13

Евролюб

преди 7 години

До Анонимен 17Както пише в текста, става дума за търговското споразумение между ЕС и Канада, известно още като СЕТА. ТПТИ е друго споразумение, което още се преговаря и не е известно дали и кога ще бъде довършено

12

Анонимен

преди 7 години

Невинно да попитам, за какво икономическо споразумение по точно говорим? Да не би за всеизвестното ТТИП, маскирано като канадско, за по лесно преглъщане от масите? Канада, САЩ, Мексико не подписаха ли за единна търговска зона и не обхваща ли тя и новите търговски споразумения?

11

Анонимен

преди 7 години

На канадците, като толкова им е жал за ромите, да махнат визите и ще има да си ги интегрират, та ум да им зайде.

10

До 6

преди 7 години

До АнонименПреговорите за споразумението с Канада започнаха преди поне 3, ако не са и 4 години. Така че такива елементарни и неверни съждения като "КОЛОНИАЛНОТО НАСЛЕДСТВО - ЕС ПРОТИВ БРИТАНИЯ", са доста неуместни. За съжаление има хора, които си мислят, че всичко им е ясно, и всичко е просто като на улична седенка. А още по-тъжно е, че има хора, които формират мнението си на такава основа.

9

Анонимен

преди 7 години

Западна Европа няма на къде да мърда - отпред Америка, отзад - Русия. Здраво е заклещена горката западна Европа.

8

Анонимен

преди 7 години

ГОСПОДАРЯТ ЮНКЕР ПАК ВЗЕ3Л РЕШЕНИЕ БЕЗ ДА ПИТА КОЛОНИИТЕ. ОДОБРИЛ ТЪРГОВСКО СПОРАЗУМЕНИЕ С КАНАДА?!.- БОЙКО, БОЙКО, ПАК НИКОЙ НЕ ТЕ Е--ВА.

7

Евролюб

преди 7 години

Евала на ЕС, дава ни възможност като български избиратели да кажем на народния депутат какво искаме от него за отношенията с Канада и той трябва да го изпълни, а не после да се оправдаваме, че депутатите си правят каквото щат. А, да видим, дали някой ще изока каква да е позицията вето или ратификация

6

men

преди 7 години

Канадците с визи да влизат в България.

5

Васил

преди 7 години

БГ политиците отново ще свалят гащите! То дупедавството е от 1989 г.

4

ДЦ§

преди 7 години

Абе, има ли още наивници, които си въобразяват, че Бг е Фактор в международната политика???Ние сами прододохме самоиндичноста си за по-малко от "трийсет сребърника" пък после се чеудим, че "никой не ни бръсне за слива" !псПрост рарод - слаба държава!!!!

3

Пунджаб

преди 7 години

Визи за тия ***... Пеперудковци.

2

българина

преди 7 години

Всеки ден искам да си хвана сака и за Канада, по добре с Китай да отпаднат, за какво ми е Канада, и на Канада не и трябва. Тук номера е друг, американска смъртоносна хватка, да подпишем първо с канада, след което да ни покажат, вижте няма нищо страшно, а сега и със сащ щото е същото ама по убаво.

1

Анонимен

преди 7 години

И как очаквате да се произнесе като талп***та ще каже квото решат началниците!