206

дедо Герги

преди 7 години

A на мен ми вдигнаха от 1 юли пенсията с 4 /четри/ лева...Стана ми 187 левчета...Яко !!!

205

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 238Как е растежа в евроатлантическия рай България - ровите ли в кофите с бykлyците за отпадъци от храна? Какво казва евроатлатническата статистика - колко се вдигна средната заплата, колко е разтежа на евроатлантическата икономика?

204

Анонимен

преди 7 години

БГ нацията тотално изтрещя от безпаричие, без работа, без възпитание и изобщо от безцелно съществуване ...

203

ЦК на БКП

преди 7 години

,,Да има дебати по този акт,,....Да бе-политическа учебна година ще открием и започваме изучаването на мъдри неврокопски мисли...

202

Затворко

преди 7 години

Как може такъв подлизурко да съществува в политиката? Тези които го подкрепят нямат ум. Такива трябва да се изолират в клетка.

201

Malin

преди 7 години

Предател!

200

до 246

преди 7 години

Русия е непобедима. Между другото , вие "какво" ядете ?.

199

Анонимен

преди 7 години

До 244Русия яде финландската тояга през 39-40 г. Ще я яде отново.

198

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНещо е сбъркан номерът на поста.Не е за 237."ЧМО"-то е в 238! Те, чмо-тата все нещо мърдат.

197

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 239Напират ги. Ама нещо бъркаш в информацията. А апетитите към Русия са много. Швеция е яла добър бой заради нашествията си към Русия преди някой век. Освен това пък британците и сега сънуват кошмари от шведското робство над тях преди пак някой и друг век. Финландия пък да ходи да целува плочките пред мавзолея на Ленин, че я направи държава. Та сега да го препикават неблагодарници.

196

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 237А що, ви исте хвист, чмо бандеровецко. Знову ж таки, ви хочете, щоб боротися з болгарами. Безсоромни.

195

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 241Трите звездички *** са скрили думата "CEЛTAK", измислена много точно от един наш известен журналист, на когото му е било писнало от хитри npocтотии. Обединява в съкратен вид думите cел-яндyp и npoc-так

194

Анонимен

преди 7 години

До бай ИванКрим се ВЪЗВЪРНА към Русия. По най-демократичен начин, с референдум с резултат 96 % - ЗА! А КРИМ беше АНЕКСИРАН ОТ УКРАЙНА по соц. време, като хитрият *** Хрушчов с административен акт наКПСС го дари на Крайна да му опрости едни убийства. Както и Одеса, Николаев,Херсон,Ростов и десетки други градове са исконна руска земя. Но Русия не е агресор и не иска насила нищо. А към нея протягат костеливи пръсти и я застрашават алчните либерал-демократ-пазарници. Но ще си ги счупят. Банда!

193

Анонимен

преди 7 години

До бай ИванАми щом Швеция и Финландия, които бяха неутрални по времето на Студената война сега напират за членство в НАТО, значи има от какво да се притесняват. А това притеснение се нарича агресивна Русия.

192

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 237Хватит истерику! Чмо руссофилское!

191

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 228Каква истина казва бе, лъжецо доларояд? Каква хибридна война те гони бе, илитерат? Вие плюете ***, Кириакстефчовци, направихте ни последната държава в Европа по бедност, раждаемост, заетост, а който е зает е в слугинаж, първи по смъртност, по онко-и кардио-болести. Кошмарна престъпност. Какво ти отне Русия, бе мухъл, та да е агресивна към нас. Просто ТЯ вече казва право ти куме в очи. Не е Елцинската! Ей от това се пукате, истерясахте щото не ви се уреди да заграбите Русь.

190

бай Иван

преди 7 години

До Анонимен 228Защото казва истината , че Русия види агресивна политикаМожеш ли, на фона на войната срещу Югославия, Либия, Ирак, Сирия и т.н. да посочиш кого е нападнала Русия. Ако кажеш нещо за Крим, сравни го с Косово и бомбардировките там, до като в Крим имаше референдум и нито една бомба.

189

Анонимен

преди 7 години

Може би французите са го харесали за аутсорсинг :^)

188

Анонимен

преди 7 години

След като напусне "Дондуков" - 2, Плевнелиев ще прочете измислени лекции някъде в Западното полукълбо и с хонорарите от тях ще може да избели и онова, с което неговите господари са го стимулирали през последните 5 години, за да обслужва интересите им. Така ще бъде достатъчно мотивиран, присъствайки в политиката, за да продължи да носи службата в тяхна, на господарите му, угода.

187

боян

преди 7 години

Дълбоко и лично като човек може и да ставаш, но като политик и прецедент е по-добре да се преструваш, че не си бил тиПОЗОРИЩЕ