8

Анонимен

преди 7 години

значи - да не ям това,което не харесвам,да не ям това,от което ме боли стомах,жлъчка или бъбрек.... и за да ми каже това фитнес инструктора,аз трябва да отида в залата му и да платя.? що за мания напоследък?

7

Анонимен

преди 7 години

Поредния шантавел, който вместо да работи, се прави на умен и дава *** съвети..,Работи бе, само плямпаш, аман от бърборковки-културисти.

6

Шаран БГ

преди 7 години

Почти до 15 -годишна възраст всичко зависи от родителите. От 15 до 25 годишен човек си изгражда навици за цял живот. И страшно трудно е, когато се поболее /примерно на 40-45 години/ да ги промени!! НАВИКЪТ е нещо страшно!! Човек вижда, и разбира, че дадена храна,действие, забавление или удоволствие го влече право в гроба, НО...нали трябва от нещо да се умре!! И казва: " Така ми е хубаво". Още по-трудно е да убедиш 30 годишен, че има вредни храни-че не са храни, а само вкусни кулинарски изцепки !

5

Анонимен

преди 7 години

Дишай, не дишай, дишай, не дишай.... Внимавайте кога си сваляте слушалките от ушите, когато слушате такива основни неща.

4

Анонимен

преди 7 години

"които не трябва никога да не вкусвате"Малоумие до откат е това изречение.

3

Анонимен

преди 7 години

Статията е интересен пример за четиво от типа "Да дадем думата на кре.тена!". Много полезна инициатива, питомците на помощните училища задължително трябва да имат своята трибуна, особено когато имат мускул на мястото на мозъка!;)

2

Анонимен

преди 7 години

Уникални безсмислици.

1

Анонимен

преди 7 години

културисчето му трябва едно гърненце отзад