15

Анонимен

преди 7 години

03Нейно Величество има далеч повече право да определя курса на своята държава отколкото деградирали проли с промити мозъци от глобалистите.Британците, както обикновено, направиха правилното решение.А сега ние по традиция ще седим със германците докато дойде руския ботуш да ни се намести отново.

14

Анонимен

преди 7 години

Путин отново загуби - за да се случи отделяне от ЕС, след референдума трябва да се гласува в правителството и после в Парламента на Великобритания. Там обаче са За оставане в ЕС. А и никой не иска Шотландия и Сев. Ирландия да се отделят, както се очаква след напускане на ЕС.Спете спокойно, сега ЕС само ще се мобилизира и сплоти.А Путин отново загуби.

13

Анонимен

преди 7 години

Забавно е да наблюдаваш как еврофилчетата пръво плюеха Шотландия за референдума, а сега се извъртяха задниците на 180 градуса и го подкрепят.

12

ер

преди 7 години

Изобщо не си наясно че всички природни богатства Петрол ,газ ,руда се намират в Шотландия .Англия е една скала и насипана отгоре с два пръста кал

11

Анонимен

преди 7 години

3,5 милиона овчари ***.оти плашат 50 милионна англия с световният си търговски център,пристанища фабрики и да не ги изброявам какви ли не работи с отделяне.Абе ни диейти бря отя уа?Оттъй бря?

10

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се, че от догодина кралицата може да остане кралица само на Англия и Уелс, демек да и се отчупи парче от короната, ама да видим...Не че нещо ме засяга, ама това, дето сега се нарича Великобритания, може да остане без великото...

9

Анонимен

преди 7 години

Това вече е приказка. Вече няма кой да ви плаши и командва с тъ'пи и алчни решения.

8

Анонимен

преди 7 години

Кога Шотландия ще се освободи от Английско робство?

7

До 6, гурбета

преди 7 години

Ноу си *** уаааа! Какви две Ирландии ще се отделят и откъде? Дано наистина си гурбетчия и по- малко припарваш до България!

6

Затворко

преди 7 години

И какво ще направят? Без Англия ще станат като България.

5

Анонимен

преди 7 години

Пичове, дерзайте защото иначе потъвате с бабушкерата на сдухания остров. Дано да ви пуснат доброволно, щото имат история тия англичанчета. Като е за тях уважат волята на народа, като е Шотландия или Уелс, тогава се налага волята на бабето. Малко двоен стандарт го играят.

4

Анонимен

преди 7 години

Сега как ще гласуват българите в Шотландия при нов референдум

3

Анонимен

преди 7 години

Шотландия и Ирландия сега ще искат независимост, като са пр0сти англичаните сами се насадиха на пачи яйца. Да си берат срама сега. Кралицата и тя 100годишна бабка много смело се изказа в полза на изхода. Къде ще си бе бабе след няколко години?!? Какъв чеппп си ти, че да даваш мнения без да са те питали. Народът питаха, не теб. От теб добре че не зависят такива важни неща, защото ти си едно куку, което няма аналог. Ти си едно недоразумение

2

Анонимен

преди 7 години

Да, ама волеизлианието на Шотландците ще е свободно, а не под дулата на танковете както стана в Крим.

1

до 1

преди 7 години

Русофилчо , много си *** бе момко. Няма да е незаконно - Шотландия са сключили договор , който гласи , че Англия трябва да е в ЕС за да няма референдум. Англия обаче излезе и сега шотландците могат да им го ***.