16

Анонимен

преди 7 години

Само в Слънчака се бият за паркоместа. Изоставаме, излагаме се!

15

solarisvn

преди 7 години

До 3,виж сега може донякъде и така да е,но затова най-голямата единица на ЩД е 100$ с тази цел е направено,за да не се изнасят огромни суми пари,точно при такива черни сделки,бях гледал по някой научнопопулярен канал.

14

Анонимен

преди 7 години

В световен мащаб, 30 милиона от 7 милиарда души в процентно съотношение е 0.00004%. Страшна епидемия, няма що. Само от катастрофи загиват много повече хора.

13

Анонимен

преди 7 години

ами имате си един у болницата,докато е там го питайте за тия ми ти работи хм..за наркотиците де,че после като излезе-нема да му видите ОЧИТЕ!

12

Анонимен

преди 7 години

Нормално. Опиоидните рецептори се изучават от десетки години и вече има множество препарати които имат по-силно действие от морфина, хероина... Въпросът е, че където има пари, винаги има и злоупотреби. Насила налаганите норми за нормалните хора, които богатите или тези с власт не спазват, винаги води до проблеми. И като дадат някой известен да хленчи по телевизията, че някое от децата му взема. Еми такаъв е модела - свободата да правиш пари.

11

априлска линия

преди 7 години

Поема се с банкнота от сто долара.

10

gost

преди 7 години

Това е аптеките печелят затова аптекарите ходят на море балкан екскурзии за чия сметка за народа се едно съм в магазин под 20 лева сметка не оставям що трябва да ги раним по 200 оки има вътре се зашила като някои глиган дебелее

9

Анонимен

преди 7 години

Кажете си го направо, тези наркотици стоят в основата на направа на всички лекарствени средства.Кой печели? Вериги фармацевтични отровни компании и надолу по веригата.

8

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно си прав, само първата година след завладяването на Афганистан производството на опиум нарастава със 120%. Само наивник няма да види връзката. През 80-те ЦРУ публично е разкрита в трафик на кокаин, това е факт, всеки може да го провери.

7

Плевнев

преди 7 години

отчасти заради завръщането на хероина в някои западни страниНали затова НАТО и САЩ отидоха да освободят Афганистан!За да потръгне бизнеса с хероин.Че талибаните го унищожаваха.Само НАТО

6

Анонимен

преди 7 години

В САЩ от години върви полемика "За и против свободната продажба на оръжия" по повод на това, че 30000 души годишно биват застреляни. Само, че тяхните, както и всички политици по света, не казват истината. А тя е, че не оръжията убиват, а надрусаните хора с оръжия. Проблема е в свободното разпространение на наркотици.

5

Аре бе?

преди 7 години

Да се питат ония демократите отвъд океана,докога ще произвеждат хероин в Афганистан и докога ще продължават да тровят милиони по света.То не бяха войни,наркотици,сриване на държави,не се наядоха прасетата!Кой и кога ще им потърси сметка за това че бъркат целия свят и избиват милиони за да си нахранят алчната икономика?Ако имаше господ Сащ първи щяха да изгорят...

4

Анонимен

преди 7 години

Нали талибаните бяха проблема. Свалиха ги от власт и производството се увеличи. Не може на страни със средновековен манталитет да им налагаш как да живеят и най-вече ти да си този който прибира и контролира парите от начина им на живот. Асад го изкарахте толкова гаден, защото не ви играе по свирката. Като свалихте Кадафи какво точно се подобри в Либия, освен че някои хора близки около търговията с нефт се нагушиха.

3

Доместос

преди 7 години

Без да съм специалист съм убеден, че сериозен процент от световната икономика се пада на търговията с наркотици. При положение, че разплащанията в този "бизнес" се извършват основно в ЩД, близко е до ума, кой има интерес от това. Ако хипотетично в един момент наркотиците по света изчезнат, перефразирайки една реклама ...милиарди долари ще умрат.

2

Иаан

преди 7 години

Война не ни трябва,сами ще се унищожим..

1

анти мутра

преди 7 години

А бе КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ, ГРАД ВАРНА КЪДЕ СТЕ???? БЕЗАЛКОХОЛНИЯ(ФАНТАТА) ИМА ФИРМА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА КОКАИН във целият, град ЗА ТОВА ЗНАЯТ В НЯКОЙ РПУ-ТА В ГРАДА, МО УВИ ЧОВЕКА Е ПРОДАЛ ВЕЧЕ НАД 500 ХИЛ КОКА.. ДОСТАВЯНА МУ ОТ ПОЛИЦАЙ СЪЩО.. НЕЩАТА В ГРАДА СА СЕРИОЗНИ, МАФИЯТА Я НЯМАЛО ВЪВ ВАРНА.. НАЛИ .. АХАХАААХ ПРОДАВА СЕ И КОКАИНА КОИТО СЕ КОНФИСКУВА ОТ БОПА!!???