146

Изявление

преди 7 години

ЕВРО 2016 Изявление на ПрезидентаУважаеми демократи и демократки,Гледайки европейското първенство не може да не сте забелязали следния факт:- Всички отбори имат афганистанци, африканци, мароканци и скакалци.А ние къде сме?Само когато вземем в нашия национален отбор африканец, интегриран иракчанин и афганистанец само тогава ще се наредим в европейското семейство.Освен това трябва да образоваме футболистите, защото само с образование ще постигнем просперитети ще имаме най-образованите футболисти в Европа.Меркел ще ни хвали, че имаме централен нападател - ядрен физик от Ирак,

145

Aza

преди 7 години

***!!! Няма ли лудница за тоя бе?

144

как можахме

преди 7 години

Как можахме за изберем индивид за президент,който не се чува какво приказва.Ръси само глупости и смехории.Добре,че чуждите политици не му обръщат сериозно внимание на бръщолевенията,иначе като нищо ще ни вкара във война с Русия.Тя даже жена му не го брои за нещо,той тръгнал държава да управлява???

143

бай Иван

преди 7 години

Напълно се открои сериозен проблем при президента Росен Плевнелиев. Независимо каква е темата на срещата, публичното му изявление, интервю или представяне, той задължително започва да говори за Русия. Руснаците представляват тежка фиксация за държавния глава,Изказването му пред Европейския парламент в Страсбург не беше изказване на българския държавен глава нито беше на български език, нито свързано с България.

142

az

преди 7 години

tozi pala4ko ostava v politikata da lapa kinti a ne da pomaga -za 5 godini videxme go shto varshi - kykla na konci e toi i nishto drygo...... marsh v evropa da miesh 4ini i .....

141

Анонимен

преди 7 години

Във всички големи сайтове в които влезе човек, включително в Youtube, 90% от коментарите по повод изявите и присъствието на това случайно попаднало в политиката нещастнто човече са обиди, псувни, презрение и омерзение. Това говори какъв е авторитетът и одобрението към него. И това е "Държавен Глава", обединител на нацията????? Да, този *** наистина се оказа обединител на народа си- да го подиграва и мрази! Само като преброиш колко го подкрепят тук се съгласяваш с това.

140

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се приеме Закон, който да забранява на лица, които не са етнически БЪЛГАРИ да се кандидатират за Президент.

139

nina

преди 7 години

Този човек /РП/ не се ли срамува заради семейството си? Как въобще поглежда децата си следвсичко, което се пише и говори за него?! Дава ли си сметка, че тези деца търпят подигравкитеза баща им?!

138

Найденов

преди 7 години

Луд умора нема!!! Какво повече да коментираш???

137

Анонимен

преди 7 години

Росене ти оставаш но дали ще те искат в политиката ????Ако се надяваш за ЕС като кадър-чиновник можеш само да даовършиш започнатото от Камеран....Ценностите ги видяхме срината демография, беднотия до шия а бяхме 16-ти в света по ппросперитет.Живков се прегръщаше с Брежнев но винаги за нас падаше по нещо от което всеки го чувстваше а сега се целувате с Юнкер но той ни смъква гащите още по вече. П О З О Р....

136

Анонимен

преди 7 години

"Плевнелиев: Оставам в политиката!"ЗА ДА РАЗМИВАМ ХОРАТА И ДА СЕ ИЗЛАГАМ!

135

Анонимен

преди 7 години

Както Марк Порций Катон Стари завършвал всичките си речи в римския сенат с думите Освен това мисля, че Картаген трябва да се разруши. Така и наш Роско, говори какво говори, независимо за какво става дума , все Крим е Украински , а Русия са агресори !!? Все едно някой му плаща бе братче, то човек казва 1-2 пъти да си изрази позицията, а този не млъква като латерна. Интересно той ли е най-смелия от всички EU политици или най-глупавия.

134

бай Иван

преди 7 години

Роска, къде оставаш бе, в кюшето на кабинета на Баце ли?

133

Анонимен

преди 7 години

Плевня, къде се рЕдиш като никой не те бръсне за нищо бе....

132

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевВасилев, да не ревнуваш бе, или имаш мерак да те оно ди Путин?

131

дц§

преди 7 години

Каквито политиците ни - такава и политиката ни!!!!!

130

Мишо

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАМисли му ти, човека хич не му пука за тебе, а си гледа сметката.Прави това за което му се плаща.

129

Симо

преди 7 години

България никога не е имала и няма да има по недостоен, смешен и слаб президент!

128

БДЖ

преди 7 години

Горката ни политика, какви още ужаси има да изтърпи

127

Анонимен

преди 7 години

моля ти се, бе, моля те недей.