54

Гого

преди 7 години

Тоя бюрек не може да сглоби едно изречение на английски, винаги съм се чудил как се разбира със колегите си. Супер *** е тоя, става само за кръчмарски певец, абсолютен дудук...

53

маиор томчев

преди 7 години

Бареков,вие не сте за тази работа.

52

Д-р Димитров

преди 7 години

Ама, тоя, Бареков, голям *** се оказа. Той и Камерън е за ЕС и затова си подаде оставката, щото народът му не е за ЕС. така че няма как да е Тереса Мей, Борис Джонсън или друг от тези, които агитираха за Брексита и спечелиха ще да е. В някои държави нещата си имат логика, не са само братчет на пратчеда и кум на сватя

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Вече имате компютри в диспансера. Това е похвално!

50

Юрдеков

преди 7 години

Я, сериозно? Бюрек, нима ти си този "по-умен и трезв политик". Ти си точното опровержение на "Умен и трезвен политик". "Дизастър" на нацията са самите политици избрани от същата нация. Затова понякога са нужни референдуми, за да може дадена анция да излезе от комата в която е изпаднала, да се освести, да изтрезнее;))) след дългата полярна чалга-нощ.

49

Анонимен

преди 7 години

Да бе ей сега! Той Бареков си мисли че е у България. Нали имаше легитимно гласуване за излизане. Как ще вкарат Англия обратно в ЕС при положение че Брексит е спечелил референдума. Глупости от хиляда и една нощ!

48

Edin

преди 7 години

Maloumnikat Barekov za po umen li se ima ot horata?

47

WC

преди 7 години

TOZI *** NJAKADE VAV BG GO BOMBARDIRAHA SAS ***.MNOGO BIH SE RADVAL AKO VAV TOZI MIX IMASHE I MOE

46

Мишо

преди 7 години

Този неграмотен проститут пак изпълзя от некоя дупка.Ако този е интелигентен аз искам да съм премиер-президнет с максимална власт.Който гласува за този е или луд или много луд. Смешун *** и срам за нас.

45

до 49

преди 7 години

До Анонимен 49Абе, ще ти се спука жлъчката от злоба, бе!

44

вижте

преди 7 години

Излизането на Англия няма общо с Путин .То съвпадна със санкциите част от които е Англия ,но няма общо .Има общо с дебата за комунизма ,който беше прикрит от една колаборация на левичари с евро идиотчета -световна борсова олигархия по модела Кой . Англия не харесва ЕС още от началото ,далеч преди Путин да стане политик .

43

Анонимен

преди 7 години

Дано народа на Великобритания наистина осъзнае чутовищната глупост, която сътвори и през следващите месеци си вземе поука. Има логика в това, което казва Бареков, макар и да е много малко вероятно да се случи. Аз лично стискам палци това да се случи и Кралството да покаже един голям и много тлъст среден пръст...разбира се, на кремълското, недоносено джудже.

42

е

преди 7 години

Другия Каролев.Изобщо за нашите комунистически отрочета народната воля няма значение освен ако не е в полза на олигархията.Тогава има значение .Бареков си представя ,че Англия е някаква немощна посткомунистическа *** ,а не демокрация на стотици години . Това не ви е конституцията на ДС и БСП бе хора.В Англия има правила,чест ,достойнство .

41

Чеп

преди 7 години

Дудук смотан, ако не искаш да продаваш кебапчета пред Брюкселския парламент, по-добре си трай, щото всяка твоя дума е абсолютна глупост!

40

ф

преди 7 години

Ето защо българите остане до последно в лагера на губещите. Докато ни ударят реалностите .Кемарън подаде оставка с ясната презумция,че народа е поел по друг път ,както сам каза .И се нуждае от премиер ,който да води страната извън ЕС. Другото са сламки за които се ловите,даже са по скоро ваши самовнушения.

39

Анонимен

преди 7 години

Бареков, англичаните решиха - страната им излиза от ЕС, политиците сега ще изпълнят волята им. Това не е България, където думата на народа се оплита в политически хватки и не струва нищо!

38

край

преди 7 години

Язък Барек че се понаучи да мъцаш на англииски. То вече англииския нема да е официален в ЕС.Ама що не щат тия англичани Барека да им прави правилата е това не мога да го разбера...

37

ined

преди 7 години

За времето през което е евродепутат каква точно работа в полза на България е свършил господин Бареков?

36

до 32

преди 7 години

Все съм срещал глупави хора но като вас не съм. Директно счупихте ***. Сигурен съм , че сте евроатлантик. Между другото взехте ли "пасивно" участие в гей парада.

35

1

преди 7 години

Тереза Мей в ВЪТРЕШЕН министър...