336

ефрейтор

преди 7 години

Когато служех в казармата имахме съвместно учение с руснаците.Нашият български старшина бе разбрал кога ще е краят на учението и тъй като бе харесал част от руското оборудване се изръси с 50 лева за твърд алкохол.След като заедно пихме с руснаците до едно време ние пихме ракия а после чиста вода.Руснаците обаче ги напихме жестоко и така откраднахме това дето беше харесал старшината.Та руска инвазия се сп8ира с българска ракия- по литър и половина на руснак.Проверена рецепта от 1982-ра година!

335

Анонимен

преди 7 години

Аз бих попитал представителите на САЩ дали руснаци им свалиха кулите близнаци.А руснаците бих ги питал дали американци взеха заложици в театъра в Москва или направиха атентата в Беслан.Крайно време е да се събудят,да изтрезнеятда видят календара и да разберат,че сега има друг враг който на фона на техните безсмислени караници е свършил горепосочените злини и то съвсем безнаказано.Засега и САЩ и Русия проспиват възхода му!Докога ще спят и кога ще изтрезнеят никой не знае!

334

Ото Скорцени

преди 7 години

Тоз генерал е ***....

333

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен479По-големи *** от русофилите няма да намерите в цялата галактика.Хихихихииии, ти май сиот патките!

332

Анонимен

преди 7 години

Генерал от НАТО: Не можем да спрем руска инвазия - но защо налитат като оси на мед тогава по границите и,толкова ли не могат да кажат не на сащ,явно са безпомощни марионетки.Русия вече е демократична държава,няма комунизъм но продължава да е пръв враг - защо,май някой желае ресурсите и но не желае да е на първата линия

331

Анонимен

преди 7 години

Свършиха рублите и ушaнките млъкнаха.

330

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "80% от разходите на НАТО са за американска сметка. Затуй реве и Тръмп. Много си се объркал мой човек.... много."80% от НАТО си е ФАЩ, много ясно че и разходите ще са си техни...***

329

Анонимен

преди 7 години

Нещо ми мирише на г..но. Жестокият режим в Пхенян изпуца две-три ракети, всичките голям провал - паднали в морето/не в небето/. Мълчим, позорно мълчим НАТО! Както прецакан софиянски демокрад при нова цена на билетчето.

328

Анонимен

преди 7 години

Не можем да спрем инвазията даже издадох заповед да се предадем на руснаците щото са гьотюра силни. По-големи *** от русофилите няма да намерите в цялата галактика.

327

Florida

преди 7 години

Doidaha li rusnacite v Amerikanska Kalifornia na plaja?! O, bihnesa skacha..

326

Анонимен

преди 7 години

За каква Русия става въпрос, бай Ким ще ги нафърфули като стой та гледай. Ще отнесе НАТО-то като сляп делфин шамандура, но все още добродушко го дава.Армията на САЩ е 80% дебилни *** и латиноси, забравихте ли Виетнам? Суровите *** от Пхенян голи ще ви излапат. Палете свещи да е жив Путин Благият, ако падне от власт...Дупе да ви е яко!

325

нора

преди 7 години

Всъщност няма значение кой е крив и кой - прав за Украйна. Неприятната истина е, че Балтийските републики се страхуват от Путинова Русия, а НАТО си признава че не може да ги защити. А военната сила на Европейския съюз без НАТО си е едно нищо.

324

Армагедон

преди 7 години

Европа може да се договори с Русия за създаването на буферна зона помежду им в която да не са съсредоточени ядрени и други нападателни оръжия . Но това е възможно единствено без думата на САЩ. Защото целта на САЩ е да се доближи до границата на Русия с нападателни оръжия и да изнудва или направо да нападне Русия с изненадващ удар, за да спечели поне 20-30 минути предимство преди Русия да отговори. В Момента САЩ жертват Европа за своите цели като я използват за буфер и видно да дрънкат оръжие .

323

генерал от каспичан

преди 7 години

Не се притеснявайте,ние даже не знаем какво не можем

322

Армагедон

преди 7 години

До АнонименБез Украйна ,защото има обща граница и "кръв" с Русия и винаги ще е трън в петата на Европа. А без САЩ , защото практически Пентагона разполага със силите на НАТО в Европа и ги ползва за свой нужди но се поддържа с европейски средства. (излиза им много евтино)

321

Анонимен

преди 7 години

Da , kogato " goltaka " izleze na megdana s 4ifte pishtovi I zapo4ne da plashi minavashtite , ne otivat neshtata na dobre .Murzilkite to4no tova pravqt , no za tova sa vinovni England I USA .

320

Боби

преди 7 години

До Анонимен 468Да уточним Украинския гарнизон в Крим беше 70 000 души всичко по времето на събитията там.

319

Армагедон

преди 7 години

До АнонименСтава дума не за ЕС а общо за всички страни в Европа без Украйна , Беларус и Турция . Европа има потенциал да се самозащити от всички агресии стига да скъса със САЩ и да се замисли за себе си ,а не да разчита на друг да и вади горещите кестените от жарта. Примерът ти с Хитлер е показателен . Става дума за европейски пакт за сигурност за всички , като и Балканите да са в това число. По добре всички заедно а не както са разкъсани сега. Един за всички и всички за един.

318

Анонимен

преди 7 години

До 466 - Да ти напомня ли кога Крим "е станал руски"! При една много велика императрица! А "стана" укропски при едно ***, наречен Хрущов, който си е и укроп по рождение. Така че, "анексирането" е било тогава, през 1954 г. А колкото до Путин, естествено, никой не е вечен, ама укропите ако им стискаше, защо не тръгнат да си го "освобождават", а редят ред сълзи, ред сополи....Че да не би Путин да се бие там, в Крим? Укропите имаха 20000 войска, що не скочиха "доблестните"??А направо се предадоха?

317

Боби

преди 7 години

До Анонимен 466Рано или късно ще ти дойде акъла в главатаКогато Крим е Руски практически 50% от черно море е изключителна 200милна икономическа зона за Русия. Скоро ще има Серни метал хидррид батерии за автомобили ако не излезе нещо по-добро. На дъното на черно море в газообразно състояние разтворен във водата има Сероводород. След електролиза Водорода се изгаря за електричество а електролитнат асяра с чистота 99.9999% отива за направа на батерии. всичко това освен другите морски благини