13

МНОГО ЯСНО ,БЕ......

преди 8 години

ТОЧНО ТОВА Е --ОСНОВНАТА ИНТРИГА В ИЗБИРАНЕТО НА....."НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ"!!!!!ДА Е ПЪЛЕН "РУСКИ ИБРИК"------КАТО...... "ГОЦЕ-ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ"-------КОЙТО НАТРУПА СЪСТОЯНИЕ ОТ ПОМИЛВАНЕ НА ЗАТВОРНИЦИ , ПРЕСТЪПНИЦИ И ....".ЗАДУНАЙСКИ"- РУСКИ-БЪЛГАРИ!!!ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ........ДРУГОТО СА , .."АЛАБАЛИЗМИ" ЗА ...ЧЕРВЕНИ СЕЛЯНЧЕТА!

12

Анонимен

преди 8 години

отличен кандидат, много добре дудне.

11

х

преди 8 години

калфин е силно ерудирана личност, политик, с голям опит във външната политика, с държавническо мислене... Отлично си пасва за позицията държавен глава. точно такива личности би т/о да се избират за президенти, а не случайни хора, к. нямат опит и се държат неадекватно.

10

Анонимен

преди 8 години

Одисей е ***.

9

до 15

преди 8 години

ХххххххИ как ще стане тая работа би ли ми ОбяснилВоенно положение ли ще ОбявитеЩо ли??? Танковете ли ще Изкарате хахааааа ***

8

Анонимен

преди 8 години

Тая работа не може да продължава повече така. Препозициониране на България не може и няма да има. Накрая ще въведем,, Украинският модел,,всекидневни арести ,затвор и конфискуване на цялото имущество .Които не е съгласен да си го пребират във кремъл ТУК СМЕ БЪЛГАРИЯ .И ТЪРПЕНИЕТО ВЗЕ ДА НИ СЕ ИЗЧЕРПВА.

7

Патриот

преди 8 години

Мръсен, гаден отвратителен *** - слуга на всеки, който му подаде кокал, но с месо

6

345

преди 8 години

ОТГОВОРА НЕ ГО ЛИ ЗНАЕШ БЕ..КАКТО ВСИЧКИ ОТ ПРЕДИ НАБУТАТ СТРАНАТА ВЪВ ВОЙНА И БЯГАТ ЗАД ГРАНИЦА..

5

Анонимен

преди 8 години

Калфин е много подходящ за президент.Е родирана личност но пронатовците и европейските чиновници ще бръкнат в човалите с печелившите бюлетини и ще поставят техен послушник....Не съм АБВ-ист но ако го предложат със сигурност ще бъде на балотажа най малко...

4

Анонимен

преди 8 години

Тоз да не се готви да ни бъде президент. Видохме го и като външен и като социален.

3

Патриот

преди 8 години

трябва ни поне нормален президент ,за разлика от пастирката ,а ако е патриот а не натовец още по-добре!Волен Сидеров трябва да ни стане президент и нещата ще си дойдат на мястото!

2

Анонимен

преди 8 години

Този няма шанс за президент. Хората ги е страх от Русия и ще си изберат по-категорично про-натовски настроен кандидат.

1

Кушнер

преди 8 години

Американската олигархия разиграва спектакъл с "борбата" за избори,за да тушира клокочеството недоволство.И тримата кандидати са представители на израелското лоби в сащ. Клинтън ще спечели,а борецът за правдини Тръмп ще загуби с малко.