33

до 40

преди 7 години

Нинке, НАП няма да ти свърши работа,само една колективна жалба до Инспекцията по труда и същата жалба в съда.

32

Анонимен

преди 7 години

Интернет търтей отново се появиха ,освен по цял ден да висите тук и да хвърляте злоба и жлъч явно за друго не ви бива !!! На вас за всичко държавата ви е виновна !!! Внимавайте да не ви се спука жлъчката от злоба ,че без такива "ценни кадри" като вас България е обречена на гибел!!!

31

Контрацептива

преди 7 години

До Балтона, свързани са, ама някой трябва да печата на тях!!!

30

Търтей

преди 7 години

До Анонимен, поне обичаме Царицата-майка, а не си подлагаме задните части като тебе!

29

Анонимен

преди 7 години

До 41! Ами, ти, при кого в НАП отиде? А като пишеш глупости, прочете ли поне две книги в живота си? Направи ли си труда да прочетеш поне някой форум за разделението на административните обслужвания? Заверената ти книжка от финансов ревизор на НОИ има отношение само за евентуалната ти пенсия! Здравната си осигуровка трябва да я платиш и освен това да накараш счетоводителят си, ако изобщо си наел такъв, да ти я декларира пред НАП! Тогава ходи питай - "Що не съм осигурен здравно?"

28

nina

преди 7 години

Когато в НАП-Добрич казах,че мъжът ми и бригадата им са освободени от работа месеци предида разберат,знаете ли какво ми отговориха?!-повдигане на рамене и "Много фирми така правят".И това е институцията,която трябва да следи пари от осигуровки да влизат в хазната!

27

Иван Петрович

преди 7 години

данъчните да си свършат работата. Държавата ако даде 10 % на този който докаже че шефа му краде ще се получи по-добър ефект.

26

Анонимен

преди 7 години

a зимата защо не е така и по зимните курорти??защото собствениците им не са от изто4на българия ?

25

Ясен

преди 7 години

Лятото вече започна и малко морски въздух,ще им подейства добре.Преди две седмици седяха на Илиенци и малко объркаха сметките на търговците,но там сега всичко си е както си беше.Много шум за нищо или всяко чудо за три дни.

24

Кочев

преди 7 години

Абе на собствениците в слънчев мрак ще им излезе по евтино ако се отърват от Зъркелите веднъж завинаги. Сега заради него им развалиха рахатлъка.

23

Балтона

преди 7 години

Я чиновниците се разработиха бе! И що чакаха да стане пукотевица за да се размърдат? Нали всички търговци са свързани към НАП? Сигурен съм че компютрите на НАП могат с голяма доза сигурност да покажат всички потеницални измамници , ама няма кой да си мръдне пръста или пък си прибират дажбата по случая. Докато Боко Тиквуня не почне да иска оставки ежедневно, ще е така.

22

Вашку

преди 7 години

НАП,ДАНС,МВР са НАЙ-НЕКОРУМПИРАНИТЕ СЛУЖБИ, и ако в тях нямаме доверие ........ Те иначе с пари не работят,и там са все ,,Отличниците'' на системата останала още от татово време.И какво проверяват? И защо проверяват? И кого проверяват? Сега като няма кой да регулира оборота на ,,Слънчака'' се наложи да се изпрати ,,държавата''.А и защо само на ,,Слънчака'' ..ьььь ??? защото синджира се скъса,и ще започнат да изтичат кинти в джобовете на всички надолу по мрежата. Там са и субсидиите

21

Анонимен

преди 7 години

В комбина са със съдилищата, няма "неузаконена" свинщина на данъчните по морето.

20

Анонимен

преди 7 години

Това ли е новина?Че данъчните са решили да поработят веднъж в годината?Кен.зам на такава извра.тена "държава"!

19

Анонимен

преди 7 години

Дрън-дрън!Направят 1 показна акция за замазване на очите.Ако наистина бяха заинтересовани, контролът щеше да е постоянен.

18

Анонимен

преди 7 години

Бирниците гледат само и единствено да си пънят гушите с народна кръвчица и да рекетират тези, които не снасят на "правилните " хора.В целият свят дъжавите си имат мафия, само у нас МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28НАП достатъчно сами се офекалват с всичко, което правят, и децата в яслата ще го потвърдят!Мързевливи сте, накадърни сте, корумпирани сте, безхаберници нагли на държавна хранилка!!!!Повръща ми се от вас!!!

16

Анонимен

преди 7 години

24, хайде сега па и ти ХЕЙТЪРЧЕ НЕЩАСТНО- ПО СЪЩИЯТ НАЧИН О Ф Е К А Л В А Т Е И ПОЛИЦИЯТА- това е ресурса на държавата и тя трябва да си свърши работата- ако знаеш факти и обстоятелства за някои от НАП веднага в прокуратурата, или в главна прокуратура или на стената на НАП има БУТОНЧЕ- сигнали за...ама тук не е мястото да предполагаш и развиваш теории продиктувани от собствена фантазия или една жена каза.

15

Анонимен

преди 7 години

Данъчните хващат спекулантите и тарикатите, укриващи доходи....предимно за дедовия, или за шлифера.

14

Беззприатрастен Бълг

преди 7 години

И като са хванали какво ще стане ? НИЩО само шум в медийте .Какво стана с монополана Лукойл ?????защо се вдигат горивата ?????