33

Мунчо

преди 7 години

Покрай "атомната печалба" според отровното "цветенце" Теменужка от "китката" все такива в това правителство ако не друго става за пореден път ясно 1 - В България се изредиха последните 2 десетилетия да я управляват "титани" /като тия с метлите/ на мисълта! По отношение липсата на отговорност обаче, подходящ аналог няма!

32

Агент Гоце

преди 7 години

Агент Гоце за сметка на това има заделени оттам едни 200 милиона, които скоро ще чуете как изкупуват разни неща. Айде, наздраве.

31

t-rex

преди 7 години

Никой никого не е осъдил. Арбитража показва среден пръст на руснаците! Отсъждането е НЕК да плати оборудването когато то бъде произведено и доставено. Айде стига вече с тия глупости за глоби и неустойки. Точно иска за компенсации и неустойки е отхвърлен и НЕК никога не е оспорвала задължението за тея 550 млн при положение, че Атомекспортстрой достави реактора.

30

айде като си

преди 7 години

До Анонимен толкова информиран знаеш ли , че печалбата на козлодуй е само 200 млн на година ? а тя вече се е изплатила . кога трябваше да очакваме да се изплати белене , че и да сме на печалба...сигурно след 20 години...

29

stoimen

преди 7 години

До Анонимен 39 - Тия суми дети ги сочиш, ще ги плащат внуците ти за скъпо електричество и то всяка година

28

Манов

преди 7 години

Напляскахме ги руснаците

27

Анонимен

преди 7 години

Аец Белене трябваше да заработи преди две години при цена от порядъка на 6000000 долара.Пропуснахме момента да я построим.След няколко години трябва да затваряме 5 и 6 блок на Козлодуй а ток ще ни трябва.Жалкото е че трябва да си го внасяме.Добре,че по рано продавахме на всички комшии,та все някой от ще ни продава макар,че това не е най-добрата перспектива.

26

Анонимен

преди 7 години

Има списък на гласувалите на референдума за АЕЦ Белене. Гласували ЗА са 851 757, моля всеки от тях да внесе в НЕК 764 евра.

25

Анонимен

преди 7 години

Аз като ви разправях, че ние ще плащаме масрафа за войната в Украйна, никой не ми вярваше

24

Анонимен

преди 7 години

Tasi suma e israshodena ot kuhi firmi na BSP,DPS, I DRUGI SVURSANI S TYAH . SA TOVA IMOTITE IM DA SE KONFISKUVAT.

23

Анонимен

преди 7 години

Ето така загробват България БСП и Русия!С гадни договори!Неустойката ще платим, но Русия да стои далеч от над !!!

22

Tankist

преди 7 години

до 30 що за тия бре ***, за боколино дето усра мерта и разтури сделката ако го бяхме започнали до сега да го бяхме построили и да продаваме ток. Сега хем ще платим хем нищо няма да има. А пари има не е като да няма ако не се раздават безумни концесии на дънди прешъс за над 400 милиарда приход от злато за 8 години срещу 16 милиарда такса за държавата можеше доста повече неща да построим че и без ЕС но дьжеба на бинету е по важен налтъй

21

Анонимен

преди 7 години

Ай сега,който ЕМ на проекта да вади от джоба си и плаща неустойки!!Ще платят ли новите братя парата,защото под тяхно и на европейските им пудели давление стана тя каквато стана!!Ще платят на куково лято,кога си видим ушите без огледало или........поредното 3 в 1 /еднозначен знак на ръка с 3 пръста и гордо размахан среден/!!!!

20

до р овч

преди 7 години

Сега какво за един милиард лева ще турим в гьола до Белене?

19

пак

преди 7 години

пак ги излъгахме рашаните. само остана да им платим 1 215 200 000 лв. за нещо, дето го няма

18

Анонимен

преди 7 години

НЕК следва да обжалва решението пред католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.

17

Анонимен

преди 7 години

На съд русофилската продажна глутница подписала тези заробващи договори. Съд и конфискация на цялото имущество. Така действат кремълските крадци. Създават си платен слугинаж от негодници в мизерни страни, като нашата, които да поемат неизпълними ангажименти с огромни неустойки и на базата на тези симулативни сделки и хвърчащи хартии съдят България, като си делят милиардите, а българският народ плаща.

16

Шоп

преди 7 години

Може ли референдум за обявяване на тези 550 млн за омразен дълг?

15

fripp

преди 7 години

Много хора твърдят, че на нас не ни трябва нов реактор. Другите държави в Европа обаче строят смело АЕЦ-и - Финландия, Беларус, Унгария иска да разширява своята. Може би наистина планът за Родината е такъв - просто да не й трябва нищо, нищо да не се прави и след време да я загубим като държава и като Родина.

14

fripp

преди 7 години

За батерии за ел.двигателите трябва да търсим китайците. Ако някой не знае - всички батерии на Тесла Моторс се внасят от Китай. За водородните двигатели трябва гориво. Това гориво се добива чрез използването на много енергия, трябват големи мощности. Затова именно японците ( Тошиба или Мицубиши ) ще строят завод за водородно гориво в Магадан ( Русия ), защото там има излишък на енергия. Не виждам ние как ще се пласираме в тия сфери.