87

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГладна кокошка просо сънува. Турция няма да види членство е ЕС до края на твоят жалък животец. Двадесет и седем държави трябва да гласуват "за", което никога няма да се случи. Освен това Турция никога не е била майка, а кръвожадна пиявица .

86

Евролюб

преди 7 години

Могат да си искат каквото си искат. Според Лисабонския договор процедурата за излизане започва само, когато Лондон внесе официално писмо за искане за напускане

85

край

преди 7 години

Неизбраните от никого анонимни еврочиновници са бесни че англичаните не щат да им изпълняват глупостите и да им плащат заплатите.

84

РАЗВОД

преди 7 години

РАЗВОД ми ДАЙ РАЗВОД ми ДАЙ ЕС! Вземи ягодите и купъра но РАЗВОД ми ДАЙ и за друго не мечтай!

83

Анонимен

преди 7 години

Бре, бре.Много заблудени пишман шалвари драскат тук бре.

82

Анонимен

преди 7 години

Тъй като е твърде вероятно след сторената глупост вчера англичаните да се опитат да удължат напускането си до безкрайност, то реакцията на ЕС трябва да е решителна - никакви две години, Великобритания вън от съюза до началото на 2017. Със всички вредни за нея последици - англичаните демонстрираха ясно, че не ги е еня за ЕС, няма причини да се притесняваме за тяхното благоденствие. Англия - на парчета, борсите - във Франкфурт и толкова. Да си духат супата колкото щат!

81

Ани

преди 7 години

Някои плачат на чужд гроб тука. Европа си е прекалено социалистическа. За нас проблема беше че не можехме да пътуваме. Поради продължителната изолация нямахме стъпка навън. Сега пътуваме свободно. Имаме роднини зад граница които живеят вече отдавна. Дори утре да затворят ЕС нещата вече не са същите.

80

GGG

преди 7 години

Bulexit?

79

селяни

преди 7 години

Великобритания е пред разпад. Шотландия ще гласува независимост и ще остане в ЕС. Северна Ирландия обмисля сливане с Ирландия.България даже не може и да си помисли вече за излизане. Излезем ли ще фалираме напълно. Не ми спамете "bulxit" , селяни прости.

78

До 95

преди 7 години

"Сащ и Англия поемат контрол над ЕС"..Цък.точно обратното. Целия цирк е за да го загубят.

77

PD

преди 7 години

Е какво по бързо от това. Вече се събирате седянка без Камерън. И си играйте на политика без ВБр. А колко, и как ще посегнете на бизнеса е друга тема. А точно никак, щото заради интересите на същия, които в основата си са транснационални, се докарахте до тука, да не проумявате какво се случва. Сега дружно на седянката се закълнете в вечна вярност, и гласувайте за отмяна на референдумите по въпроса. Даже и може да обявите Британския за такъв.Горе долу като южен поток. Давайте момци...

76

Анонимен

преди 7 години

До 108To в ЕС ислям и гейове са братче и сестриче! Съжителстват си мирно! Това са нашите мултикултурни ценности! Така иска гоподарят Ротшийлд!

75

Най накрая

преди 7 години

Британците бяха всъщност деликатно изгонени ,понеже ваеки знае че са пионка на САЩ.замислете се как за една банкрутирала Гърция от която особенна полза няма всички в Брюксел си счупиха краката да им се молят да остават... А сега искат по бърз развод.Истината е, че Меркел изгони британците защото бяха на път да съсипят Европа...по поръчка на САЩ

74

Анонимен

преди 7 години

Да на Турция, Албания и Косово в ЕС. Повече ислям и гей права искаме!

73

Анонимен

преди 7 години

Англия е част от Сащ а Евросьюза не го очаква нищо добро

72

Анонимен

преди 7 години

М-даааааа!!Оказва се,че една Гърция е по-важен фактор от една Великобритания в ЕС!!!Каква лесна раздяла само!!А за Гърция що приказки се изприказваха,що чудесии!!И им вкараха Тройка за назидание на цял ЕС!!ХАЙДЕ ПОСТАВЕТЕ СЕГА НА ТОЗИ СЪЩИЯ ШИШ И КРАЛИЦАТА С НЕЙНИТЕ ПОДАНИЦИ,БРЕ!!10 ТРИЛИОНА ДЪЛГ ИМАТ!!Защо не им набутате тройка и затягане на колани??

71

до 85

преди 7 години

Добре де нали Германия бяха троянския кон на САЩ.

70

Анонимен

преди 7 години

Точно така, не трябва да е 2 години, трябва да е бърз, за да могат и останалите членки бързо да напуснат потъващия кораб.

69

7654

преди 7 години

Камерън - БАЩАТА НА РАЗЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО

68

Анонимен

преди 7 години

Евросъюза ще бъде много по силен без тези, които винаги бяха срещу решенията на Германците (по поръчка на САЩ). Проверете колко пъти налагаха вето по стратегически въпроси за да стигне ЕС до тук. Трябваше спешно спасяване на европа и то дойде... Само че не по желание на Английските пияници на село както се съобщава, а добре планирано и изпълнено от баба Меркелица.Това е ясно на всички образовани и по-интелигентни хора тук в Лондон