22

Живко

преди 7 години

Народа иска кръв. Няма значение дали човека е виновен ! Българското общество е останало някъде около XV-и век.....

21

Продължение на

преди 7 години

Особено мнение - 4Ако се съди по пораженията, установени при аутопсията, някой много силно, зверски е стиснал момичето, за да не може то да вика и да се съпротивява. Това може да стане само при изнасилване. Най-вероятно някой се е нахвърлил върху нея докато е спяла, може и да са били повече от един.Нали лекарят, направил аутопсията беше казал, че не е виждал такова нещо - така смачкани вътрешни органи в областта на шията. Това може да направи само садист или много примитивен изнасилвач.

20

Продължение на

преди 7 години

Особено мнение - 3Вероятно не един и двама са забелязали, че Чеци и Яна се натискат. Кой знае дали само един се е спотайвал да ги наблюдава.Дори и един неопитен юноша може да прецени, че е опасно да остави сама жена в парк по тъмно. На всичко отгоре тя е спяла /ако Чеци казва истината/.Могъл е да я събуди и да й каже, че си тръгва и че ако не иска да тръгне с него, ще остане сама там. Но той вероятно не е искал да се ангажира да я изпрати до дома й, както би било редно и я изоставя. Продълж.

19

Продължение на

преди 7 години

Особено мнениеВсеки може да се досети, че на онова място сексуалният им контакт не е останал скрит. Там остават да се излежават под звездите част от хората, които са прекарали вечерта в района. Те са случайни свидетели.Има обаче и извратеняци,които нарочно обикалят парковете, за да наблюдават интимните контакти на двойките,уединили се там.Има и клошари, които няма къде да нощуват и когато времето е топло, спят по парковете.Има и садисти, които обикалят нощем, за да си търсят жертви. Продълж

18

Особено мнение

преди 7 години

Не знам дали Чеци е убиецът. Може и да е той.Но ако не я е убил, той пак е виновен не по-малко от онзи или онези, които са я убили.Защо мисля така?Ако приемем, че Чеци казва истината, то как да окачествим края на контакта му с Яна? Двамата доброволно решават да правят секс и за да остане там с него, тя не си тръгва заедно с компанията си. След като правят секс и двамата задремват. После негодникът става и си тръгва, като я изоставя, все едно, че не е жена, а салфетка за еднократна употреба!

17

Анонимен

преди 7 години

Зашо отказа детектора на лъжата ??

16

Анонимен

преди 7 години

Смърт за този УБИЕЦ !!!!!!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Има нещо гнило-оправдан за съучястие,а той бил сам,ако не се счита жертвата и оправдан за особена жестокост,жертвата била потърпевша,но жива и не си тръгнала веднага с него,а по предишния ден имали среща,8-ми вечерта до 10-ти вечерта,концерта едва ли е бил сутринта когато е намерена.жертвата си лежала до крайния чяс на настъпване на смърта по недостатъчна яснота за чяса,мястото и свидетели,видетели поради игнорирани на данни за свиделстващи веществени доказатества,видетелите ли са изчезнали,кво.

14

Анонимен

преди 7 години

Ако е виновен, ОК, в панделата. Ама имам чувството, че този е в затвора, само и само за да се покрият обществените очаквания. Като 1, примерно, - съдебно преследване заради външния вид.

13

Анонимен

преди 7 години

До ШопШопче пак много дрънкаш скрий се някъде!

12

Горан

преди 7 години

Тази наша държава цялата се крепи точно на тия процесуални нарушения! Абсолютно всичко е процесуални нарушения, извършвани нарочно за да може никога, ама никога нещо да тръгне напред в тая държава!

11

Анонимен

преди 7 години

Всичко е ясно!Тоя плондер е бил на сухо дълго време, после е набарал момичето и страстта му е преминала в насилие!Плюя на БГ съда!

10

Цонко

преди 7 години

Защо съдите за човека по визията му? Има много неясни неща около това убийство. Знам, че ви трябва жертва, но не бъдете лекомислени в обвиненията си. Утре, обвиняемите може да сте Вие!

9

Анонимен

преди 7 години

До ШопСъщото може да се каже за абсолютно всеки от нас, особено рано сутрин!

8

Анонимен

преди 7 години

Защо пък да не е невинен.Не казвам,че е,но май по-това дело,няма "неоспорими доказателства "Ако си боднете едно гадже в парка и сутринта ви закопчаят! Кво прайм.Ама верно е грозник тоя,тая мацка май е била неррдовна.

7

Шоп

преди 7 години

А доколкото си спомням и Яна нямаше много читава физиономия.

6

Шоп

преди 7 години

Естествено, че ако има процесуални нарушения, не могат да го осъдят. И не е редно. Процедурите са затова, за да се спазват.

5

Анонимен

преди 7 години

Първа инстанция ..,, 10 инстанция....Колко инстанции е имала тя докато я е душил? Това правосъдие е тотално. сбъркано! Боко - закога бавиш реформата? Съдбата ще го върне на тея съдии - тя знае как.. Така че да се замислят. хубаво като се е.бават

4

Анонимен

преди 7 години

"Моканина вдигна очи към сивото небе и през сълзи промълви:- Боже, Боже, колко мъка има по този свят,Боже!"

3

Анонимен

преди 7 години

Доживотното наказание се налага не с цел мъст, а с цел да не извърши пак подобно. Подобен *** не е нужен на обществото.