59

Kolcho

преди 7 години

На Европа единствения ход за да съществува като съюз е да излезе от НАТО и да направи собствен отбранителен съюз. Видя се, че с простотиите в Украйна, провокацията със сваления руски самолет в Сирия (което беше на косъм да предизвика сбъсък НАТО-Русия) и тълпите мигранти Европа е безгласна буква в НАТО, кадето най-големите армии са на САЩ и Турция. Така Европа чрез НАТО става заложник на интересите на САЩ и Турция.

58

Анонимен

преди 7 години

Той работи в метрото и казва, че много от белите хора са се преместили от кварталите с имигрантско население, но вече няма къде да отидат. И двамата

57

Romarien

преди 7 години

Значи тъка кръстя *** Ромариен и не ме евава на къде са тръгнали тия ингилизи да са живи и здрави,имат си здрава майка Елизабет някяква си тя ша ги гледа.

56

ODESSA

преди 7 години

Всичките селяни сме се разтреперали агент розови ***. Немската индустрия със руските ресурси е непобедима сила. Агент Щирлиц.

55

Анонимен

преди 7 години

"Я СЪМ Мала ***!"

54

До 121

преди 7 години

Брадчет направо ме уби,сега разбирам връзката между *** и ***"к*а и ла кръстя дълтеря си

53

Анонимен

преди 7 години

"Те бързо ще започнат да усещат последствията от решението си"И бързо ще се оправят. Няма да са богати и преуспели като европейска България. :D

52

Romarien

преди 7 години

Ей гледам само много приказват пък никой не можа да каже кво означава ***

51

леле

преди 7 години

Както и се очакваше атаката към англия започна.Не случайно америнаците пуснаха ''олимпос хас фолен''сега.А пък англичаните им пуснаха ''братята гърби''.Така е в живота,за да си голям се иска топки и не само да биеш,а да можеш и да поемаш удари.И все пак да плашиш Англия,разбирай и Канада,Австралия,Холандия и още няколко сериозни държави,с това кой ше им бере ягодите е смешно.

50

Анонимен

преди 7 години

До RomarienТрола е ей такова като Путин. Тоя Путин го видях на снимка и баш на *** мяса. Кръщавай смело, съдейки по коментарите явно е някав велик човек! Няма да съжаляваш!

49

Анонимен

преди 7 години

Те британците ама хич не се притесняват. Обаче българите са като цапнати с ***. Що бе хора?:))))

48

Анонимен

преди 7 години

Не всички ще предоговарят ,никой няма да им позволи,на този свят има цивилизация и прериферия ТПТИ не търпи предоговаряния,в таз игра няма балъци,подписите са положени

47

Анонимен

преди 7 години

Ето затова, за да затриеш една държава, първо трябва да унищожиш образованието в нея! После пpостите хора лесно биват управлявани.Днес вече населението ни е доста запълнено с необразовани и неуки хора, които нямат способности за поемане на по-сложни умствени задачи от това да гледат футбол, да пекат кебапчета и да пият бира (съдейки по коментарите - и водка)... ааа и да бият жена си.И затова са все повече коментарите които харесват резултата от Брекзита. Лошо! И нас ни чака същото при избори!

46

Анонимен

преди 7 години

Селяни кой ви каза ,че Англия ще напусне ЕС ?Селяни Англия ще предоговори отношенията си със ЕС и няма да има зависимост от ТПТИ,това е играта ***,тези на острова са стари мошенници и не мислете ,че са се прекарали щот суверена така бил решил

45

До 107 Romarien

преди 7 години

Ей дас родния булгърски език ли си го забрави ва брдчет,кофти ми стана

44

Анонимен

преди 7 години

А тази кypвa пищеща се странджата прави бибитки без пари и после с тези уста говори.

43

ODESSA

преди 7 години

Rauss dabei. :) Европа със Русланд :).....

42

К

преди 7 години

Веднъж със стомна за вода (1 световна война),втори път със стомна за вода (2 световна война) след този референдум британците счупиха стоманата.Вече не могат да предизвикват войни за да решават вътрешните си пролеми.

41

ааа

преди 7 години

По воят на "демократите" може да се разбере,че изборът на англичаните е правилен.

40

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с тези англичани. Ме не занимавайте с глупости ! Кажете за последиците от нашата пенсионна реформа , за нашата безработица, за нашата здравна система. Българите оправихте , че на англичаните тръгнахте да берете кахъра.