10

Анонимен

преди 7 години

Аман от тиквуняци!

9

Плащач напусто

преди 7 години

За водата има план Водна стратегия на България - план за повишаването на цената й непрестанно, като следващото повишение, което ни очаква е 5 лв и 20 ст. за кубик.Честито.Айде друм Петкова, да осчетоводяваш фактури, но и за това не ставаш. Не ни трябват такива като теб да не казвам каква си, но един ден ще ти го каже скоро българския народ.

8

Анонимен

преди 7 години

Ми то бенцина мина 2 лева, водата поскъпна, билети, лилетки и какво ли не още. И това е само началото.

7

630 000 000 Euro

преди 7 години

630 милиона евра ни осъдиха за Белене. Кой ще ги плаща, *** некадърна слугиньо на мафията,а *** Петкова? Пак на моя гръб ги овиси да ги плащам, заедно със скъпия ток, парно и вода! Тиква джукеста. А ти и те с къщички в неутрална Швайцария, нали. ***!

6

Как ли не

преди 7 години

Как ли пък не. Днес Русия и Китай подписаха грандиозно енергийно споразумение покрай много други. Госпожо със срамно име, оставка лъжкиньо слугиньо на енергийните откачалки грабители на българската енергетика. Вие всичките сте от отминало време, заедно с баба меркелана и цялата брюкселска камарила от некадърници.

5

Анонимен

преди 7 години

Във времена като тези на несигурност и кризи,да сложиш на власт такива шматароци си е чисто самоубийство!

4

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще изплащат съдебното дело със дупетатските си заплати.

3

ЛЕЛЯ КЛИНТЪН Е N: 1

преди 7 години

ВЕЧЕ ЩЕ СЛУШАМЕ :ЛЕЛЯ КЛИНТЪН :))))))МРКЕЛ ЩЕ Е НА ЗАДЕН ПЛАН :))))))))))))))))Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ) е планирано за 2016 г. споразумение за свободна търговия между ЕС и САЩ. Английската абревиатура за него е ТТIP от Transatlantic Trade and Investment PartnershiИ АНГЛИЯ ЩЕ Е ТАМ, И ЯПОНИЯ И ТУРЦИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ :))))))

2

Членска карта №7

преди 7 години

Ако имате малко акъл в главата и се отоплявате на електричество, след подобни слова от подобна министърка, по-добре се юркайте към Топливо докато не е свършил кюмюрът!!!!

1

Браво!

преди 7 години

Браво!Добре, че в тези смутни времена ни управлява стабилно правителство!