53

Стели

преди 7 години

Англия взе своето решение, но не помислиха, че българите който им робуваха, няма да ги има а нашият Велик премиер Бойко не е притеснен защото той няма да гладува, какво го е грижа него че народа който живеем в България работим за 300 лв . или пък за тълпата която има вероятност да се върне важното е неговата и на останалите гушите до са пълни срам и позор.

52

Нашенец

преди 7 години

Малка Англия победи Велика Британия.

51

gazaro go6o

преди 7 години

Прекрасен ден за България и Европа! Сега вече ще има затягане на коланите в ЕС, което означава повече действия, създаване на обща армия, спиране с приемането на емигранти, по-малко безсмислено харчене на парите на хората.. Днес Великобритания се превърна от глобална в регионална сила, да им е честито... За нас е добре, че ще има по-централизиран съюз понеже без него до 10-15 години изчезваме като нация от картата на света.. Ясно е и на децата, нашите политици не стават, по-добре друг да ни води.

50

Анонимен

преди 7 години

Честито Англия! Живо-здраво догодина индийски щат!

49

Анонимен

преди 7 години

Когато позволиш на ***, социални *** и неграмотни *** да гласуват обикновенно това е резултата.

48

Анонимен

преди 7 години

Този на снимката скоро ще го обесят точно тези които му повярваха.

47

Анонимен

преди 7 години

Лъжи яко това стадо. Така е когато простолюдието му е разрешено да гласува... Само образователен ценз би спасил една държава от подобни грешки!

46

Николай

преди 7 години

Англичаните си направиха харакири. Паунда ще се обезцени и англичаните ще искат пак да се върнат но това може да стане при по лоши условия. Затова да внимаваме от популисти. Англичаните живеещи в България искат български паспорти.

45

solarisvn

преди 7 години

До БББ "Оказа се, че и болшинството от британците са прости и гласуват като овце. Сега някои ще направи милиарди на борсата, а инглиш селинджърс ще платят сметката.": Този филм сме гледали вече 2008,когато в САЩ 6 милиона изгубиха домовете си,а 8 милиона работата си и ПРАВИТЕЛСТВОТО СПАСИ БАНКИТЕ СЪС ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ,БЕЗЦЕННО 5 ТРИЛИОНА ДОЛАРА - 5 000 000 000 000 ИЗЧЕЗНАХА,КТБ РЯПА ДА ЯДЕ ;)

44

българин

преди 7 години

Да се види добре какви лъжци са много от политиците, и колко лесно се заблуждава голяма част от населението !

43

shte se ozabim

преди 7 години

Ами сега?! Като се изсипе българската емигрантация на Острова в България...Ко шъ при Бойку - нито пенсионни фондове, нито социални фондове, нито нищо. То и еврофондовете спират след 3 години.Ще се озъбим хей хора! Каква беше тази политическа клатуркласа в България и преди и сега. Какви бяха тия дебилиии? Преди вързани за Рус, сега вързани за Ес и накрая - погром. Служи, слугинажи и антибългари и преди и сега са т.н. български политици doupedavateli na koi im padne!

42

Анонимен

преди 7 години

Шотландците ЩЕ НАПУСНАТ Великобритания, Северна Ирландия е под въпрос. Т.е 85% от петрола, 72% от питейната вода, почти цялата зелена енергия, за уиски не говорим излизат вън от Британия (която вече не е велика). За ядрените и флотски бази в Шотландия да не говорим. Англия ще спести 8 милиарда паунда годишно от членски внос в ЕС и ще изгуби 70 милиарда паунда данъци годишно от петролния бизнес. 3 милиона европейци ще напуснат Англия, но 6 милиона англичани ще бъдат изгонени от Европа.

41

Анонимен

преди 7 години

До Ген полк ГадорянА в Швейцария живеят немскоговорящи, френскоговорящи и италианскоговорящи пък.... Усещаш ли се колко си плосък?

40

Анонимен

преди 7 години

До Ген полк ГадорянТо и Северна Корея и Венецуела са независими, но.... Усещаш ли се за тъ*пият си пример?

39

Анонимен

преди 7 години

Ми то, като им гледаш запалянковците изхода от гласуването е ясен. Пък и толкова си приличат с руските си колеги!

38

БББ

преди 7 години

Оказа се, че и болшинството от британците са прости и гласуват като овце. Сега някои ще направи милиарди на борсата, а инглиш селинджърс ще платят сметката.

37

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Хубу бе. Някой да ми обясни що така Сингапур, Корея, Китай, Япония са все независими държави и просперират. Явно ЕС е скапан проект и края му настъпи с днешна дата. Турците ще спрат да се напъват за членство. За къв дявол им е.

36

Анонимен

преди 7 години

Не искате средно образовани европейци да ви джиткат из Британията,ами ето ви тези необразовани пакистанци, мюсюлмани ! гУлям кеф!

35

ьцж

преди 7 години

За да не случват подобни неща и в Бг-да пребием навреме Бялата Златка с камъни!!! Щото ако английските образовани хора бяха смачкали тоя гноясал грозник ФараШ-щяха да си живеят супер. А сега точно про3тите пенсионери и необразованите ще го ядат още по-дебел, и ще бъдат отново излъганите камилчета!! Богатите ги предупреждаваха да внимават, ама те не слушат.....

34

лелее

преди 7 години

Ко стана сега, шах с пешката?!? Зор да излизате-сега английската Бела Златка дава назад, щото явно е усетил квадратен по форма чвор да го подпира отзад!! Лошото е, че Путин отдавна е превел милионите по спонсорския договор (питайте Мари Льо Пен-и на нея *** и е спонсор) и чака резултати! Сега великата Британска империя се разпада напълно, ще остане без Шотландия, без Сев. Ирландия и ще се превърне в селска провинция! Така се случва, когато власт получават плазмодии като Фараж и Волен Сидера!!