44

Анонимен

преди 7 години

До 62: То само промити Русофоби още живеят по времето на първата студена война, където Русия е комунистическият Съветски Съюз. Сега ЕС и САЩ са превзети от комунистите. Само че сега смениха песента - преди бе на всекиму според потребностите, сега на всеки му свобода. И никаква гъвкавост. Сляпо следване на "идеята". Дори тази идея е доказано провалена и доказано опасна. Никога не е имало "според потребностите", никога няма да има и свобода.

43

Наблюдател

преди 7 години

Ха, ха......!

42

:D

преди 7 години

Руснаци и роботи!?Абе ей.........за какви ни взимате бе?Видите ли страната, която не може да направи четка за зъби създала хуманоид с изкуствен интелект хахахахаха.Това само промити русофили ще го повярват.

41

Анонимен

преди 7 години

ба дано дае спинкал тоя де ги е гледал дефакто с колегата по ракия щото по закон е длъжен да се обади а не да си измие ръцете от това какво е било или поне от етична гледна точка но важното е да се злепостави аз ще го изглътна ама за такива горния гледа и като гледа токувиж настъпил там къде не трябва ако не от един аспект то такива служители ги гони друг аспект тъпкано да им се връща

40

Teрминатор

преди 7 години

Skynet - началото

39

gost

преди 7 години

ба ти пък сигорно е на ракия със салата некъде и се радва с тоя които го е накарал надздраве бро и весело изкарване мезето е добро

38

жд

преди 7 години

и на него му е дошло до гуша от бг простотиите като оня днеска де си самопроменил нещо ама горкия се не усетил или не искал да звънне там където трябва щотоси го променил *** за неговите ми те неговите е ясно какво правят щото ако това е правилно в случая се пита не е ли длъжно да уведоми че променя и на какво основание е не е уведомен тоя които трябва ако това е редовно според институциите просто здраве му кажи поне просто за коефициент да е уведомен самия човек ей аз ти променям едикакво си

37

2

преди 7 години

Супер статия. Пове4е такива моля

36

руски свинарник

преди 7 години

Всичко живо и машини бягат от режима Путин

35

Анонимен

преди 7 години

Няма да спра да се смея на тази новина. За "неподчинения" робот. ХаХа.

34

турчина

преди 7 години

Дядо ми е на 90 години и има хладилник Мраз който си работи. Купил го през 1984.

33

Анонимен

преди 7 години

Чул е че дават помощи в Германия за Сирийци и е решил да емигрира... от де да знае, че батерията му е за GSM

32

турчина

преди 7 години

Тостера ми е Коркмаз - турски, фритюрника някаква китайска марка а микровълновата българска. Ютията турска. Колата немска. Телевизора самсунг. телефона френски алкател произведен в Чайна. Нищо руско нямам.Лаптопа и таблета са асус.

31

турчина

преди 7 години

Хладилника ми е испански а пералнята е беко на 12 години и си работи добре но започна да вдига много шум въпреки, че работи. Заминават лагерите. Ще го сменям с нов с повече екстри. Отново ще бъде беко. Засега не се налага да сменям хладилника но ако се наложи ще бъде Беко. Бойлера ми е нов - български дипломат.

30

gost

преди 7 години

Този месеж се отказах от две неща днеска се отказвам от трето вече докато съм жив на един тв кабелен оператор в един град не искам нито да знам за тях нито да чувам ако се пита що щото ми писна от *** в него и от тях шевката им е наи свястна просто тоя кабелен специалист ме разби честито

29

турчина

преди 7 години

За качеството може да се поспори но фактите са си факти.Русия си произвежда абсолютно всичко. От автомобили до плазмени/led телевизори. Климатици и прочие.Историята с робота е смешна.Аз примерно преди време си ползвах облачна услуга на Уиндовс - One Drive и имах 15 GB без пари. Качвах си мои лични неща а преди месец ми пишат, че ми намалят мястото на 5 GB да си изтегля файловете.Добре, че се регистрирах в Mail.Ru Cloud миналата година и имам 1 Терабайт без пари.

28

ЛОГИЧНО Е

преди 7 години

РУСКА РАБОТА ! РОБОТИТЕ ИМ БЯГАТ ,ТАНКОВЕТЕ ИМ БЛОКИРАТ ,РАКЕТИТЕ ИМ ОТИВАТ И ПОРАЗЯВАТ СЪВСЕМ ДРУГИ ЦЕЛИ ,А НЕ ЗА КЪДЕТО СА ИЗСТРЕЛЯНИ , НА КОРАБИТЕ И ПОДВОДНИЦИТЕ ИМ БЕЗ ПРИЧИНИ ИЗБУХВАТ ПОЖАРИ ,ВОЕННИ САМОЛЕТИ И ВЕРТОЛЕТИ И МНОГО ДОБРИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ СЕ РАЗБИВАТ И ВСЕ ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ !

27

Анонимен

преди 7 години

Ами така е . Руснаците правят роботи и военна техника а София се произвеждат наркоманизирани евроатлантически същества с обратни наклонности.

26

Анонимен

преди 7 години

""*** се смееше на китайците, че работели за купичка ориз. Сега Китай е световна икономическа и технологична сила, а *** ока овцете и си фантазира, че е велик."".................Пак си се объркал, ... отново си си въобразил, че Китай просперира благодарение на комунизма, които толкова обичаш.Истината е, че единственото чисто-капиталистическо общество в света в момента е Китай.Казах КАПИТАЛИСТИЧЕСКО не комунистическо отвори си очите и чети внимателно и спри да мечтаеш за СССР.

25

Анонимен

преди 7 години

Е не, не вярвам че руснаците могат да направят робот. Навремето дори промишлените роботи ние им ги правихме.