17

zeus

преди 7 години

Между другото договора за американските бази изтече на 12ти този месец, не съм чул да е прекратен, значи е станал безсрочен. В него нищо не пише за американски военни постоянно тук, а само за общи учения и обучения. С една дума окупацията вече е безсрочна ;)

16

аз

преди 7 години

Подозирам, че това извънредно общо изявление е в следствие от патетичната реч на Плевнелиев от миналата седмица. Нищо чудно, че цяла България реши, че смятаме да участваме в този флот, за който се говори.

15

Дядо Мраз

преди 7 години

Плевнелиев си отива, но ни завещава мрачните облаци на надвисналия военен конфликт, за които облаци допринася и той с неадекватната си политика. Нищо, още има пушечно месо в България. Както и има вили и къщи на френската ривиера или в швейцария, където ще се скрият изедниците на българския народ и отрочетата им.

14

one

преди 7 години

тука гледам пишат много русофили. плащат ли ви какво лиБългария следва да е в ЕС и НАТО и да изповядва демократичните ценности, а не тоталитарни режими като в Русия.

13

И Хитлер беше така

преди 7 години

Трупаше, трупаше войски по руската граница и викаше, няма да нападнем Русия

12

сега пък и лъже

преди 7 години

Президента на страната дава *** обещания и ни подтиква към конфронтация с Русия,което може да е пагубно за България,нямали хора с топки който да поискат оставката на този клоун?

11

Анонимен

преди 7 години

Плеввню и Ненчев са изтрезнели от шамарите на Баце. :D

10

Анонимен

преди 7 години

Тези национални предатели още пробват настроенията в българското общество за евентуални военни действия срещу Русия.Днес се получи засечка и затова вкупом тръгнаха да се извиняват.Скоро пак ще пробват-взели са пари да ни набутат във война с Русия!

9

ПОПРАВКА

преди 7 години

ТОЗИ ЧОВЕК НИ ПОСРАМВА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ШВЕДИ ,ВЗЕТИ ЗАЕДНО !!

8

Су 34

преди 7 години

След като в президентството са получили точен списък с целите, които ще бъдат атакувани от ВКС на Россия в България и тяхната последователност, борецът за амвриканска демокрация Плевнелиев би отбой!Може би защото му е било заявено от Борисов, че България ще участва във войната с Россия само при полижение, че Роската се бие на първа линия на фронта!

7

Анонимен

преди 7 години

Партньорите ви са врагове на Русия, ъ ? Вий чий го дирите там ?

6

Рони Колман

преди 7 години

Президентът изгуби всякаква легитимност. Неадекватните му изказвания нанасят непоправими щети върху престижа на България. Русофобията му граничи с психическо разстройство.

5

Анонимен

преди 7 години

Жалко, трябваше да съберат заедно много кораби и да удариме руснаците и да превземеме Крим там има много българи и можеше да вземеме част от острова под наше управление.

4

факт

преди 7 години

Този човек ни посрмва пред целият свят ,повече от всички *** взети заедно !!

3

Лу Ферино

преди 7 години

Само посмейте да въвлечете България във война срещу Русия. Видяхте ли си партньорите? Турция при първа възможност ви заби нож в гърба. Румънците също не им пука за вас. Това ли защитавахте? Това ли е руската заплаха и агресия? Един султан на юг да ви диктува какво да правите. Двама откачени министри да ви въвличат във война срещу държава която не предявява никакви военни заплахи.

2

Анонимен

преди 7 години

Нали обеща да върнеш Крим, на кой оставяш Крим отивай пак да получиш инструктаж при Порошенко, на румънския ти господар му отрязаха квитанциите.

1

Анонимен

преди 7 години

E toja be spra be da ni pre4i. Nastroiva i putin sreschtu bg. Ja si hodiv usa s milionite i lajite s ptogopiev i raikov poslaniks ot rim dalaverite da vi golemi