115

Анонимен

преди 7 години

Тоя измислен генерал, след като си е изтропал АНАЛИТИЧНО на белия лист и го е кръстил поетично "анализ" е трябвало да го избърше с тоалет пейпър MILDE ocean. Щото това произведение е с путлерастки аромат, каквото и да плямпат пигмеите с русофилско-про3ташки манталитет. *** е най-богатия човек на света и има 150 млн. роби, купи бившия канцлер Г.Шрьодер и Мари льоПени.с, колко му е да купи някъв измислен италианец. Важното е да се създава напрежение в Европа.

114

Odysseus

преди 7 години

Време е Калифорния и Тексас да проведат референдум за напускане на САЩ.

113

Анонимен

преди 7 години

Всички сме 23+, не е нужно да се правиш на друг, все пак не е срамно да си...това което си.

112

Odysseus

преди 7 години

149 Тази липса се дължи на факта че Западноевропейците с занимаваха прекалено много с това да правят социализъм а Източна Европа фалира и се наложи да се откаже от старата армия . Сега може би в следващото десетилетия ще се въоръжат всички и ще се организират . А после, после не знам . В армията и метлата може да гръмне.

111

Odysseus

преди 7 години

148 То е очевадно , излез на улицата и ще видиш

110

До 143

преди 7 години

Да, така е, но му липсват легионите и единното им управление. Явно древния *** е бил много по-разумен от сегашния.

109

Анонимен

преди 7 години

Само,като прочета,че сега сме много по-развити и разбирам,че Одисей е платен...

108

1989

преди 7 години

До OdysseusАз искам само придобивките на Костов и Костов в затвора. Не съм максималист...А не ВОСР, а Велика европейска революция ще има скоро, антибанкерска и антибюрократична. Естествено и антимафиотска, защото мафията Баневи и пр. е с подкрепата на тия бездушни евро-бюрократи и с кредитите от европейските банкери.

107

Odysseus

преди 7 години

141 хахахахаххаха пак ли ти Бруте

106

Odysseus

преди 7 години

138 Нали ЕС е новият Рим само че от Републиканския му период . Дори договорът за създаването на ЕИО предтечата на ЕС е подписан на практика в Рим не случайно. Това което предлагаш на практика е по тясна интеграция на федеративен принцип

105

Су 34

преди 7 години

За това Василев трябва да се изгради общата Европейска армия , сами няма как , но заедно можем . Обща армия с върховен главнокомандващ пряко избран от ЕВРОПЕЙЦИТЕ .------------Може да имате само европейски батальон, но в рамките на Въоръжените сили на Руската Федерация! Хем ще се научите да воювате, защото вашето НАТО до момента е воювало само с малки и предварително отслабени от вас държави.

104

1989

преди 7 години

До АнонименДа, но Одисей не е един човек, а са група "Аргонавти за Америка".Най-добре да отплават еднопосочно за Америка заедно с американските натовски части

103

Odysseus

преди 7 години

130 Нещо централно си се объркал , честно казано . Британците биха могли да имат претенции към ЕС но ние дори и да имаме такива трябва да отчитаме раелностите , а те са че днес България е една много по развита страна от тогава .

102

SPQR

преди 7 години

Време е да се възроди пакСлавата на РИМ. Бритите пак да се изтикат зад Адриановия вал, и без това искат отделяне. Дакия да очертае североизточните граници, Партия югоизточните, Египет пак да стане провинция.

101

Вазелински

преди 7 години

Сега вувузелците от Козяк вкупом ще надуят тромбите че италианският генерал е *** и агент на Путин, нали така сорошки флейтисти.Агент Фагот Блоуджобсън, ЦРПУ.

100

Odysseus

преди 7 години

134 Глупости , стига сте се излагали по форумите

99

Odysseus

преди 7 години

130 Да но днес за да им се вземат придобивките на Баневи , Гергов и сие трябва нов ВОСР

98

Анонимен

преди 7 години

До OdysseusВасилев трябва да се изгради общата Европейска армияДа бе, с командващ Меркел, стратег Хилари и резултат нова война, доставчик на оръжията Сорос! А Плявналията на верижка в ролята на следово куче.

97

Анонимен

преди 7 години

Време е за Odyssexit.

96

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевНе сме във времената на де Гол, Франция пак е в НАТО.