11

ким сун

преди 7 години

От такива изказвания,които са все повече,изглежда че Европа е подчинена на САЩ.

10

Анонимен

преди 7 години

Дядката пак свежда директиви до Европа,какъв се явява точно...никой не знае,но канцлерката,сто на сто си записва внимателно,с леко изплезен език и блеснал поглед.

9

Анонимен

преди 7 години

Щом тоя дедак вие като койот значи нещата вървят в правилната посока. Деменцията още се изживява като някакъв фактор и като ясстребб, ама всъщност вече е Стария късоглед и намочан орел от Кукленото шоу.

8

Анонимен

преди 7 години

Само пълна световна политическа и икономическа блокада срещу САЩ ще спаси планетата от гибел. САЩ са *** и опасни вируси и като такива трябва да бъдат обект на пълна карантина.

7

Анонимен

преди 7 години

"САЩ не бива да наказва Тексас за това, че стартира подписка за референдум за независимост."Нито Калифорния.

6

Анонимен

преди 7 години

Управляващите в САЩ и техните съветници, да спрат да се месят във вътрешните работи на страните от т.нар.ЕС,да спрат да търсят механизми за влияния,а да се приберат в географските си граници.Да спрат да разнасят "демократичните си ценности"и да се заемат със собствената си държава,която има трилиони външен дълг и се чудят коя поредна държава да ограбят и съсипят,за да намалят поне малко сумата.

5

.!.

преди 7 години

Значи в крайна сметка тоя си го призна! САЩ управлява EU, е винаги сотй въпроса до колко правлно е преведена статията де! Но дори EU да не се опитва да накаже британците, то не е възможно парите на EU да стоят в държава извън EU! А точно това се опитват да направят британците сега! Освен това не е възможно да пътуваш свободни да ползваш пазара на EU при положение, че ти не искаш да си част от това EU и на всичкото отгоре не искаш да пускаш граждани на EU на твоя територия! Еми не може!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Като го гледам тоя дядка, сигурно вече не може да си контролира простата, но дава акъл!

3

Анонимен

преди 7 години

Първия дипломат САЩ казва ,че САЩ трябва :САЩ да преминат към нова форма на влияние върху европейските държави! т.е. ние контролирахме ЕС чрез съюзника ни Британия , но нещата се промениха и сега нямаме контрол.Така че ни е важно да намерим нов начин да контролираме ЕС.

2

Анонимен

преди 7 години

Какво ли ще каже Хенри, ако някой щат излезе от САЩ?!

1

ахахаха

преди 7 години

Да не наказваме УК че да не вземат да се върнат в съюза и да ни разкажат играта