Снимка: Личен архив

Страхил Иванов е личният фитнес треньор и специалист по хранене, за какъвто всеки мечтае. Професионалните му съвети буквално сбъдват мечтите на хиляди хора в България, помагайки им да променят себе си и да се сдобият с формата, която винаги са искали.

Той стои и зад проекта FITBG.NET – мястото, в което можете да заявите своята лична програма и да разберете повече за различните храни и упражнения.

Страхил Иванов е част от проекта на Tialoto.bg, Фитнес съвети от треньори, и представя своите професионални насоки за всички, които прекрачват прага на спортните зали за първи път или просто искат да видят бърз и дълготраен ефект.

Страхил Иванов е автор на книгата "Мотивирай себе си", с която дава обяснение на това, какво всъщност представлява мотивацията и кои са различните стратегии и практични съвети, които ще ви помогнат да поемете контрол над тялото и ума си.

В нея ще откриете така желаната мотивация – движещата сила, която ще ви помогне да вървите напред.

Днес Страхил Иванов споделя с вас съвети за това, кои са храните, които никога да не консумираме.

Ако често си задавате въпроси от типа:

- „Вреди ли консумацията на млечни продукти?“
- „Суровите или печените ядки са по-полезни?“
- „Задължително ли е да консумирам полезни храни като риба дори и да не ми харесва?“
- „Кога трябва да се приема суроватъчният протеин – преди или след тренировка?“

В тази статия ще се опитам да ви предоставя една по-разчупена гледна точка по темата с избора на храни. Вижте в Tialoto.bg петте вида храни, които НИКОГА не трябва да присъстват в менюто ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase