46

Питам

преди 7 години

До анонимен 13 Пров си приятел. Руснаците нища не продават по ,освем нефт и газ, ама по бомбите нямат втори. Решили са да унищожат света и това е .Дали ще им позволим?

45

Мнение

преди 7 години

Авто Ваз имат и любилей, браво.Дано любителите на тези коли ги закупят.След 100 години ще бъдат класика.

44

Анонимен

преди 7 години

до 49В България не се произвеждат български коли. НО В БЪЛГАРИЯ СЕ КАРАТ НЕМСКИ И ЯПОНСКИ КОЛИ. Това е по-важното. Руска трошка не се вижда по улиците. Факт. Автопаркът ни е в пъти над руския.

43

бай Симо

преди 7 години

Бълвате змии и гущери срещу Русия и всичко руско;но ако ви остане малко свободно време прочетете нещо за,,ръката на мъртвеца,,

42

наквасен от рано

преди 7 години

Живот и здраве догодина още два .

41

Анонимен

преди 7 години

та в същата логика, холандеца продава един камион лалета докат си я купи, що му е и на него да произвежда коли.

40

Анонимен

преди 7 години

бря руснака продава два варела с нефт и си купува кола, що му е да я произвежда. С другите два варела си купува пиячка ...

39

Балтона

преди 7 години

Оставете кое къде се произвежда. То е ясно че китай предлагат най-евтиното производство ан много от стоките. Въпроса е откъде идват технологиите. Именно те винаги са давали силата. За съжаление на русофилите Русия е основно консуматор а не източник на технологии. И това те няма как да го отрекат.

38

ТАТО

преди 7 години

До Анонимен В голяма грешка си , в БГ няма руски коли защото ЕС ни е задължил да въведем предпазни мита за тях и вноса им става неизгоден, иначе колите производство на заводите на ВАЗ не са лоши и сравнително евтини. Така е в ЕС ,затова англичаните бягат.

37

Анонимен

преди 7 години

Що си мислите, че това са същите заводи, в които произвеждаха Лада? Освен мястото, нищо друго не е същото. Машини, технология и обучение са от Рено-Нисан. Между другото, точно Автоваз извади от руския пазар конкурентните заводи на Шевролет. Става дума за пазар в държави с около 200 милиона население.

36

Анонимен

преди 7 години

В Италия се карат безброй коли Дачия.Но никой не кара Лада. И няма да карат.

35

Анонимен

преди 7 години

Купуваш Дачия, защото се прави в Румъния.Но не купуваш Лада защото се прави от алкохолизиран персонал в Россия.Всички знаем какви са руснаците - вечните губещи алкоголики с картошките и огурцьi ;)

34

Анонимен

преди 7 години

Защо у нас не се купуват руски леки коли или трактори ?Защото дори руснака не ги купува ами взема западни или американски коли и трактори :)

33

Анонимен

преди 7 години

В Русия почват от 13 600лв (489 000 рубли), и в момента на практика са като Dacia, също ползват стари Renault платформи.Ако човек няма проблем да си купи Dacia не трябва да има задръжки и към Lada-та.

32

Анонимен

преди 7 години

До 25На 19 годишна възраст току що изкарал шофьорка книжка, неопитен, наивен, влияещ се от чуждо мнение и не на последно място финансово немощен, си купих ВАЗ 2105. Хубавото беше, че се научих да ремонтирам нискотехнологични и ненедеждни автомобили. Също така се амбицирах да уча и бачкам, така, че повече никога да не ми се налага да си купувам и потдържам соц-таратайка.

31

Анонимен

преди 7 години

Да, повечето неща се сглобяват в Китай.Но, запиши си го това - технологиите се правят в Западна Европа и Щатите, както и Япония.Печалбите отиват в тези страни, от където са марките.Но русия нито произвежда, нито произвеждат нещо в Китай за нейни марки или фирми...

30

Анонимен

преди 7 години

50 години мъкаааа

29

Анонимен

преди 7 години

31, че то всичко "високотехнологично" се прави в Китай! Или в няколко съседни държави. Да, Русия няма собствено производство на електроника, но такова няма в нито една страна членка на ЕС, или в северна Америка!!! Или не го знаехте?

28

Анонимен

преди 7 години

Великата русия се занимава само с терроризъм и ограбване на другите

27

Анонимен

преди 7 години

Знам, просто показвам на русофила, че руснаците нищо не могат да произвеждат с добро качество, камо ли високо технологично нещо като лек автомобил