164

Офши

преди 7 години

Не народът е корумпиран, а Вие, Вие офшорний, както и цялата политическа пасмина сте корумпираните в България. Защото точно Вие Офшорний и цялата политическа крласа трябва да влезете ако не сте влезли вече, в учебниците като негативен пример - за лошо управление.

163

Анонимен

преди 7 години

Ботев, Левски и ЦСКА!

162

PD

преди 7 години

"Свободата не ще молитва, иска Караджата!" Л. Каравелов"Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира .." Хр. Ботев"Ще имаме едно знаме, на което ще пише: "Свята и чиста република" ..." В. ЛевскиБългарин, може да се нарече само този, който е открил потребността от реализация на импулса СВОБОДА, за осъществяване принципа Творчеството, дадено на хората от Бог. Останалото е овладяване на енергията на хората и подчиняването и на Имперски/Господарски интереси. Да си Бял/Светъл Арий, е и избор

161

ognyanz

преди 7 години

***, какво ти трябва за да изтриеш поста на "РОМ" - специална покана ли?А РОМа, който е написал това за Левски, нека си напише името и адреса: ще го посетят за дискусия по темата.

160

KOM

преди 7 години

"Българинът е на много по-високо морално ниво, отколкото Левски."

159

KOM

преди 7 години

Левски и Ботев са убити от българи.

158

Анонимен

преди 7 години

Засрами се бе, П.....я! Всякакви сме ги хранили, но поне не са цапали имената на героите ни. Ти омаза всичко от всякъде. Хайде чао!

157

Анонимен

преди 7 години

До ИванИзбери си пак Гоце!Тогава ще му слушаш кремълските любовни обяснения. То, вие това и заслужавате- комунисти, путинисти и мизерия. Докато ви дойде акъла в главите...което също не е сигурно.

156

Анонимен

преди 7 години

как правителството и президента ще се борят с корупцията като самите те са най корумпирани ?

155

Иван

преди 7 години

Кой казва, че народът ни е корумпиран? Този, който беше избран за президент със съмнение за нечестни изборни похвати. Очаквам с нетърпение края на мандата му и нямам викакво желание да му слушам повече "цивилизационите" изказвания.

154

ognyanz

преди 7 години

Не може народът на Ботев и Левски да е пример за корумпиран? Толкова години вече държавните ни служители го доказват, че може. На приказки ли да вярваме?

153

ROM

преди 7 години

Истината боли само веднъж, лъжата боли цял живот.

152

PD

преди 7 години

Бай ти ***, не е обобщен образ на селянина, а на чорбаджията, еснафа натаманил се под империята и полетял в Европата в по новото време, да дири далаверка. А другия характерен образ на Светлия А. Константинов, в "Пази боже сляпо да прогледне", е най близко до нашето прецеденче. Чиновника (номенклатурата), която живее в друга реалност, и се срамува от народа си (рода си). Безродник, дърво без корен, единственото което ще му се случи е да изсъхне. И то скоро, защото иде жега. Голяма жега.

151

българин

преди 7 години

До ROMЕй,кюнец!Мери си думите и не коментирай българските светини,защото ще те вземат дяволите!

150

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е най-добрия президент, който сме имали до сега.Не, перфектният, но най-добрия до сега. Просто, на всички кремълски слуги няма как да се хареса, защото е про-западно ориентиран и против терориста Путин.Селянина бай *** иска такива кто Бойко, които да го газят и лъжат...а некадърността и простотията да властват, докато мутрите ги крадат и милеят по СССР и братската дружба.Ами, с такива управници и с такива избиратели...всеки си заслужава мизерията, глада...кражбите на римляните.

149

възмутен

преди 7 години

Не е редно г-н Плевнелиев да не честити светлия празник(4ти юли)на кенийската мамуна.Или вече е честитил?Ако е честитил да се отрази медиите за да бъдем доволни и ние!

148

ROM

преди 7 години

Народа на терористите и убийците Ботев и Левски...

147

Анонимен

преди 7 години

Недопустимо е народът на Ботев и Левски да бъде сочен за пример на корумпирана нация в Европа, заяви президентът Росен Плевнелиев------------------------------------------------------------Правилно - недопустимо е. Но вие, все пак, го допуснахте и допускате ежедневно!И носите цялата морална и юридическа отговорност за това престъпление срещу нацията!Рано или късно, ще платите цената!

146

PD

преди 7 години

Право хортува прецеденчето. Народа на Ботев и Левски не може да е корумпиран. Защото той (народа) е Ботев и Левски, и милее, за Чиста и Свята Демократска република. Чий народ сте тогаз господа, другари, изедници, душмани и кому кръвта пиете? Кого водите недостойни воеводи без дружини? По какви криви пътеки бродите, за да си пълните джебовете с жълтици. Душегубци и неумни кръволоци! Ще се изправи народа, и тогаз, ще чуете вика Господен- глас народен. Било е, и пак ще бъде.Не вярвате ..не сте умни

145

Путин терорист

преди 7 години

Ехее, руските цървулN се активизирали, поне да ви плащаха бе да ви ebъ майкaта и ***