27

чичо Гошо

преди 7 години

Ааа,значи можете да реагирате много бързо и да заклеймите англичаните?!Защо не реагирахте така и с Турция а им целувате задниците?Не знам дали е истина но според "Евророком" солидна група бежанци са се насочили към българската граница.Чета всички новинарски сайтове но това не е отразено.Дори да го крият няма да е за дълго.

26

Су 34

преди 7 години

Плачете евролиберали, когато налагахте санкции на Русия се радвахте, нали?!

25

Анонимен

преди 7 години

Значи вече английският няма да е един от официалните езици в ЕС. Пууу... Жалко че Бойко започна да го учи!

24

ДЦ§

преди 7 години

Ужас!!!! Ужаааааас!!!!!Дребнобританци с по 20 години "стаж" на социални помощи и без нито един деработен ден ще трябва да работят??????????Нееееее........псСигурно и инициаторите за излизането на Дребнобритания от ЕС са в шок от резултатите от референдума! Затова мънкат и пелтемат пред медиите.Щото едно е да трупаш политически актив с пропагандирането на политически популизъм, друго е да понесеш последствията от този популизъм!

23

украинска фашага

преди 7 години

Вземете нас Вземете нас Моля ви.....Хайл Хайл

22

така е

преди 7 години

Трябва да има референдум във всички страни членки на тоя съюз! Глас народен, глас Божи. Сега шепа продажни и безмилостни грабители го разсипват отвътре.

21

развод ми дай..

преди 7 години

Вземи панелите, трабанта,.... залтото ми остави!:):)

20

анон

преди 7 години

мнезнам, цялото нещо ми носи посланието "ми ние вече се накрадохме или ни е ясно, че повече не може". ее, ми не е така значи, вие никога не е могло да крадете. по принцип, няма законно придобити пари и собственост през последните 10 год., а може би и повече - това са годините на еу системата за преразпределяне на власт и средства. от тях са се възползвали всички "приближени", т. е. и държавен сектор, не само фирмите. т.е., за да могат фирмите да крадат е трябвало да бъде купен държавния сектор

19

Анонимен

преди 7 години

На ви-щастливи кокошки,прави краставици,гей бракове и др. глупости за които вземахте луди пари.Продължавайте по същия начин и накрая ще остане само България.Каракачанов каза -150стр доклад за формата и размера на яйцата?Нямам думи

18

е

преди 7 години

Кой влиза и излиза в Европа напоследък ,ислямистите.Хич не са глупави ,да го знаеш .

17

Гражданин

преди 7 години

Европа и в частност Франция и Германия никога не са искали Великобритания. Германците не са ги искали като са заявявали, че са шпиони на САЩ. Великобритания винаги е била с по-особен статут от останалите страни членки като винаги е била наопаки. Британците са арогантни и прости пияници. Като великия мислител Борис Джонсън, който осъзна, че направи голяма грешка и днеска бие отбой. "Ама не трябвало да се действа прибързано и т.н.". Европа няма да загуби нищо. Само Англия.

16

BURZUM

преди 7 години

Англичаните си го набиха яко.....ето защо референдумът не е хубаво нещо просто глупавите хора винаги са повече от умните....Сега трябва да им се въведат визи за влизане в ЕС....

15

евро

преди 7 години

Тез евро съветчици ще са като Горбачов.Накрая докато спасяват ЕС ще им кажат ,че ЕС го няма ще си подадат оставката и ще приберат знамето за спомен .

14

Булгар

преди 7 години

Българин където мине, трева не никне! Всичко след нас рухва - СССР, комунизма, Варшавския договор, сега дойде време и на ЕС.

13

Анонимен

преди 7 години

Това човече Камерън, ако беше истински политик, щеше да остане на поста си и да задейства чл.50 - заявлението но Великобритания за излизане от ЕС. Само че той умело подаде оставка, мислейки че това е достойна постъпка, а всъщност е бягство от отговорност. Сега тази нагла пост колониална държава трябва да бъде изритана от съюза по най-бързия начин без да се губи излишно време.

12

хахахахахахахахаха

преди 7 години

Английските мишки напускат Титаник... за да се удавят първи. Живи ще останат прислужниците от Източна Европа, защото са здрави и калени моряци, а не надути некадърни еврогейзери.

11

Анонимен

преди 7 години

Единственият начин ЕС да оцелее, е изхвърлянето на Англия да се случи със скоростта на светлината. Само така негативните ефекти върху британците могат да проличат достатъчно бързо и драстично, че да накарат следващите мераклии за излизане от съюза сериозно да се замислят, преди да се самообезглавят Дано най-сетне нашите политици действат решително, а не в режим на загрижено туткане!

10

Мияч на тоалетни

преди 7 години

Защо излязахте бе?! Къде ще мия тоалетни сега?

9

Бързат, ама...

преди 7 години

Бързат, че цялата конструкция се тресе. А и Рашата е готова да помогне, Китай също, че и "приятелчетата" от САЩ. Никой не обича силна конкуренция. Ако се разбута ЕС, всички големи играчи (САЩ, Русия, Китай) ще пият шампанско. Само немците ще си *** раните... като винаги.

8

Английският Ботев

преди 7 години

Няма вече евро чиновник да беснее над бащино ми Йоркширско огнище.