24

Щирлиц

преди 7 години

А Съвестин намерихте ли?

23

Гражданин

преди 7 години

Спрете се бе МВР, не искам повече да плащам от моя джоб за издирването на Мохамед! 4 дни, потрошихте сумати пари за хора които нито плащат данаци , нито работят. Ай сиктир!

22

Али Баба

преди 7 години

До Анонимен 23Май си одъртял и си позабравил приказката за Али Баба и 40те депутати!

21

Колю Животното

преди 7 години

Толкоз дни в гората чакалите едва ли са му пели песни, най-добре да почват да търсят кокали нейде из храсталаците. Будали ***, белите хора в къщи не остават детето без надзор, те в гората го зарязали, дето аз като отида на разходка без GPS, вода, джобно ножче и пиратки не излизам като пиратките са точно за опасните диви животни от които гъмжи в горите.

20

баба ти Радка

преди 7 години

Нямам търпения довечера в новините да чуя наживо развръзка има ли по този случай !

19

Анонимен

преди 7 години

Малкия Мохамед и 40 те разбоиника !Може да е в пещерата като в приказката и за това да не го намират

18

Анонимен

преди 7 години

Всеки в тая държава се занимава стова което не му е работа . Важното е да се симулира работа. Все се заричам да не гледам Новините защото ме дразнят простотиите и пак продължавам .

17

до 17

преди 7 години

мене пък ме е срам да се нарека гражданин на тази клоака ти каок може да се гордееш с това просто не знам.

16

Анонимен

преди 7 години

Само на мен ли така ми се струва ,че ни занимават с това което не ни интересува.

15

хм

преди 7 години

До meКонспирацията ти издиша, след като другото хлапе го откриха живо и здраво и се оказа, че е духнало, щото са го ошамарили.

14

Оракул

преди 7 години

Да го търсят у гръцко...

13

Български гражданин

преди 7 години

Как не Ви е срам да пишете такива глупости, че е продаден, че е при пророка си, само заради това че се казва Мохамед ли е тази байганьовщина, това е човешки живот, кавъвто и да е, каквото и да е, но е живо същество, и то носи също като нас сърце, душа, плът....Вие просто сте си загубили човещината...жалко е за Вас...

12

me

преди 7 години

Има обаче и един по-зловещ вариант, за който полицията не говори. Изчезва второ дете за колко 2 дена? Може да става въпрос за сериен убиец или организирана група отвличаща деца, за да ги продава. По-логично е родителите да са го продали, но пък полицията толкова отчаяно го търси, че е малко съмнително.

11

Анонимен

преди 7 години

Отишъл е при пророка със същото име

10

гробар

преди 7 години

Ковчегът е скован. Сега почвам надгробната плоча...

9

me

преди 7 години

И аз мисля, че детето е продадено. Толкова малко дете много трудно може да се загуби ефективно в гората. Ще походи, ще се измори и ще седне да чака. А те преровиха цялата гора отгоре до долу. Освен ако няма мечки-гризли, вълци или извънземни, не виждам как ще изчезне без след детето. Още повече, без следи от кръв, без парченца дрешка. Дано да е живо и здраво и да не са го продали за органи или на педофил.Иначе със сигурност ще му е по-добре при новите му родители!

8

Анонимен

преди 7 години

Разпънали палатките, почнали да берат ... се едно чета "Синовете на великата мечка" ...

7

Анонимен

преди 7 години

Наистина, по-лесно и по-евтино ще им излезне ако дадат 200 лева на един ром който ще им разкаже какво е станало и ще научат още за ромската схема на печалба. Жалко за времето и парите на МВР.

6

:(

преди 7 години

Мохамед са го реализирали. Не стига, че се занимават с престъпления, ами сега трябва да плащам на полицията да търси Мохамед, който отдавна е зад граница. Дано поне не са го шитнали за "резервни части". Едно време милицията бързо ги лекуваше. 2 часа бой на почивки и пееха като синигерчета. На този ден, в толкова часа, на това място... всичко си казваха.

5

бръм...

преди 7 години

Може да са го продали, а сега да го "търсят". Дано не е така. Твърде малко е детето, вина няма за нищо.