119

Анонимен

преди 7 години

Чака ги мизерия, недоимък и ужасна смърт. А не като нас охолство, просперитет и вечно блаженство, под мъдрото ръководство на най великия ръководител, мъдрец и читател на всички земни кълбета!!!!!!!!

118

хахахахахаааа...

преди 7 години

Има проблеми и ще бъде в България, отколкото Великобритания

117

Анонимен

преди 7 години

Същото важи и за руските алкохолици.

116

Анонимен

преди 7 години

След като най-големият проблем на англичаните е имиграцията, да започнат първо да си прибират мизерните алкохолици от Европа; съвсем скоро трябва всички да бъдат натирени на дъждовния им остров. Тук чета някакви си англичани, били 'заселени' в България, видите ли и дават акъл. Марш обратно, 7 години след влизането ни в ЕС ни прилагаха ограничения за работа, само бг и рум. студенти са прецакани там; време е да им се върне тъпкано. Визи, данъци и свидетелства за съдимост!

115

199

преди 7 години

Промиха мозъците на всички млади хора, като им внушиха, че тази диктатура на едрия капитал, облечена в и под рамката на Европейския съюз е най-добрата форма за живот. Да ама , НЕ! 40 000 търтеи работят в администрацията на ЕС. Вие знаете ли колко плащаме за членство и колко са парите, които сме получили по програми? Хайде, напишете цифрите, тогава коментарите ви ще са верни.

114

отговор от 179

преди 7 години

Не знам какво ме питаш, но знам че както си се родил, така и ще си отидеш и от този свят и от тази земя.--За да не мислиш, че е нещо лично - ТОВА ВАЖИ ЗА ВСЕКИ РОДИЛ СЕ.--Ще го опровергаеш ли?--А колкото до безпочвеното търсене на теле под вола, не са ми такива интересите.Казвам, че всичко ще си отиде поетапно, както е казано "всичко тече, всичко се променя".

113

Анонимен

преди 7 години

пич, като затвориш държавата, спират и инвестициите, нещата стават по-скъпите скоро няма да имат нищо&ще фалират като исландия преди години

112

до 179

преди 7 години

един вид предвиждаш крах на руската федерация? или край имат само нещата които не ти допадат ;)

111

199

преди 7 години

Точно така, по 350 милиона паунда на седмица плащат за членски внос. И като ги спрат- ето ти парите за социални и бизнес. Не ги мислете- имперска държава, знае да си управлява парите.

110

Анонимен

преди 7 години

Няма дума "последици". На български се казва "последствия".

109

до 177

преди 7 години

Да ги видим до половин година къде ще прокопсат, да не се окажат на дървен сал в морето

108

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че ВСЯКО НАЧАЛО СИ ИМА И КРАЙ.Оцелявай от независещи от теб фактори.В една фамилна къща предназначена за 4 се изсипва безкраен поток от мъченици и бегълци, а ти искаш да не фалираш. Как да стане!Айде сега подскажи на тези вотиращи.

107

Анонимен

преди 7 години

Познавате ли рапъра 50цент, познат на острова като 10000 паунда :D

106

Анонимен

преди 7 години

Енгелезите са хитри като лисици! Усетиха че кораба започНа да потъва и го напуснаха. Мислите ли че този референдум беше някаква случайност както и резултата от него? Мислите ли че ако искаха нямаше да преиначът резултатите ако управляващите искаха да останат в ЕС? С тези 10 милиарда членски внос които плащат всяка година на триполовите в брюксел могат да си свършат доста хубава работа в социалната свера. Ние да му мислиме като потънеме с този картонен кораб на който ни качиха селенжърите!

105

Анонимен

преди 7 години

ще предпочета варианта без фалит, защото трябва да се храня за да оцелея

104

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко се изсипе цял свят в къщата ти и ти рекламира и предлага, колко интерес имаш ако правиш това и онова, а ти просто искаш да дишаш въздух, како ще предпочетеш? - "интереса" или да дишаш чист въздух?

103

дедо Йоцо

преди 7 години

Да са мислили на време ;)

102

Анонимен

преди 7 години

фалит за кралствотоне мога да повярвам че повече от половината хора някъде могат да гласуват стещу собствените си интереси. доста глупаво

101

Анонимен

преди 7 години

Кй се е затичал и затъжил за острова?--Ами хора без опит и знания.--Кои са те?--Елате хиляди младежи!(лозунг от БКП)

100

Анонимен

преди 7 години

Не мислете, че англичаните са глупави. Просто обедняват, като последните членки на ЕС.Искат да се откачат от зависимостта на заемите с банките и да скокнат далече от остров на който има наводнение през ден-два.Не случайно банките им се преместват по на изток при население, което тепърва ще трябва да бъде вкарано в цивилизацията.--За сведение - ние вече сме запад.