11

От до Sando

преди 7 години

Аз незнам какво му е евтиното на жилищата в БГ. Един тристаен апартамент в 60год. панелка в Пловдив гони 100.000лв като туриш и още 20.000лв за нова дограма, плочки теракоти и труд - евтиния апартамент стана 120.000лв.Ако въобще някоя банка се навие да ти даде кредит тия 120.000лв. то с лихвите стават 250.000лв или при средна заплата в Пловдив 600лв са над 400 средни заплати или над 33год. тря да плащаш и да се молиш да не останеш без работа

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Защо у нас поскъпва тока от 1- ви юли, а всички си траятзащото до скоро тръбиха, че от 1 юли поскъпване на тока няма да има, макар че приличаше на "тука има, тука нема".

9

Анонимен

преди 7 години

Защо у нас поскъпва тока от 1- ви юли, а всички си траят

8

Анонимен

преди 7 години

Този рев за това че Англия иска да е независима от нашите зависими медии може да накара и най големите привърженици на евросъюза да се замислят.

7

Gosho s burzoto BMW

преди 7 години

До Анонимен: Браво братле!!! Тука в БГ е ужас - в момента съм на 40лв...на час :) Имам 10 колеги от Англията....Наемаме ги кво да се прави. За босове - не за индианци...

6

Анонимен

преди 7 години

Айде пак глупости, днес ми беше "induction day", т.е първи работен ден в Лондон. Освен мен, наеха още към 15 човека - 10,30 на час. Мдаа, много са притеснени :))) Чиърс дет' се вика от мене:)

5

Анонимен

преди 7 години

За тез пияници никога няма да бачкам!!! :-) :-) :-)

4

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

"Независимо дали ни харесва или не, икономиката ни в последните 40 години е оформена от участието ни на свободния пазар, и да загубим този достъп ще е катастрофално", заяви Хамънд.ВИЕ ВЕЧЕ ГО ЗАГУБИХТЕ И НАЙ-СМЕШНОТО Е ,ЧЕ ГО ЗАГУБИХТЕ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЯ ! НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПЛАЧЕТЕ ,ЕДИНСТВЕТОТО КОЕТО ВИ РАЗРЕШАВАМ Е ДА СИ СКУБИТЕ КОСИТЕ !

3

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Почти 2/3 от анкетираните са на мнение, че Brexit ще окаже негативно влияние на бизнеса им.НЕ САМО ТРЯБВА ДА СА НА ТОВА МНЕНИЕ ,НО И ДА СА АБСОЛЮТНО СИГУРНИ ,ЧЕ ЩЕ Е ТАКА ,ЩЕ ГУБЯТ ВСЕКИ ДЕН ,ВСЯКА СЕДМИЦА ,ВСЕКИ МЕСЕЦ ,ВСЯКА ГОДИНА !

2

Сър Цеко

преди 7 години

Я па ша ода да им напомням за ***. Ша организирам вечеринки за социално слаби дето не могат да си позволът да одат на слънчака. Срещу 20 лири че им предлагам чалга, рикия и кютек се едно са по наще земи лайноморски. Съга кат нги затворът границата, съровете че пририпват за таквин удоволствия.

1

Анонимен

преди 7 години

Последният останал в Европейския съюз ще трябва да изгаси осветлението, да плати дълговете и да приеме Украйна и Грузия за страни-членки.