37

Анонимен

преди 7 години

Добре. А сега сигнализирайте Брюксел, че Турция не си спазва задълженията по договора за реадмисия.

36

Анонимен

преди 7 години

След мандата на РоскоСвободното му движение в границите на България ще бъде твърде ограниченоЕдинственото му спасение е задграницаДа си стяга чукалата вече

35

българина

преди 7 години

Всичките идеи са на САЩ, и идил, и войната в Украйна, и санкции и ислямизацията и турцизация и ***, Америка е уникален износител на проблеми и геноцид по света. Докато не им затворим посолствата в Европа тук никога нищо няма да е наред. А с това напрежение в черно море Турция и сащ искат да ударят и туризма освен. И двете държави ни разказват играта вече 27 г

34

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Много им се иска на каубоите да прилапат целия свят , че и Марс и Венера, ама нема им се получи! Слава на Чунк Куо ( Поднебесната империя) или поновому КНР хахаха. Самая могучая и Чайна шъ им покажат де зимуват раците. А ние да сме споко. Фул руснаци живеят тук и е фраш с китайски ресторанти. Пък от аллахакбаровците ни пази най добрата система Дюнер гиби!;))))))

33

Анонимен

преди 7 години

Изпускаме шанс да ги удариме руснаците те сега са слаби и можеше да вземеме поне 1/3 от крим то там си е българска земя принципно

32

Анонимен

преди 7 години

Съвсем не е изключено да са тествали общественото мнение и поради негативните реакции да са се отказали от идеята.

31

Професор

преди 7 години

Давай Pocка! Мачкай комунистите!

30

Плевнелиев

преди 7 години

Плевнелиев да взема гаубицата и да ходи на фронта в Сирия, да му пръснат ***, като много иска да воюва. Лесно е, да праща други срещу Русия. Тоя път ептем се изложи.

29

FLOTILIA DA NO

преди 7 години

S RUSIA I SRESHTU TURZIA.SAMO TOVA E SPASENIETO.TURZIA VUN OT NATO.S TURCHOLYATA NISHTO OBSHTO.

28

Николай

преди 7 години

Ек смешници, четете темата а не развивайте свободни съчинение. Не че тези са безгрешни или прочие, но вие сте жалки. От къде този мерак все да извъртате нещата и да изкарвате, че всичко което се прави е против вашата родина Русия. Дайте да сме преди всичко българофили.

27

Су 34

преди 7 години

Всъщност за нас е добре НАТО да предизвика Россия и така русите да ни освободят за трети пореден път, сега от еврокитките. За нас ще остане да им помагаме с логистиката и да коректираме огъня, както е било през 1877-1878 г. !

26

До one

преди 7 години

Не са русофили, а путиноподлоги. Разликата е голяма!

25

Селянин

преди 7 години

Мен не ми е все тая, но ако все пак Русия няма да ни напада нека изгоним САЩ смятам че САЩ иска да анексира Черно море и да ни отнемат излаза по вода. Ако продължаваме да си затваряме очите алчните янки ще ни колонизират. Всякакви чужди войски вън от свещената ни земя.

24

Логично че е

преди 7 години

Логично ще е импийчмнт за Плевнелиев, колкото може по-скоро, докато не ни е вкарал във някаква армия срещу Русия. Даже по времето на Хитлер не е имало българска войска срещу Русия.

23

Георги

преди 7 години

Наи-големият Български президент за всички времена !!! Чест и слава !!!Моля медиите които се смятат за български не разпространяваите хибридни руски дезинформации !!!

22

блиц анкета

преди 7 години

Трябва ли да се поиска "импийчмант " на Росен Плевнелиев , заради опитите му да превърне България в " пушечно месо "

21

Анонимен

преди 7 години

До И Хитлер беше такаС едно уточнение, че Сталин е струпал там три пъти повече войски, но Хитлер го изпреварил.

20

Анонимен

преди 7 години

При следващата такава глупост, прецедента ще се изказва пред медиите без зъби.

19

Бойко по-полеко

преди 7 години

Ще те обработват май с бухалки в американската база. Тя е за такива като теб, не срещу Русия.

18

Анонимен

преди 7 години

Тия са ба... *** честно :D