58

Анонимен

преди 7 години

ЕС е една голяма перална . Парите на данакоплатците отиват в еврокасите и после се връщат като еврофондове при олигарсите.

57

Додо Бг

преди 7 години

"Британският министър-председател по-рано нарече идеята на Тръмп за забрана на достъпа на мюсюлмани на американска земя "разделяща, глупава и погрешна".Хахаха, глупакът Тръмп не знае, че мьозлеманите са движещата сила на световния прогрес и без ислям има само упадък! Какъв наивник само!

56

Анонимен

преди 7 години

Не обичам никак британците,но ще се радвам да напуснат ЕС.Най-малкото,ще раздрусат тази еднолично Германска империя,подарена от САЩ,за изпълнение на определени задачи.Напускането на Британия,може да бъде сигнал(по силата на скачените съдове със САЩ),че Америка е отписала "Европа" и се е ориентирала към Далечнния Изток,което от своя страна означава,или изоставянето и сама на себе си,или,скорошно предизвикване на горещ военен конфликт с Русия,но по-скоро,първото."Пече" се някаква,ама...

55

Хейтър Тролев

преди 7 години

този от ЮКИП изглеждаше голям клоун преди 2-3 години , а виж до къде я докара ,

54

Василев

преди 7 години

Няма как британците да не манипулират вота както беше при референдума за Шотландия. В противен случай острата миризма на нaтoпоpчен руски пeниc ще е все по-натрапчива в техните ypoдливo мaзoxиcтични обоняния. И въпреки, че нямат нищо против да бъдат бити и презрени, като на Европейското, то елита на тази cмpaдлива пacминa ще предпочете своята сигурност пред халюцинациите на джънкитата си...Агент Hot Clit, Michigan, USA

53

Анонимен

преди 7 години

Темата се преекспонира. Британия няма да излезе. Правят избори преди нас. Съответно са по - опитни и във фалшифицирането им. Каквито и да са резултатите, нуикой няма да им разреши да излязат.

52

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКой не е допуснал референдум в Гърция бе тъпанаp?

51

Анонимен

преди 7 години

Ивтересно ми е защо не допуснаха референдум в Гърция

50

Анонимен

преди 7 години

Правилно, кой си купува фабрика на 8 срещу 9? после 70 один съзержание!

49

Анонимен

преди 7 години

До baihuiБраво бе чук, даже два плюса имаш на коментара.

48

gti

преди 7 години

Ако напусне ЕУ, Англия ще стане складова база за корабите със стоки от Америка и Азия, които чакат митническо разрешение да се продават в ЕС. Нисан, Тойота, Форд, Байер и много други ще преместят фабриките защото митата за ЕУ ще ги погубят. Да не говорим за Финансовия сектор. Той просто умира, защото без паспорт са единният пазар, никоя банка или фонд не може да търгува с Европа.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57Ми да се махат тогава...

46

Анонимен

преди 7 години

От месеци всички брюкселски анализаторчета се напреварват пред медиите да чертаят Апокалипсис, да обясняват какво щяло да стане при brexit, но никой не коментира ЗАЩО Великобритания иска референдум за членството. Истината е неудобна- защото Великобритания е РАЗОЧАРОВАНА от ЕС, и й е писнало от наставленията на брюкселските мух.льовци.

45

Анонимен

преди 7 години

С Англия и без ЕС ще си го има. А от тея англичани май файда никаква така или иначе...

44

ще си отдъхнат

преди 7 години

най-важното е, че като се отцепят от Европа повече няма да ги принуждават да си сменят щепселите с "шуко".

43

baihui

преди 7 години

rano ili kasno Evropa shte othvarli Amerikanskoto igo

42

Анонимен

преди 7 години

Е хубу, кат'излезе какво ?

41

Румбо

преди 7 години

Е па голяма драма дали ще напусне държава,дето е с единия крак навън от ЕС!Британците се имат за нещо много повече и каквото и да се приема винаги изнудват за по-изгодни условия.За себе си са прави,но ако продължават така-по-добре да излизат.Проблемът на ЕС е,че от икономическа организация стана политическа и бюрокрацията взе да се меси където трябва и не трябва,да не говорим за прекомерния и щат!А резултатите от тая намеса са по-скоро негативни,отколкото позитивни,настройват хората против ЕС.

40

Анонимен

преди 7 години

Ако изборите можеха да променят нещо съществено щяха да ги забранят - Чърчил .

39

NO Brexit

преди 7 години

Няма да излязат от ЕС, споко. Пускат ви партенки да вярвате, че имат избор и нещо зависи от тях. Всичко е нагласено и изчислено.