35

Скоч

преди 7 години

Пълни глупости говори този. Кралицата може да представлява шотландците , така както е с Канада и Австралия. По време на референдума, кампанията на Брекзит използва кралицата с информацията , че тя е казала:"Дайте ми три причини да сме част от ЕС" и тя не отрече. Въпреки това шотландците нямат нищо против тя да ги представлява. Но пък си искат да са част от ЕС.

34

Анонимен

преди 7 години

Те могат да си избират които си иска нали народа накрая си казва неговата дума.Това си е тяхно решение.Или мислите че народа на България са като англичаните.

33

Попаот Хисар

преди 7 години

Фики Стораро трябва да е президент. Каквато държавата, такъв и президента!15

32

Анонимен

преди 7 години

Tаман се чудех какво ли мисли гениалния комунист Андрей Райчев по въпроса.И вие ни поднесохте мъдрите му мисли на тепсия.Цял Свят ви благодари.И да ни е жив и зрав. И пак да ти осветлява

31

дц§

преди 7 години

Има такова пророчество на Нострадомос в което се казва, че Британсата кралица ще потърси спасение в Гърция.Чел съм го отдавна и едва сега си спомних за него.Тогава ме изби на смях, но сега....Кой знае!?

30

Анонимен

преди 7 години

Ако излязат няма да има толкова много инвестиции.Това значи ,че големия бизнес ще се измести някъде в територията на ЕС.Но все пак трябва да се види какво ще е споразумението между ЕС и Великобритания.Но докато не видим активирането на клаузата всичко друго е спекула...

29

Анонимен

преди 7 години

Момиче Камилийке, вместо да вменяваш с провокативните си статии още по-провокативни отговори от недозрели умове...отиди на аудиенция при Нейно Величество и лично я попитай..кога ще абдикира.--Ай стига сте писали глупости.--Публиката се връзва на недорасли "журналистки" с още по-недорасли мисли и втълпяване на мнения.--НИТО ИМЕТО ТИ Е ИСТИНСКО, НИТО СНИМКАТА.--МЕДИЙНА ПРОВОКАЦИЯ.

28

НОРМАЛЕН ЧОВЕК

преди 7 години

Голям разбирач стана Райчев и за Англия.Щяла да абдикира кралицата.Ние сме на дъното по всички показатели,те само с Англия ни занимаватАнглия е мощна икомическа държава,с работещи институции,те тръгнали да я коментират.Райчев да се скрива,че омръзна на хората с неговите манипулации.

27

Анонимен

преди 7 години

По-скоро рано или късно ще се оттегли поради старост. За какво да абдикира? Какво толкова е станало? Имаше референдум и едните спечелиха. На практика, тя би трябвалода подкрепя излизането или по-скоро "невлизането" в ЕС, защото нейната роля ще загуби още повече. От френската революция, когато буржоазията е взела властта до днешни дни наблюдаваме все по-изродена форма на демокрация. Големите компании и международни организации по подобие на политбюро вземат властта в целия свят.

26

Анонимен

преди 7 години

Бях сигурен, че цяла година ще ни продънват ушите с тази новина за Брексит. Най-малко, даже ХИЧ не ме интересува къде е Англия и какво ще стане с нея. Като толкова искат единна европа и интегриране на всички нива, нека час по-скоро да изравнят доходите в целия ЕС. Да, ама не. Как ще има тогава работодатели в БГ милионери с екзотични почивки по света и собственост за не знам си колко милиона? От членството в ЕС разбрах, че обикновените българи ще имат само задължения и никакви равни права.

25

Анонимен

преди 7 години

""Има проучвания, че 12%, което е всеки пети, от тези, които гласуваха ..."Не знаех, 12% са 1/5 (една пета от цяло число). Добре, Камелчето (или Андрей Райков) ми светнаха лампата:)То си има и виц:Мъж казва на съпругата си - блондинка: Вие, жените сте много зле с математиката. Доказано е, че 68% от вас не могат да смятат.А тя му отговаря: Това не се отнася за мен, аз съм от останалите 12%. Та и тук май е така.

24

Анонимен

преди 7 години

Как го разбраха това "проучване"? Да не е същото, в което бяха гласували Наполеон Бонапарт и Джак Спароу?

23

Анонимен

преди 7 години

Според него и председателят на парламента Цецка Цачева не е добър вариант за кандидат, защото "не е така аткрактивна, по-лелчеста е"Направо си е мъжествена,с тоя дълбок и плътен бас дето го вади на Цъфнал трън,ша изтрепе рибата!

22

Анонимен

преди 7 години

На този човек мозъкът май не му върши много работа. Не го интервюирайте повече, той манипулира и лъже. Говори по опорните точки на комунистите. Всява смут.

21

лупи

преди 7 години

Андрей Райчев или е голям манипулатор или отдавна е зарязал четенето. "Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и държавен глава на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и на 15 страни от Общността на нациите (включително Канада, Австралия и Нова Зеландия)"

20

анонимен

преди 7 години

изобщо не ме интересува англия мен ме интересува кога бьлгарите ще спрат да ровят покофите и да скачат от балконите и да ядат кебапчета от прах докаран кои знае от кьде

19

Анонимен

преди 7 години

Уф, като почнат разни български "специалисти" да се изказват какво щяло да стане с Англия... Същите титуловани "чутури" малко преди пълните резултати от вота вече тръбяха по телевизиите как Англия била избрала евросъюза и оставала в него, а като видяха резултатите не си погледнаха на*раните з***дници, ами почнаха да се обясняват как не вярвали. Кралицата щяла да абдикира - а летящи чинии да кацат пред парламента заради Brexit-а не предвиждате ли? Такава пародия сте, че няма накъде повече.

18

Анонимен

преди 7 години

Англичаните ще се спасят, ами ние ще ядем правата краставица още дъъълго време...

17

Анонимен

преди 7 години

до 10Голям европеец излезе. Да ти напомня че сме най бедна, корумпирана и последно влязла в ЕС държава /е преди Хърватска/. Точно ние пък ще кажем кой да влезе и кой да излезе. Да не се окаже че в новия ЕС България ще липсва там а. Само питам

16

цц

преди 7 години

Кралицата е държавен глава на има няма 52 държави, ама той политолога от къде да знае това.