрос към вас. Да не сте с " нежни евроатлантически наклонности"?.

2

Анонимен

преди 7 години

Другарю Директор, защо не се обадихте на другаря президент Плевнелиев той има офшорки, можеше да ви окаже съдействие......

1

Коментирайте, де!

преди 7 години

Хайде коментирайте, че нямам мнение и не знам кой крив, кой прав.Трябва да видя какво коментират русофилите в този сайт, за да разбера кое е лъжа и пропаганда. Обратното на коментарите на русофилите ще е истината.