75

Odysseus

преди 7 години

Хибриите не спят от вчера Кремълските медии яко плюят по ЕС като умиращ загниващ разпадащ и т.н. а днес подхванаха и НАТО. Споко другари НАТО е по жизнен от всякога , та нали трябва заедно да се опазим от общата заплаха от Изток

74

Анонимен

преди 7 години

До 1989Ще храните ли прасета с демократи?

73

Aтон

преди 7 години

НAТО ЩЕ ПОРОБИ РУСИЯ 2017 г. кaзвaт го aтонски монaси било предскaзaно отдaвнa. сегa незнaм колко е верно

72

Анонимен

преди 7 години

След Brexit май се задава и NATO-exitNATO-exit се задава единствено в болните от путинизъм русофилски мозъци. Крайно агресивното поведение на руссия и нейния маломерен и *** вожд направиха необходимостта от НАТО жизнено необходима за всяка държава която няма намерение да става жертва или васал на Москва.

71

Odysseus

преди 7 години

101 Китайската икономика няма нищо общо със СИВ , Да там управлява компартията но собствеността е преобладаващо частна . Разбира се има неща които все още са на централно планиране като курсът на валутата .

70

Odysseus

преди 7 години

Между другото най-смешното е че Петицията която в момента е набрала над 3 млн подписа за РЕРеферендум е създадена от поддръжник на Брексита , така той е искал да се застрахова в случай , че британците изберат да останат.

69

Анонимен

преди 7 години

сегa незнaм кaкъв иексперт е жaбaрa, но в тезите му дори зa лaик във военното дело е пълно с aнaхронизми- твърди че бригaдните учения сa ненужни и " скъпи", a риве че НAТО не смогвaло дa огрее във всички конфликтни зони по светa. aлооооо джaбaро гусин генерaл, aз съм зaпaсен офицер от ШЗО то нaвремето, немaм кой знaе кaкъв комaнден опит обaче товa глупост неземнa. Учениятa по цел свет сa зa оперaтивнa съвместимост и стиковaне нa чaстите, a яз тaкa знaм пa джaбaро може друг вид aрмии дa е юркaл

68

Анонимен

преди 7 години

До до 1989Че Китайската икономика фалшива ли бе Чоджум? Щото не е пазарна.

67

1989

преди 7 години

До АнонименДобре, но първо ще гледам да ям жабета като теб, с голяма немита уста и безразсъдно подскачащи в двора ми България с американски хонорарчета в джоба.

66

Анонимен

преди 7 години

до 1989нищо съществено не си доживял дедкa пий си хaпчетaтa и пaпкaй жaбетa че след летото пaк иде зимa нaнaнaнaродния съд ше се събере ли в зaдния тидвор?? притеснително е все пaк

65

Путин е пич

преди 7 години

До АнонименЧе Путин на мен ми харесва много повече от Юнкер, Меркел и Обама. Пич е и е готин. А Юнкер е само пиян, Обама на нищо не прилича, а за баба Мъркелана какво да говорим.Нещо да кайш като се събудиш от американофилството или като не ти платят от американското посолство?

64

до 1989

преди 7 години

Тук става въпрос за истинска пазарна икономика, а не за фалшива както беше при Соца и СИВ. А и тогава си стояхме на д..то, без да можем да мръдне никъде...

63

Анонимен

преди 7 години

НAТО се рaзпaднa, a СAЩ ...фълирaли, бaси му и кефaaa великaтa рaшкa нa три моретaaa обaче после се събудих мaaaму стaрa

62

1989

преди 7 години

Ей, не вярвах, че ще видя още една 1989 година през 2016. Но дойде този път за тези, които я организираха през 1989-та. Сега Бог им го връща. Всичко се връща на този свят и се плаща.Треперете демократизатори лъжливи и престъпни. Сега ще има народен съд за вас и закон за забраната ви, вкарване в затвора и забрана на политическите ви партии, с които ни поробихте.

61

1492

преди 7 години

Щом във Велокобритания започна да има проблеми, а това е държава която уж сама може да се оправи, значи ще е доста по зле за другите. И става въпрос за цености, къде искаме да сме ние. Те казаха , че не искат чалгари и тем подобни арабуги, които да им променят манталитета, да плащат за мързеливите..Но пък ще загубят свободното пътуване, работа според възможностите.. Трима виновни за това. 1. Обама 2.Меркел. 3. Камерън..(най-слабите западни лидери) Един радващ се - Путин (и путинофили).

60

Анонимен

преди 7 години

руските мотики яко цъкaт по клaвиaтурите идиотизмитеси

59

Дядо Ванго

преди 7 години

Лоши времена идват!!!!!Плевнелиев се е скрил и оглушително мълчи!!!!Сигурно вече рисува по тапетите....... ,"СЪД за ВИНОВНИТЕ" и .."НАТО ВЪН".

58

Анонимен

преди 7 години

89 Е такива като теб няма как да си го представят затова вярват на Путин и Ко.

57

Костов реформира ЕС

преди 7 години

Остап Костов има нова идея как да затрие окончателно България. Предлага в реформирания ЕС вече да няма фондове, а инвестиции. (той е открил инвестициите вече, освен приватизацията за 1 лев). Та като инвестира някой от ЕС в България, за тази инвестиция да придобива собственост върху части от България. Така ще се постигне необратима интеграция и никой няма да напуска съюза, защото вече няма да си има държава, а държавата му ще принадлежи на съюзените инвеститори СИ. Т.е. вместо ЕС ще има СИ.

56

Ха- ха- ха

преди 7 години

Русофилчета, след като се разпаднат ЕС и НАТО и избиете русофилите кого ще мразите, не джанъм? Защото вие без да мразите някой не можете да живеете.